Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Mary,am citit.
Hai ca ma bag eu la un sfat
Am mai recitit si postarea in care ai povestit. Nu retinusem ca medicul de familie a dat verdictul.
Eu, din principiu, am ceva cu medicii de familie . Adica nu-mi place de ei . Ii consider cei mai prost pregatiti medici, care la randul lor se considera si cei mai importanti.
Astia, profii de sport din scoli, si femeile de serviciu. Centrul Universului.
Daca as fi in locul tau m-as duce la pediatra care te-a sfatuit sa nu decalotezi..ca mi se pare mai destupata la minte si i-as zice adevarul..cum ca te-ai dus la MF si ti-a zis asta si asta si hop..operatie.
Si sa-si mai dea ea cu parerea inca o data.
Asa as face.
Daca iti zice ca e fimoza...atunci mergi cu sufletul impacat sa faci ce trebuie facut.

Nu stiu cum se procedeaza la bebei, dar la copiii mai mari asa se face...cum a descris acel tatic pe site.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Pe mine m-a stresat toata sarcina faza asta cu decalotatul. Deci de nimic nu-mi faceam probleme, ca de chestia asta. Si mereu ii ziceam lu' barbati-miu
"vezi ca tu il decalotezi"
el "bine, bine" - obosise de atata batut la cap de catre mine
eu "sa stii ca eu nu ma ating, tu stii cum se face ..te descurci"

Am intrebat-o si pe soacra-mea .. ea cum a facut .
Cand a venit pediatra la mine mi-a zis sa-mi vad de treaba mea, sa nu ma ating, sa las natura sa lucreze, ca Romania e printre singurele tari in care inca se mai practica masturbarea baieteilor de catre mamici.
Aaaa...imi venea s-o iau s-o pup peste tot, ca m-a luat de-o grija.
Scapasem de belea.

Si acum e bine. La 4 luni se decalotase singur.

Nu cred ca e o tragedie nici ca ai facut tu decalotarea, insa pt ca s-a facut fortat, probabil ca tegumentele nu erau pregatite, s-au iritat si daca apar firicele de sange, predispozitia catre infectie e mare.

Si mie mi=a mers mintea mai departe: daca jetul urinar e mic (subtire) si secretiile ce se aduna nu pot fi curatate, creste si riscul de infectie urinara.
Si decit tratament cu antibiotic mai bine o durere in plus...
Nu stiu ce sa mai spun.... nu stiu ce concluzie sa trag, dar cred ca miine voi merge la 2 chirurgi... sa stiu o treaba, insa nu-l operez inca... mai ales ca vad ca se poate face debridarea, de catre dr, in anumite cazuri...
Of, cite mai fac eu in seara asta, in loc sa dorm...:(

Si la noi la fel, ii ceream lui tati sa decaloteze el - el a spus ca nu o face si el a fost cel care a intrebat-o pe mama mea daca ii facea asta fratelui meu - acum nu stiu : e o tehnica noua sau veche in practica medicinei din Ro?

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

discutii "savante" si aici
http://www.link de reclama catre alt site - avertizare/comunitate/forum/view_topic/9333/.html

Mergi la inceput

Citat:

Mary,am citit.
Hai ca ma bag eu la un sfat
Am mai recitit si postarea in care ai povestit. Nu retinusem ca medicul de familie a dat verdictul.
Eu, din principiu, am ceva cu medicii de familie . Adica nu-mi place de ei . Ii consider cei mai prost pregatiti medici, care la randul lor se considera si cei mai importanti.
Astia, profii de sport din scoli, si femeile de serviciu. Centrul Universului.
Daca as fi in locul tau m-as duce la pediatra care te-a sfatuit sa nu decalotezi..ca mi se pare mai destupata la minte si i-as zice adevarul..cum ca te-ai dus la MF si ti-a zis asta si asta si hop..operatie.
Si sa-si mai dea ea cu parerea inca o data.
Asa as face.
Daca iti zice ca e fimoza...atunci mergi cu sufletul impacat sa faci ce trebuie facut.

Nu stiu cum se procedeaza la bebei, dar la copiii mai mari asa se face...cum a descris acel tatic pe site.

nu stiu daca dau de ea asa usor - ca e cu fitze si lucreaza doar pe programari, insa, cum am spus, intentionez sa il vada 2 chirurgi, dintre care pe unul il stiu si mi=a creat o senzatie de siguranta - miine e decisiv.
Bat palma privind parerea despre M. Fam si celelalte categorii - insa in cazul de fata ea nu a facut decit sa alimenteze paranoia mea! Si doua paranoi (paranoia?) sunt mai mult ca una...
Uf, hai la somn si=om vedea ce facem cu putzica miine!
Merci ca ai ramas aici, cu mine, doar ai baiat:)!
La voi cum e ? desfacuta pieliciza, sau nu?

Mergi la inceput

Cu placere !
Da' nu-mi mai multumi atata !

Da. E desfacuta. Dar numai pediatra se uita prin gaurica si trage pieliti si ce-o mai trage ea acolo.
Eu n-am curaj, frate, sa ma bag. Nush de ce !
Mai pipai din cand in cand

Mergi la inceput

Ma duc si eu sa ma culc.
Astept sa mai treaca putin minutele, s-o scol pe A sa faca pipi. Ca de la un timp face in pat. Si nu stiu daca e din cauza venirii in casa noastra a lui M sau ii e frig sau e prea obosita si nu mai simte.
Asa ca am decis s-o trezesc eu, regulat, o perioada.

Mergi la inceput

Dah, acum merg si eu la somn: am mai citit... e clar ca sunt cazuri care si la 3 ani ajung la interventie chirurgicala, desi s-a incerczt decalotarea...dar si nedecalotati care nu au nevoie de alte manevre...si organismul se comporta conform "codului" sau genetic...
Sper sa vin cu vesti bune si cu "putzica" intacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

pfiiiii acu s-a facui liniste in casa iar eu is absolut

nu va puteti imagina ce a fost aici:joaca, lectii, masa (de fo' 3 ori), desene, repetat cuvinte, cearta, batai (baietii intre ei), desene, poveste, somn

acu' dorm toti si imi incepe tira de noapte cu alaptat, dus la baie baietii (Laura, te inteleg)

Mary, eu zic sa ceri 2-3 pareri; nu ma pricep la procedura. placut nu are cum sa fie insa e pe principiul "e mic si uita". tinem pumnii sa fie bine

o, cat e de complicat sa alegi o camera foto!!!!!!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:

Ma duc si eu sa ma culc.
Astept sa mai treaca putin minutele, s-o scol pe A sa faca pipi. Ca de la un timp face in pat. Si nu stiu daca e din cauza venirii in casa noastra a lui M sau ii e frig sau e prea obosita si nu mai simte.
Asa ca am decis s-o trezesc eu, regulat, o perioada.

si noi practicam sportul de noapte cu David din vara august de cand am venit de la mare

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Artu ce mai face Yann? E ok cu analiza pana la urma?
Mary imi pare rau ca nu am fost pe faza aseara sa-ti spun din experienta noastra. Ce le face chirurgul nu e operatie propriu zis. cu o penseta desprinde pielicica aia. nu se face anestezie, ii da cu un analgezic dupa interventie. la o ora se duce efectul si incepe sa doara iar. nu toti copiii sufera la fel de mult. Noi cu Mirci ne-am cam chinuit si nu vreau sa mai trec vreodata prin asta, asa ca eu il decalotez in fiecare seara la baie.
Laura ce urat s-a exprimat pediatra aia, brrr! nu-mi iese din minte...dar nu e deloc masturbare..chiar mi se pare ca e o operatie de curatire.eu stiu ce se stransese acolo la Mirci pentru ca in primul an nu am reusit deloc sa avansam cu decalotatul, desi o faceam in fiecare seara.cand l-am dus la chirurg si i-a tras pielicica aia erau acolo multe secretii albe, ca niste saculeti, nu mai facea dr fata sa stearga. Iti dai seama in ce tensiune stateau stranse acolo, nu vreau sa-mi imaginez ce disconfort ii crea lui Mirci. Voi sunteti norocosi daca nu aveti nevoie de asa ceva! Bravo voua.
ma duc sa calc, am un mare maldar

Mergi la inceput