Ghiocei de Martie-Aprilie***255***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena
Aici ureaza budinca si daca sunt cereri, o sa pun si reteta, doar sa-mi spuneti unde ca sa nu fiu off topic!

aici aici!!!! pune reteta ca la noi nu exista offtopic; si garantez ca o sa mai fie ceruta de zece ori, asa ca pune-o la indemana

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hihi, uali, in stiinte medicale doctoratul dureaza obligatoriu minim 4 ani, la FF pina anul trecut era 6 ani, anul asta nu stiu, ma gindesc ca poate s-a schimbat si tine numai 4, la banii astia

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Cutremur? Cand?
dimi la 8.30

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Am cam remarcat ca baietii nostri toti sunt faini! Pe bune! Si fetele sunt frumoase, clar!!! Da` baietii astia sunt super faini TOTI PE CARE I-A VAZUT EU!!!

Si i-am vazut, da?! Ca pe bune ca ma uit la pozele care se pun!

si pe al meu l-ai vazut?

dragastoasa de Dragos

Acum am vazut si eu pozele,bine ca ai zis , si ce-mi vazura ochii dragutul tau trona intr-o piscina in mijlocul curtii mele

a si ati fost si cu scaunul de masa la mare? super tare oare unde au incaput toate?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ilinca, felicitari, felicitari! si ti/as trimite niste aranjamente de/alea de face uali da nu ma pricep asa ca si sanatate mamei tale si sa te vezi cu fetili la sovata.

elena, vreau reteta! arata delicioasa

nu stiu daca ati vazut la tv accidentul de la tl cu autobuzul rasturnat. ei bine intre raniti e si nanuta mea. au trimis/o la B si nu mai stiu nimic de ea. deabia astept sa aflu ca e bine mai ales ca e si insarcinata.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Uali, sunt foarte frumoase aranjamentele. Si pe mine ma pasioneaza, insa nu am mereu materia prima. Tu cumperi florile si faci aranjamentele?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Da si eu le-am zarit si chiar ma pregateam sa zic ca sunt superbe, eu sunt varza la astfel de indeletniciri deci apreciez tare mult ceea ce faci!

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Acum am vazut si eu pozele,bine ca ai zis , si ce-mi vazura ochii dragutul tau trona intr-o piscina in mijlocul curtii mele

a si ati fost si cu scaunul de masa la mare? super tare oare unde au incaput toate?

in curte la tine am luat scaun, carucior si multeeeeeee, sa stii ca mi-au incaput

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi8
nu stiu daca ati vazut la tv accidentul de la tl cu autobuzul rasturnat. ei bine intre raniti e si nanuta mea. au trimis/o la B si nu mai stiu nimic de ea. deabia astept sa aflu ca e bine mai ales ca e si insarcinata.
ceeeeee??

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

ilinca, felicitari, felicitari! si ti/as trimite niste aranjamente de/alea de face uali da nu ma pricep asa ca si sanatate mamei tale si sa te vezi cu fetili la sovata.

elena, vreau reteta! arata delicioasa

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Da am vazut mai devreme si chiar ziceau ca sunt 2 gravide dinte care 1 a fost trimisa la Bucuresti , ai vb cu ea ?cum se simte? Sanatate multa!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Tufetelor, introduceti-ne si pe noi in randul lumii. Auz ca cizmulitzelle de cauciuc sunt un "must have" si noi de-astea nu avem. De unde sa ne luam?

Ce marime doriti d-soarelor ?ca se rezolva

20-21

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput