Ghiocei de Martie-Aprilie***255***
Raspunsuri - Pagina 16
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
si pe al meu l-ai vazut? dragastoasa de Dragos |
Pe dragutul asta?
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Cine are chef sa-mi dea si mie pliiiiiiiiiiiz idei cu ce sa mai fac de haleala; da' am nevoie de retete rapide; ceva sa mearga la imensa noastra familie in totalitatea ei PS. Daca se poate fara cartofi si paste Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
Ina, voila: http://www.mondocucina.ro/content/Pui-cu-mozzarella-si-rosii-cherry-in-sos-de-lime.aspx
Aia zic sa prajesti puiul, dar eu l-am pus la cuptor si a fost foarte bun!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Vanzatoarea, cu un zambet incoltit in coltul gurii: de care lant? |
.. ea de care lant voia sa puna la suzeta.... de caine?
dragastoasa de Dragos
anamariame spune:
Buna dimineata!Sunt in urma cu cititul, astfel incat nu stiu cine a dat astazi cafeluta, insa pot banui, oricum a fost Ilinca, felicitari! Bravo, te admir si in acelasi timp iti spun sincer ca te invidiez pentru curaj. Eu, desi mi-a placut sa invat, nu ma mai simt in stare sa deschid o carte cu acest scop. Si imi sunt mie datoare cu o chestie, nici nu vreau sa spun despre ce este vorba, oricum, rusine sa-mi fie Apoi...sunt trista! Eva nu pare sa se simta grozav, antibiotic nu i-am dat, in fiecare noapte tuseste cam 30 min, aseara a adormit la 1 pentru ca se tot trezea din cauza tusei. Eu am fost racita, acum mi-a mai trecut, sotul e inca racit. In concluzie...ne primiti asa la Sovata? Astazi dimineata cand ne-am trezit si am vazut ce frig e afara si cum tuseste Eva, am zis ca sigur nu mergem, apoi cand am inceput sa va citesc m-a apucat un regret enorm . Deci sunt in ceata. Diseara ne vede medicul si iau atunci decizia finala.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
georgiana310 spune:
Poate vi se pare interesant sa www.youtube.com/watch?v=yPO3lMqvboY" target="_blank">intelegeti de ce, uneori, barbatii parasesc "cuibul".
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Poate vi se pare interesant sa www.youtube.com/watch?v=yPO3lMqvboY" target="_blank">intelegeti de ce, uneori, barbatii parasesc "cuibul". Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
Super!!! La noi mai e pana sa se implementeze ca lumea ideile astea (si de fapt in toata lumea, ca doar omul e acum "civilizat"...creste copiii in maniera "sterila" si "avansata dpdv tehnic"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
anamariame spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgiana310
|
mireal spune:
Buna,L-am vazut pe David, chiar ca s-a schimbat.De Dragos ce sa mai zic, zici ce e fotomodel,cum sta la poza.Ilinca, multa sanatate mamei tale.Noi azi ne-am trezit la ora 9 si ne-am culcat pe la 10.30, nu am mai dormit atat de luni bune.Iar au revenit mucii, ne lasa o zii, iar ne ia si tusea.O sa incep sa-i dau iar siropuri de tuse si nurofen, ca nu i-am mai dat de o saptamana.Ne-am luat masina de spalat vase, pt. cine isi doreste merita investitia,e super.Ma saturasem de atata spalat.
uali spune:
salut tufete!
ma bucur ca v-au placut ipostazele mele de nasha si mireasa...mai am pe Feisbuc cateva poze de la o alta nashire in 2006, acolo eram maaai slaba, nici nu ma recunosc:))...da nu le pot pune aici ca n-am cum.
vai, cand vad ce de discutii sunt despre intalneala imi vine sa lesin ca nu pot veni...n-am cum sa nu merg la nunta asta de sambata, ca mirii au fost si ei la a noastra si nashii sunt cei mai buni prieteni ai lui sotz.
lasa ca la urmatoarea adunare nu mai lipsesc, o sa fie si zapada si o sa mergem undeva sa ne dam cu saniuta:))
Ilinca...felicitari si bafta!!! Eu cand am fost sa ma inscriu la postuniversitar la targoviste am mers cu o colega care concura pentru doctorat si stiu de la ea cat de greu e sa reusesti la buget...ea nu a reusit caci a depasit limita de varsta si e musai sa plateasca ("doar" 4000 lei/an), altfel tipa e beton pe domeniu si era sa fie in capul listei de admisi dar din pacate varsta....
asa ca fetelor nu amanati momente de astea, ca degeaba esti bun daca esti batran
ca sa va delectati acum, va arat cu ce ma ocup eu in timpul liber...ala putin cat este, dupa ce adoarme fata:)))
http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/AranjamenteFlori?authkey=Gv1sRgCPD_9PO14szjAQ#
pisigri spune:
uali, 4000 lei e mocaciune, la noi taxa la FF e 8000 lei !!!! Absolut nesimtit, daca ma intrebi pe mine, avind in vedere ca daca chiar vrei sa faci drd (nu doar sa obtii hirtia) toate cercetarile le desfasori in alte unitati, unde e foarte probabil sa zici merci ca le poti folosi aparatura si sa fii nevoit sa iti procuri singur materialele...si nu-s deloc ieftine!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)