Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
nikolett2445 spune:
am sters mesaju,vroiam sa modific ai am sters,scrisesem in loc de Ioana ,,Artu,, Sabina
reiau
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Salutare adunare (nu mai stiu cine saluta asa dar tare imi place) Dus fierbinte vreo 20 min cu masaj + un paracetamol + Sabina = am scapat VA MULTUMESC MUUUUULT PENTRU INCURAJARI SI PENTRU SFATURI imi cer scuze ca raspund asa tarziu insa acum am revenit acasa ca am fost la medic cu Yann din cauza unui rezultat nu f bun la o analiza Ioana & Arturicii'S |
acelasi sfat vroiam sa ti-l dau si eu dar mi-am pierdut increderea in mine si nu am mai indraznit
nu am vrut sa faci vre-o super productie din cauza sfaturilor mele
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
arturicii spune:
hai mai Nikol ce spui tu acolo; cum sa iti pierzi increderea in tine ptr un sfat; ca doar nu-s nici eu intr-o ureche sa dau vina pe cineva; in plus, vezi, era un sfat bun
ghici unde doarme Sabina? Pe burta mea
Ioana & Arturicii'S
TEUTA2 spune:
Buna,fetelor cred ca toamna asta e deprimanta,de va mai suparati asa...Hai,serios,avem multe alte motive serioase de ingrijorare si voi puneti la inima simple vorbe...
Am avut si eu o temere cum ca Tudor ar fi racit,dar din fericire a fost alarma falsa.(stranuta si am si auzit cum tuseste ,dar cred ca se inneca cu saliva,preocupat fiind sa scoata niste silabe interesante).Cred ca suntem "campionul" la categoria grea,avem 8700 gr si inca o pofta debordanta de mancare,numai ca nu stiu cat ii mai pot tine ritmul,caci s-a cam imputinat lapticul.
Am inchis si operatiunea"botezul",care in ciuda faptului ca mi-am propus sa fie ceva simplu ,la care sa ma simt bine si sa fiu relaxata,n-am reusit.M-am agitat toata saptamana dupa aranjamente florale,carduri de masa,imbracaminte cazan,decoratiuni restaurant,si au iesit ok.Insa mare mi-a fost surpriza cand in timpul petrecerii am descoperit ca mancarea pe care o stabilisem cu cca 2 luni inainte, este de fapt mult mai putina la gramaj si de o calitate indoielnica.
Asa se intampla in Romania unde unii fac tot ce pot "sa traga tunuri" si vor sa se imbogateasca peste noapte.
Tudor a fost super dulce,a plans doar putin la intrarea in cazan si mai mult dupa etapa de schimbare a hainelor,cand deja i se facuse foame si nu mai avea stare.
Azi am facut si comanda on-line pt. un scaunel de masa http://www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&cPath=33_37&products_id=1031
In rest, suntem ready sa mergem pe doua planuri:Radu cu programul lui de 8 ore la scoala si starea lui de oboseala din fiecare seara(cand trebuie sa-si mai faca si eventualele lectii ramase de la scoala) si Tudor care are program de 24 din 24
Va pup si va urez o noapte buna!
Madamar spune:
citat din mesajul lui arturicii Salutare adunare (nu mai stiu cine saluta asa dar tare imi place) Dus fierbinte vreo 20 min cu masaj + un paracetamol + Sabina = am scapat VA MULTUMESC MUUUUULT PENTRU INCURAJARI SI PENTRU SFATURI imi cer scuze ca raspund asa tarziu insa acum am revenit acasa ca am fost la medic cu Yann din cauza unui rezultat nu f bun la o analiza Ioana & Arturicii'S |
am intrat la ceas de seara sa vad cum te simti - ma bucur ca esti bine! Sa nu mai faci, da?
EU cred ca o "comit" cu o unghie incarnata - am scos ce a fost colectat.... si eram cit pe ce sa o sun pe Mira in seara asta, sa im spuna ce simptome avea - sa stiu ce program imi fac pt miine - dermatolog sau nu!
In alta ordine: ne=a vazut in seara asta medicul de familie ne-a recomandat sa nu stam cu fimoza asta si sa o rezolvam chirurgical.
In doi timpi si trei miscari ne=-am programat pt miine la un chirurg pediatru, pentru care inca nu am obtinut referinte - sa vedem ce ne spune...am niste emotii...si o inima facuta ghem!
Tineti-ne pumnii! Miine la 15-40 mergem la noul spital privat din Iasi, unde au si contract cu casa de asigurari si scutim practic cei 1500 lei (costul interventiei), daca va fi cazul, insa platim cazare 450 lei pt o zi - bebe + mama.
Sper sa ni se spuna ca nu e de operat totusi...
Oare ii face anestezie? Adica... ce fel de anestezic ii injecteaza?
Are rost sa ma opun si sa mai astept?
Sunt vraiste...nu stiu ce sa fac si nu pot parca sa decid pentru el...
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Laura__ spune:
Ioana, ma bucur ca ai scapat de belea
Mary, daca medicul l-a vz si a zis ca e fimoza si trebuie intervenit, obligat-fortat - operatie. Ma mir totusi cum de a facut asa de repede . Si e normal sa te stresezi, dar nu ai de ce. Fii tare. Operatia de fimoza e ceva banal pt chirurgi, au facut milioane pana acum. Din cate am auzit, daca e facuta cand e copilul mai mare..e mult mai naspa.
Am eu o prietena al carui baietel a facut cand avea 1 an si ceva (acum are 5), dar zau daca-mi mai amintesc alte detalii. Dar stiu ca ea nu a putut sa intre cu el in sala, l-a lasat pe barba-su.
Am impresia ca nu i-a facut anestezie.
-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
Laura__ spune:
Flory, multumesc din suflet.
La fel si puiului tau, "la multe luni" inainte
Am vz ca si tu te-ai grabit , dar de ce ai nascut asa repede ?
Madamar spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana, ma bucur ca ai scapat de belea Mary, daca medicul l-a vz si a zis ca e fimoza si trebuie intervenit, obligat-fortat - operatie. Ma mir totusi cum de a facut asa de repede . Si e normal sa te stresezi, dar nu ai de ce. Fii tare. Operatia de fimoza e ceva banal pt chirurgi, au facut milioane pana acum. Din cate am auzit, daca e facuta cand e copilul mai mare..e mult mai naspa. Am eu o prietena al carui baietel a facut cand avea 1 an si ceva (acum are 5), dar zau daca-mi mai amintesc alte detalii. Dar stiu ca ea nu a putut sa intre cu el in sala, l-a lasat pe barba-su. Am impresia ca nu i-a facut anestezie. ----------------------------------------- Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
Practic... ce s-a intimplat: eu decalotam la fiecare baita, pina lunea trecuta, cind o noua pediatra mi=a spus ca nu e cazul sa umblu "acolo" si sa=l las cum l=a lasat natura - am urmat sfatul, pielea s-a lipit, s-a inrosit si jetul urinar e fff mic.
Eu inca mai sper sa tina doar de o manevra priceputa a chirurgului si sa nu fi avut dreptate medicul de familie...
Of, caut sa citesc ceva pe net si nu am energie... rabdare sa ma documentez...
Vezi - daca e anestezie de care e, sa nu fie invaziva - daca nu e...de ce nu e? Eu nu suport plinsul pe ca mi-l imaginez de disperat...OF: pun si eu carul inaintea... boilor, cum se spune...dar nu ma pot linisti si daca ma lamentez parca-mi mai trece...
Scuze!
Multumesc Laura ca esti aici!
Onana putea sa ne spuna mai multe - de la experienta lui Matei!!!
Onaaaaanaaaaa!!!!!!!!! SOOOORAAAANAAAAA!!!
Laura__ spune:
Pe mine m-a stresat toata sarcina faza asta cu decalotatul. Deci de nimic nu-mi faceam probleme, ca de chestia asta. Si mereu ii ziceam lu' barbati-miu
"vezi ca tu il decalotezi"
el "bine, bine" - obosise de atata batut la cap de catre mine
eu "sa stii ca eu nu ma ating, tu stii cum se face ..te descurci"
Am intrebat-o si pe soacra-mea .. ea cum a facut .
Cand a venit pediatra la mine mi-a zis sa-mi vad de treaba mea, sa nu ma ating, sa las natura sa lucreze, ca Romania e printre singurele tari in care inca se mai practica masturbarea baieteilor de catre mamici.
Aaaa...imi venea s-o iau s-o pup peste tot, ca m-a luat de-o grija.
Scapasem de belea.
Si acum e bine. La 4 luni se decalotase singur.
Nu cred ca e o tragedie nici ca ai facut tu decalotarea, insa pt ca s-a facut fortat, probabil ca tegumentele nu erau pregatite, s-au iritat si daca apar firicele de sange, predispozitia catre infectie e mare.
Madamar spune:
iata, experienta de tatic! http://stefansimonica.ro/blog/?p=264
cititi si comentariile1
eu ce sa fac acum? ? ?