Ghiocei de Martie-Aprilie***255***
Raspunsuri - Pagina 15
adrisimo28 spune:
a fost cutremur in dimi asta pe la 8.30-9.45, l=in gl s-a simtit destul de bine, am zis ca a intrat unul in cladire cu masina, asa s-a zguduit
dragastoasa de Dragos
inapreda spune:
'Mneata,
Nu pot scrie mult ca avem program de "auditii muzi2cale" pe youtube.
Voiam doar sa zic ca am vazut pozele Olgai; intr-adevar, David s-a schimbat mult si e baietel in toata regula Oare numai Ian mai are inca fetze de bebelus? E si cu suzi mai non-stop dar pe mine zau ca nu ma deranjeaza si nu incerc inca sa-l dezobisnuiesc.
De cite ori o vad pe Olga pe minunez ce titi e; si parca se face tot mai titi pe zi ce trece.
Ilinca, multa sanatate mamicii tale dragi.
Tre' sa merg sa fac ceva de-ale gurii si n-am chef gram.
Pupici
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
inapreda spune:
Cami, baticurile alea mi-au dat o adevarata bataie de cap: nu gaseam nicaieri, si unde gaseam, mai era doar cite 1 Am reusit, tottusi, sa-mi fac o colectie impresionanta
Dar dupa ploaie, chepeneag: am gasit un magazin cu articole sportive care are tot timpul, toate culorile; vrei???
PS. Eu, initial i le-am luat din motive mai mult practice dar, totusi, si de stil: a avut o perioada -nu mare, recunosc- cind ii curgea din gurita si nu-mi placea sa aiba hainele inestetice si ude; asa mi-a venit ideea cu muuuuuuuuuuuuuuuuuuulte baticuri la purtator pe care le puteam schimba de nenumarate ori.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_05 Novus, m-am uitat eu pe site. Sunt numai produse pt vara. Oricum ati spus ca veniti pe la noi, uite inca un motiv in plus, si atunci se rezolva. Melania au produse destul de bune, chiar ieri i-am luat si eu o pereche de ghetute si au si preturi bune. Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
M-am uitat si eu pe site dar nu sunt decat produse de vara. Ce inseamna preturi bune la ghetute?
PS: Multumim de urari.
Petrecere frumoasa la Sovata.
ILINCA, felicitari si putere sa termini cu brio. Am intrat repede pe site la universitate dar nu s-a afisat nika oficial. Asteptam tot de la tine. Si...fa tot posibilul sa mergi la Sovata.
Eu duminica scot finii la biserica, ca sa implinim traditia...asa ca...petrdem in familie si cu gandul la voi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
pisigri spune:
Cu obisnuita intirziere:
LA MUUULTI AAAAAANI PISIK !!!!!
si
FELICITARI ILINCAAA! (te felicit si aici, ca sa salvezi mesajele de felicitari si sa iti amintesti de ele peste ani :)))))).
Multa sanatate mamicii tale! Poate se repara repede repede, poate e doar o chestie trecatoare, sa reusesti sa pleci. Stiu cum e cind ajungi la concluzia ca soarta unelteste impotriva ta :)) dar niciodata nu stii de unde sare iepurele si cum iese soarele ;)
Georgiana, fug la GIA ;)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Cine are chef sa-mi dea si mie pliiiiiiiiiiiz idei cu ce sa mai fac de haleala; da' am nevoie de retete rapide; ceva sa mearga la imensa noastra familie in totalitatea ei
PS. Daca se poate fara cartofi si paste
Gina lu' Ian
Ian
Ilinca_M. spune:
Ooo, da, bine ca mi-a adus aminte inapreda: m-am delectat si eu cu David...cat de zvelt e, un adevarat Adonis!! Unde-s "anvelopele" si buculenele bebelusesti? Acum e un adevarat "tip bine"! Si cu ochi verzi!
De Olishka mai pot sa zic ceva ce n-am zis pana acum?
Intr-adevar i-a mai scazut maica-mii febra, acum e 38 cu 7, o fi de la "albocalmin"?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui inapreda 'Mneata, Oare numai Ian mai are inca fetze de bebelus? E si cu suzi mai non-stop dar pe mine zau ca nu ma deranjeaza si nu incerc inca sa-l dezobisnuiesc. |
Si Bris e la fel!!! Si nici pe mine nu ma deranjeaza deloc! Cat va avea nevoie de ea... o sa o tina!
De dimineata eram cu ea sa o duc la cresa... si aveam: geanta de laptop (ca idiot me, n-am lasat-o la birou ieri!!!), geanta mea, geanta ei... si copilul, cum ziceam!!! Ei, i-am dat suzi in mana, nemaiapucand sa ii prind lantul de bluza (ala de la suzi!!!) si i-am zis: tine bine de ea, sa nu o arunci jos, ca ramai fara!
No, eu las jos copilul, gentile, inchid toate usile de la casa + poarta si merg spre taxi. Urc in taxi cu toaaate cele + copilul... luam coltul (cu taxi!) si Bris incepe: Siii, siii, siii... Adica SUZI!
Vad ca nu-i e in manuta, ma apuc sa caut... geanta mea, geanta ei, buzunarele mele, ale ei, etc... Si, odata cu ea zicem... NU-IIIII!!! Si incep, parinteste, cu mustrarea: ti-am zis sa tii de ea, ca daca o arunci pe jos ramai fara? Acum mergi fara suzi la cresa si o sa fie fericita Miss Marinela (ca educatoarea cica are plan sa renunte Bris la suzi!!!). Buuun, fata, se uita la mine, aprobator, ba mai da si din cap ca daaa, asa-i... cu vadita parere de rau in ochi!
Asa ca, ii zic taximetristului: la prima farmacie, opriti va rog! Zice omul... ok, dar sa stiti ca eu in 3 minute trebuie sa fiu dupa fica-mea sa o duc la doctor, la control. Deci, nu va pot astepta...
Zic eu: dar numai 1 minut intru!
El: Imi pare rau, va chem alt taxi!!!
Injur de 2 ori in gand boala pacatoasa a lui D. care ma determina pe mine sa umblu cu taxiuri si tz-shpe genti si... cobor din taxi! Repet: cu Bris, geana ei, a mea + geanta de laptop. Cu tot cu laptop!!!
Cu gentile pe umar si copilul in brate intram in farmacie: O suzi si un lant, va rog!, zic... Vanzatoarea, cu un zambet incoltit in coltul gurii: de care lant?
Luam suzi si lant, urcam in taxi pe care am avut inspiratia sa il chem din farmacie, ajungem la cresa!!!
Happy end!
georgiana310 spune:
1. Olga, am pus comenturi la cateva poze. "Live" zic doar ca tu esti dementiala. Mi-am amintit de cretinul ala de dr. care ti-ar fi zis ca "vaai cum aratai odata..." Pai daca aratai mai bine ca acum... io imi bag picioarele in ea de viata si de dreptate, ca nu exista egalitate pe lume! Esti super faina!!! Si frumoasa, si finuta, si... de toate! Gagicutza beton!
Cat despre ginerele meu (da, Cami, al meu!!!) este un tip foarte fain! Imi place de mor copilul asta!!!
Am cam remarcat ca baietii nostri toti sunt faini! Pe bune! Si fetele sunt frumoase, clar!!! Da` baietii astia sunt super faini TOTI PE CARE I-A VAZUT EU!!!
Si i-am vazut, da?! Ca pe bune ca ma uit la pozele care se pun!
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Am cam remarcat ca baietii nostri toti sunt faini! Pe bune! Si fetele sunt frumoase, clar!!! Da` baietii astia sunt super faini TOTI PE CARE I-A VAZUT EU!!! Si i-am vazut, da?! Ca pe bune ca ma uit la pozele care se pun! |
si pe al meu l-ai vazut?
dragastoasa de Dragos