Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
arturicii spune:
si ptr ca vorbiti de kg ma bag si eu in gasca celor obosite ce mananca aiurea si care nu slabesc si nici energie nu am
o sa merg la dr sa imi dea trimitere ptr analize
cat despre discutiile in contradictoriu si parerea mea e ca-s cam multe orgolii si nu e cazul deloc, dar deloc aici ptr a ni le manifesta
Ioana & Arturicii'S
Virgi17 spune:
fetelor, ati vazut pe vreun magazin online combinezoane pt iarna pt bebei? ca ma tot uit pe magazine de cateva ore si nu vad nimic.
eu cu greu mai rezist in casa cu asta mica. de doua zile suntem in casa, azi a treia, maine sa vedem cum va mai fi afara.
Virginia si Ioana(19.05.2010)
arturicii spune:
Virginia, nu te pot ajuta ptr Bucuresti dar cand dati o fuga pe la noi, cu mare placere
Se pricepe cineva la camere foto? Daca da, dati-mi si mie va rog un PM
Ioana & Arturicii'S
ancutzicab spune:
Artu, ce ma bucur ca ti-ai rezolvat problema. Sanatate maxima in continuare!
Virgi - nu prea, eu i-am luat cosmonaut dinainte de a se naste , dar acum nu mai vad pe site-ul de unde am luat eu. Vrei neaparat online?
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
NicoletaB spune:
cu intarziere:
Nana, Bia- sa va traiasca micii crestini!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
arturicii spune:
Anca, multumesc; si eu ma bucur; vezi, gandurile voastre bune au ajuns aici
Ioana & Arturicii'S
flory_blanca spune:
Pentru mine forumul reprezenta un mod de comunicare si de evedare, de relaxare si schimb de opinii. Dar daca ajunge un motiv de stres mai bine ma retrag. Nu am nici orgolii, nici nu vreau sa mi se ia partea dar cred cu tarie ca fiecare are dreptul la o opinie, iar daca se posteaza ceva nu cred ca avem doar optiunea de a fi de acord sau a tacea, cred ca putem sa si combatem cu argumente ce s-a spus in mod constructiv si nu distructiv. Cred ca fiecare are dreptul la o opinie fie ea pro si contra.Nu cred ca am creat vreodata polemici si nici nu am intrat in certuri. Cum ziceam si inainte nu astept nici explicatii si nici altceva, am destule probleme acasa (reale) incat nu mai vreau altele in lumea virtuala. Chiar nu vreau si sper sa nu se scrie pagini intregi despre acest conflict stupid pentru ca ar fi o irosire de timp, energie si spatiu. Daca am deranjat pe cineva asta e... imi pare rau, daca nu va doresc tot binele din lume si voua si puiutilor vostri. Poate o sa mai revin cu postari cand se mai linistesc apele daca voi regasi aici linistea de dinainte daca nu cu siguranta ca va voi citi si voi selecta ce cred ca mi se potriveste exact ca si pana acum.
Chiar sper ca acesta sa fie ultimul mesaj pe marginea subiectului disputat deoarece exista lucruri mult mai importante de dezbatut.
V-am pupat pe toate.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Reallaura spune:
Artu ce bine!!
Ilinca de cateva zile sta in 4 labe si se taraste la jucarii. acum vad ca a inceput sa se si balanseze pe 4 membre, in fata si in spate!! Ah, maine poimaine merg!
arturicii spune:
daaa. Laurita, asa de repede cresc...
Sabina si ea incearca statul in 4 "labute" dar mai are de exersat
Ioana & Arturicii'S
ancutzicab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Artu ce bine!! Ilinca de cateva zile sta in 4 labe si se taraste la jucarii. acum vad ca a inceput sa se si balanseze pe 4 membre, in fata si in spate!! Ah, maine poimaine merg! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Wow, Laura, ce precoce e Ilinca! Bravo!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10