Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
marylenac spune:
Artu, da, am incercat si pe burtica, rezultatul este acelasi. Desi cand era mai micut, parea sa ii placa sa doarma pe burtica.
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
Reallaura spune:
Ei, scumpelor, ce bine a fost la intalneala!!
Sorana, Vivela, Bia, Anca multi
Anca ei, cum sa fi vorbit tu cam mult?? si mie mi se pare ca am vb eu cam mult dar ce sa facem, asta e. sunt multe de spus.
Artu ce dulce e Sabina, imi place de ea ce chic e!
marylena nu stiu ce sa te sfatuiesc, din pacate. si eu l-am avut pe Mirci asa. Sanul il linistea intotdeauna aproape- cand nu erau dintii.
A mea tuseste nevoie mare.ooof. I-am facut aerosoli si o sa-i dau iar prospan.
R-ocsy cum sunteti?
Bia al tau a mai tusit?
veronicach spune:
una calda si doua reci, de la noi
a sosit rez.biopsie ganglion a fost reactie postvaccinala
rez copro are citrobacter freundii++(cred ca de la antibiotic) partea buna ca e sensibil la majoritatea antib(iar antibiotice)
si in plus o mica ranita pe preputz, habar n-am de unde...
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach Marypoti gasi manualul de utilizare pe net, in engleza doar tasteaza numele aparatului Karinutza multa sanatate Artusi la noi se pot returna produsele...un pic de strambatura dar le primesc inapoi...eu am returnat si un aspirator nazal la farmacie(bine termenul la noi e de 24 de ore) mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Nu stiam ca functioneaza Vero - cu returnatul...
Eh, da, de tutoriale in engleza stiu, dar fiind pe net nu e la fel de facila utilizarea...si mai am o problema cu o camera video - nu reusesc sa fac dvd-uri. Pentru asta voi cere ajutorul Nanei
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui aleesicoo Madamar, eu as sta toata ziua cu voi dar sunt singura cu pitica majoritatea timpului... plus k atunci knd doarme nu pot tasta k o deranjeaza fetelor fata mea nu mai mananca cum manca inainte...........acum nu mai sare de 120ml ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
credeam ca e si mama ta in ajutor in continuare - ca la inceput.
Si pe noi ne deranjeaza zgomotul tastei space:D.
Madamar spune:
citat din mesajul lui cris_09 Neata Si eu sunt singura cu Sebi bebi 90% din timp,dar cand il culc dau drumu la muzica,altfel,daca e liniste totala la fel il deranjeaza tastele Copii sensibilosi,ce mai La multe lunite Karinei! Maine o sa plec prima data decat cu sotul la un botez,in Alexandria.Il las cu mamaita,dar o sa ne intoarcem pana seara,ca nu stiu cum rezist fara el Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Sa aveti distractie maxima!
Noi avem o nunta saptamina viitoare - vom lua bunica pe post de dadaca, in apropierea localului cu pricina- sa vedem ce iese:).
aleesicoo spune:
Madamar mama vine la ora 16.00 de la serv.
si atunci knd vine nu imi mai arde sa stau la calc.
ma odihnesc un pic
sau uneori va citesc si nu am rasp la intrebarile voastre.......
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
veronicach spune:
noi am luat de curand ceva electrocasnice de l Flanco si aveam termen de returnare 15 zile
si pt ca ne-au suparat am vrut sa returnam masina de spalat insa nu mai aveam ambalajul original(conditie obligatorie pt returnare)
10.05.2010
TEUTA2 spune:
Teuta - pelinul... in cantitate necesara baii zilnice de unde il iei? Mi se pare ca tb cantitati industriale... sau se poate cu putin? Da=ne detalii: cita planta, la cita apa?
Prin articolele si comentariile citite zilele astea am gasit si ca ceaiul de nalba e bun - insa nu am gasit detaliat.
[/quote]
Buna dragelor,
Off, este asa de frig si urat afara...ce ne facem cand vine iarna?
legat de subiectul cu pelinul,eu am cumparat din piata vreo cateva legaturi de pelin ,dar atunci cand nu am gasit cumparam de la Plafar ,dar nu mi s-a parut foarte bun,pentru ca este prea maruntit si nu se strecoara tocmai bine(eu puneam in strecuratoare si tifon pentru a nu trece si resturile de planta folosita).Cantitatile nu sunt extraordinar de mari(la cel de la plafar pun cam 3 linguri la o oala cu apa de 3 l si apoi o combin cu inca 3 l apa).La cel de la piata pun la aceeasi cantitate de apa vreo 2-3 crengute de pelin.(practic se obtine un lichid destul de inchis la culoare,dar se dilueaza si are la final o nuanta usor verzuie)
pup mamici si bebici!
veronicach spune:
citat din mesajul lui veronicach una calda si doua reci, de la noi a sosit rez.biopsie ganglion a fost reactie postvaccinala rez copro are citrobacter freundii++(cred ca de la antibiotic) partea buna ca e sensibil la majoritatea antib(iar antibiotice) si in plus o mica ranita pe preputz, habar n-am de unde... mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
dr de familie spune ca nu trebuie tratat...luam probiotice 2 sapt
10.05.2010