Ghiocei de Martie-Aprilie***255***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

ptr bogdata ptr catalin

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

ptr bogdata ptr catalin

dragastoasa de Dragos

si mielul?

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

I-am dat acum si algocalminul, petrean: trebuia musai chiar de-odata-de-odata?...Faza e ca maica-mea e dependenta (psihic!!) de algocalmin, ia aproape zilnic, oricum ar fi cerut ea singura:)))...dar oare-si mai face efectul la ea? (cand a vazut stirea aia cu nocivitatea algocalminului care "papa granulocitele" sau cum a fost foarte impresionata si-a zis ca gata cu algocalminul! Si n-a mai luat...4 zile! Dupa care a zis ca eh, decat s-o doara toate...).
Uof, adrissimo, dar cum s-o las ca pe-o pisica sau un peshtishor in acvariu in grija soacra-mii?! Parca as putea sta io linistita stiind ca ea zace acasa...Numai cand ma gandesc cum se purta maica-mea cu mine cand eram bolnava (si nu numai in copilarie!) as muri de rusine numa la gandul ca mi-as delega responsabilitatile altcuiva...Si v-am zis ca soacra in primul rand ar fi fost prima optiune de luat la Sovata, stiu ce grijulie e cu Sophiphi (e exagerata rau, dar nu-i tai macaroana, mai bine asa decat sa se relaxeze prea tare cand e cu ea si sa se intample ceva!!) dar ea trebuie sa aiba grija de propria mama (83 de ani, anus contra naturii in urma unei operatii pentru cancer- de care s-a vindecat de multi ani, ciudat, cred ca supravietuitorii Holocaustului rezista la orice dupa experientza aia, ca sa fac si io o gluma tampita, dementza senila, scutece, nedeplasabila...sa mai lungesc pelteaua?!)
E o vreme deprimanta aici, sunt frustrata de numa de toata situatia, mi-e si frica sa mai scriu aici ca stiu ca in situatii de-astea pot avea un ton artzagos Sper sa reusesc sa nu supar pe nimeni azi...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ilinca..stiu ca eu dupa ce am nascut am facut febra 39 brusc..si dr mi-a recomandat asta, si mi-a trecut rapid. Nush cum e cu asta.ca si soacramea..mananca algocalmin zilnic...cred ca de aia interzic astia alg. si nu-l mai dau fara reteta

Comorile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
si mielul?

vine, vine e pe drum

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

cutremurul care il tot anuntau astia a fost de 4.7 parca

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Buna dimineata! In sfarsit iau micul dejun la pc, Eva calca pe jucarii de nervi ca nu o iau in brate la calculator dar in fine, vreau doar sa va spun cacitesc cu mare placere ce scrieti parca ati fo toate surori, pe cuvant, pacat ca am ajuns si eu asa tarziu, oricum asa prietenie intre mame eu n-am mai gasit pe nicaieri.... Sa va distrati bine la Sovata si sa aveti vreme buna!!
Aici ureaza budinca si daca sunt cereri, o sa pun si reteta, doar sa-mi spuneti unde ca sa nu fiu off topic!
Novus as vrea si eu cizme de cauciuc poate ne vedem totusi azi sa discutam problema, hai ca de 3 zile ma plimb cu prajiturica ta in ghiozdanel Pupici , sanatate la puiuti si mamici!!!
http://www.albumdefamilie.ro/albume/gateli-2427/

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce cutremur, oameni buni? A fost si cutremur?! Sau urmeaza?! Io chiar nu-s la curent cu nicio stire???
(oricat evit stirile, tot prind razant cate una; GEORGIANA, nu citi aici!!! Repet: nu citi postarea mea! Asa...ca vreau sa va zic ca am prins exact stirea cu inconstienta aia care i-a turnat pe gat copilului ceva calmant ultra-strong, care nici nu se mai gaseste in farmacii ca e prea puternic, numai in spitale...deci i-a turnat o doza mare de-ala, in loc de vitamina D, cica (dar cata vitamina D ii dadea?!) fara sa-si dea seama pana n-a facut copilul convulsii...copil de 11 luni...in drum spre spital a facut atac cardiac, a fost resuscitat dar oricum slabe sanse si "in cel mai bun caz" ramane cu mari sechele neuro-psihice pe viatza...Dar de ce plm ar tine o mama un flacon "identic"(asa zicea ea) cu o porcarie EXACT langa flaconul de vitamine?? Mai poate trai cu ea insasi femeia aia??? Stiu ca nu putem evita orice, ca exista imprevizibil, hazard etc...dar sa faci asta, sa tii ceva toxic langa medicamentele copilului si sa il torni pe gat fara sa te holbezi la flacon...asta mi se pare cel putin

17 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai, la cat va faceti luntre si punte sa vin, mai ales novus, nici ca-mi vine sa refuz oferta!
Eu cum spuneam, habar n-am de rute: chiar aveti drum prin Campia Turzii?

17 luni
Manole forever

Desi eu nu vin si eu tin foaaaaarte tare sa te duci!!! Daca fetele tin asa de mult, siguuuur au nevoie de tine pentru o intalneala reusita!!! So, go, tufato! Pardon, stimabila doamana doctor honorius causa!

BTW...

FELICITARI!!!

Esti super grozava!!! Te admir ca ai atata putere si curaj si initiativa si... de toate!!!

Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Gia, aaaaaaaaaa, pe mine odata m-ai suparat , cand te-ai luat de mine caci vroiam sa ma incuscresc cu Olga. Tare sexoasa nasa ai fost . Bris e tare, tare frumoasa

Ei cami, orice las de la mine... dar incuscreala cu Olga si asa un ginere... cred ca recunosti si tu ca e imposibil sa renunt!

Mergi la inceput