Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Fuga, fuga de la intalnire la voi, ca sunt dependenta!
A fost foarte fain, mi-au clantanit un pic dintii ca e cam frig, dar m-am simtit super. Gabi, Bia, Laura, Sorana si bebeii - ma bucur tare ca ne-am intalnit, sper sa nu fie ultima data pe anul asta. Si, va rog sa-mi fie cu iertare trancaneala in exces, uneori am niste accese de logoree de zici ca-s nevorbita de secole. Sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Ale - o aniversare frumoasa va doresc, sa fie sanatoasa printesa si sa va bucurati de ea!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dragelor, ne mai tineti minte si pe noi? OOOfffff, imi ia mult timp sa citesc pe indelete asa incat am aruncar un ochi in diagonala sa vad ce ati mai discutat. Sper ca toata lumea este bine, vreau sa felicit sarbatoritii ultimelor zile.

Sa va spun despre noi? ooooffffff...cu ce sa incep cu alea bune sau cu alea...urate. Cele bune ar fi ca Tudor a implinit 4 lunite, ieri am fost la vaccin, are 7 kg si 65 de cm, ca este sanatos, totusi pediatra ne-a recomandat o vizita la un ortoped, ca sa fie liniste si sa nu ne panicam inutil cu piciorusele, adica cu pliurile care nu sunt toicmai perfect simetrice. Vom face o programare . Insa problema mea cu Tudor este alta, deja am inceput sa cedez nervos si asta enu e bine: ziua imi doarme in 3 reprize de cate 40 minute pana la 1 ora si jumatate dar NOAPTEA E TEROARE, chiar am nevoie de sfaturile voastre, desi eu am mai trecut prin asa ceva si cu Matei dar acum nu mai am aceeasi rabdare, nu stiu...cum sa mai fac? Dupa baita, masajul, tot ritualul de culcare, Tudor doarme prima repriza ...40 minute, dupa care se trezeste si din 10 in 10 minute, uneori vrea la san, alteori nu e suficient sa se linistesca, si incercam toate pozitiile, si plimbat si leganat si in pat si in patut si asa, si asa....si nu merge nimic. Nu pare sa aiba nimic, de genul dintisori, etichete care sa il deranjeze, prea cald, prea rece, prea....Patutul lui este de mult ceva neinteresant pt el, il tin langa mine pt ca mi-e greu si mie sa il duc si sa il iau la fiecare 10 minute. Dr. pediatra la control, expunandu-i problema mi-a spus sa incerc sera si un bibe cu LP ca poate de-asta face asa, nu ii mai ajunge laptele dar cand l-a cantarit si a vazut ca e ok a spus ca ea nu crede ca e necesar LP. CUM sa mai procedez cu el? Incep sa intru in depresie, plus ca simt ca nu mai am energie, nu ma mai organizez nici cu treburile prin casa...

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Aaaaa, si ca sa fie treaba , treaba , am vorbit si cu o colega de birou care m-a anunta ca incet dar sigur, firma unde lucram isi inchide portile. Cum sa nu te apuce disperarea? Numai eu stiu cat mi-a luat pana am gasit un job cat de cat ok dupa ce m-am intors din CIC 1. Oare ce am sa ma fac dupa cei 2 ani ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Marilena, stiu ca e marisor si s-ar putea sa nu vrea deloc, dar poate incerci sa il infesi - ai mai incercat pana acum? Daca ti se pare o idee stupida, nu ma baga in seama.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Anca da de unde. :) Mi-a facut placere sa ne vedem si sper sa mai repetam figura

Bia

Mergi la inceput

Am sa incerc si asa, ce-i drept e marisor dar....incerc.Mai ales ca atunci cand se trezeste e marait si carait, se foieste de zici ca e un gandacel cu picioarele in sus.

Mergi la inceput

aaaa, ce dragut ca v-ati intalnit...Asa as vrea si eu, daca ar fi fost in P. Tineretului, ma alaturam si eu....cu permisiunea voastra, desigur. ceva pozici cu copilasii si mamicile la rende-vous??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Am sa incerc si asa, ce-i drept e marisor dar....incerc.Mai ales ca atunci cand se trezeste e marait si carait, se foieste de zici ca e un gandacel cu picioarele in sus.

ai incercat sa il pui sa doarma pe burta, eventual dupa ce adoarme (semn de intrebare ca nu mai gasesc butonu')

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ziua buna, dragele mele.

Nu am apucat sa citesc ce ati scris de ieri pana azi, caci eu sunt cu bagaje in lucru si toate alea... Marea mea problema... Am vazut azi dimineata ca a inceput sa se infecteze un alt deget, cel de langa degetul mare Am inceput sa plang de ciuda... Doamne iarta-ma, da' oare ce pacate platesc? Nu se mai termina odata? Am pus repede antibiotic si speeeer din suflet sa treaca. Aseara am fost sa-mi iau si o pereche de ceva, sa am in ce sa ma incalt. De la 37 am ajuns la 39, e adevrat, in conditiile in care mai am inca degetele bandajate si trebuie sa fie foarte lejer pantoful.

Artu, am vazut pozele cu Sabina, o dulceata, ce mai Sa stii ca de cate ori ma uit la poze cu ea mi se pare foarte tare ca ea si Maia seamana. Tot in afara de ochi, ca fia-mea ii are albastri. Am intrebat-o azi si pe sora-mea, si a zis ca si ei i se pre ca seamana fetele

Uf... gata, ma duc, da'plec asa, cu inima stransa, sa nu ma intorc la o alta operatie cand revenim din concediu... Laptop-ul il luam cu noi da' nu stiu daca si cum voi reusi sa intru pe forum, asa ca doresc multa sanatate tuturor puiutilor bolnavior, iar voua sa aveti grija multa de voi si de puii vostri. O sa-mi fie dor de voi! Va puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mira, concediu placut si multa sanatate. Pupici surioarei `gemene'

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput