Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Vivela nu m-am suparat pe tine doamne fereste si nici articolul tau, chiar l-am citit intersata, era vorba despre postul Corinei la care nu ii spusesem nimic si la adresa celor care simt nevoia sa atace daca altcineva are alta parere.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Vivela nu m-am suparat pe tine doamne fereste si nici articolul tau, chiar l-am citit intersata, era vorba despre postul Corinei la care nu ii spusesem nimic si la adresa celor care simt nevoia sa atace daca altcineva are alta parere.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010


Nu ne-am inteles. Nici nu mai conteaza.
Sanatate multa.


Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Artu multa sanatate sper sa scapi repede de problema.

Corina multumesc de urare.
Si postarea mea era doar o parere pe care cine vrea o citeste cine nu sa sara peste, nu e obligatoriu sa fiu aprobata. Dar e deranjant ca daca se da replica la ceva imediat se porneste o cearta si nu e prima data. Cu parere de rau dar tind sa cred ca unele fete aveau dreptate cand se plangeau ca s-au format bisericute si doar unele au dreptul sa isi dea cu parerea in timp ce altele sunt puse la zid daca au alta parere sau spun ceva ce nu convine, precum si faptul ca unele sunt citite iar altele ignorate. Chiar nu am chef sa isc polemici si certuri DIN NOU ca au fost destule dar daca asa tare deranjeaza unele posturi si doar cateva pot sa posteze fara griji sau sa isi dea cu parerea asta e... traim in tara lui Basescu unde numai democratie nu e... o sa ma retrag si le las pe cele avizate sa isi dea cu parerea si sa forumeze. Vad ca aici parerile si persoanele sunt acceptate de suprafata si doar pe moment, cat timp nu contrazic pe cineva si orice parere contra lezeaza pe careva.

Vivela intotdeauna ti-am apraciat sfaturile daca am considerat ca sunt bune daca nu mi-am sustinut parerea. Oricum am avut ce invata din experienta bogata a fiecareia.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Flory si eu am invatat multe din mesajele tale,ar fi pacat sa gandesti asa,eu cred ca parerea fiecaruia e citita si buna la ceva ...trebuie sa gandesti matur si sa te razgandesti in legatura cu faptul ca nu o sa mai postezi

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

De fiecare data cand vad astfel de neintelegeri - pentru ca sunt sigura ca a fost vorba despre o neintelegere - ma intristez. Credeam ca ne "cunoastem" de ceva vreme ca sa stim, fiecare dintre noi, ca toate parerile, bune, proaste, oportune sau neavenite sunt si citite, si respectate, ca de niste persoane mature. Nu inteleg de ce, o opinie contradictorie este asa usor interpretata drept critica sau, mai rau, atac la persoana. Dupa care, ne pierdem vremea cu scuze, explicatii... Iar chestia cu bisericutele - doar nu mai suntem la scoala.
Sper ca mesajul meu sa nu fie gresit interpretat. Nu vreau sa iau partea nimanui.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Fetelor, nici eu nu vreau sa iau partea nimanui, dar cred ca ne-a cam ajuns stresul si oboseala. Vorbesc acum despre ce se intampla pe forum in ultimul timp. Parca nici in sarcina nu eram asa... acuma pe bune Fiecare are dreptul la o parere. FIECARE, atata timp cat nu jigneste pe nimeni. Iar cum acum nimeni nu a fost jignit, nu inteleg de ce s-au agitat spiritele. Hai va rog eu... sa incercam sa fim mai rationale si sa nu ne mai suparam asa usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

La multi ani (si lunite) fericiti Nadiei de Flory!
Asemenea si lui Dominic de Andrada si lui Noemi Alexandra de Moni81!


Bine ai venit, Libelula, emotionanta povestea voastra, felicitari pt lupta si pt finalul fericit!

Nana, felicitari pt crestinarea lui bebe Ade, asteptam poze si vesti, cand vei putea..

Despre intalnire, incerc sa fiu la 10.30, la statia de metrou. Daca intervine ceva la mine, dau sms Vivelei, daca e ok?(ca am nr tau de tel)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit fetele!

Gasesc inoportune discutiile in contradictoriu si intrigile, ca si data trecuta de altfel (unde am patit-o, precum Corina, acum) si prefer sa "iau" din postarile anterioare partea buna si trag concluzia potrivita: a nu administra nici antitermice, de antibiotice nu mai vorbim, fara temei.

Artu - aveam de gind sa iti spun cele transmise de Laura - mai multe nu ma incumet sa speculez, dar sper sa ne comunici ca iti este bine!
Sunt aproape de tine si suferinta ta - si Dumnezeu mi-e martor ca ma gindeam ieri cum de nu ai probleme, cind ai spus ca esti pe "plin" de o luna - fir-ar: nici daca e prea mult lapte nu e bine!
Asteptam vesti bune!!!


Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

daca se discuta despre noduli...ma bag si eu :P
de cand am nascut am un noul la sanul stang...creste cand trece o vreme fara sa alaptez, apoi scade, dar de el nu am scapat
cum Matei trage barbateste din san imi provoaca o usoara durere insa si nodulul scade
sunt chiar curioasa daca raman cu el cand nu voi mai alapta...peste 2 ani :P:P:P

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Artu imi pare rau de problemele cu sanul...recomand si eu ca celelalte fete, muls sub dus cald, supt cat mai mult de acolo...si eu o patisem de cateva ori si s-a remediat in cateva zile. SPer sa scapi si tu repede
Vivela, Bia, Anca, Sorana abia astept sa va vad!
Sorana eu de la botez am pus 3 kg pe mine, nu stiu de ce mananc ca disperata.. Imi vine s amor de ciuda. DAr nu am nici timp si nici chef de gimnastica. Nu am facut in viata mea. Bravo tie ca ai vointa! Tare faza cu apa, sa o vezi pe una ca vine, iti bea apa dintr-o suflare ca si cum nimic nu s-a intamplat
Flory imi pare rau de neintelegere, sper sa nu se lase cu suparari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Salutare adunare

(nu mai stiu cine saluta asa dar tare imi place)

Dus fierbinte vreo 20 min cu masaj + un paracetamol + Sabina = am scapat

VA MULTUMESC MUUUUULT PENTRU INCURAJARI SI PENTRU SFATURI


imi cer scuze ca raspund asa tarziu insa acum am revenit acasa ca am fost la medic cu Yann din cauza unui rezultat nu f bun la o analiza




Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput