Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo neata fetelor ! astazi avem chef si voie buna ca printesa mea a facut 4 luni ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
Ale, si pt tine e valabil!
Chef de vorbe numai o data pe luna;)?
Hai, LA MULTE LUNITE SI ANI FERICITI Karinei! Sa fie sanatoasa si ea si voi!
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
aleesicoo spune:
Madamar, eu as sta toata ziua cu voi dar sunt singura cu pitica majoritatea timpului...
plus k atunci knd doarme nu pot tasta k o deranjeaza
fetelor fata mea nu mai mananca cum manca inainte...........acum nu mai sare de 120ml
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
cris_09 spune:
Neata
Si eu sunt singura cu Sebi bebi 90% din timp,dar cand il culc dau drumu la muzica,altfel,daca e liniste totala la fel il deranjeaza tastele
Copii sensibilosi,ce mai
La multe lunite Karinei!
Maine o sa plec prima data decat cu sotul la un botez,in Alexandria.Il las cu mamaita,dar o sa ne intoarcem pana seara,ca nu stiu cum rezist fara el
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
veronicach spune:
Marypoti gasi manualul de utilizare pe net, in engleza
doar tasteaza numele aparatului
Karinutza multa sanatate
Artusi la noi se pot returna produsele...un pic de strambatura dar le primesc inapoi...eu am returnat si un aspirator nazal la farmacie(bine termenul la noi e de 24 de ore)
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
aleesicoo spune:
multumim fetelor de urari
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
ioana1234 spune:
Buna dimineata!
Victoras a adormit in bratele mele ( acum) ca era cam marait..deci 30 min am timp de un "13 in 12" :)) si citit forum. Aseara a dormit tare bine de pe la 23.30 pana la 5, si cand s-a trezit a mancat de zici ca el a facut greva foamei cu profesoara...:) apoi am mai dormit pana la 8:30 si dupa aia joaca ...;) O faza amuzanta, cantam cu el si la un mom dat a venit sotul si l-am intors spre el dar nu i-am zis nik, ii tot cantam ...s-a incruntat o clipa ca si cum: hey tu cand ai aparut, ce-i cu tine aici.?? si dupa ce a inceput sa vb l-a recunoscutl si s-au pus pe povestit si pe rasete ca intre baieti....mor de dragul lor cand ii vad....
Rosanne eu am vazut mesajul tau cu ticurile si am vrut sa raspund , dar nu pot tot timpul sa raspund pe cat as vrea, nu ma lasa piciul , sau trebuie sa maI fac cate o factura , sa trimit cate un mail ...drept pt care , desi sunt membru din noiembrie inca sunt "nou venita" pt ca am putine mesaje
De la ror zicea si ea ca e posibil sa fie, dar eu cred totusi ca sunt si factori genetici care favorizeaza aparitia bolii, altfel nu imi explic cum de sunt frati care aman2 sufera de aceasta boala sau gemeni, etc ...oricum nu ma prea pricep si Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva..
Karina, La multi anisori!!!
Ioana felicitarai pt noua achizitie....mie mi-ar fi buna si o sapuniera, pt ca l-am pierdut pe cel care-l aveam si ma chinui cu tel, norocc ca face poze bune...
Din pacate nu mai putem pleca la Praga , sotul nu poate lipsi mai mult e 3,4 zile luna aceasta , si am planicat ca vom merge la Timisoara. Vreau sa il duc pe Vic la un consult la un pediatru de renume , ca sa mi-l vada din cap pana-n picioare, sa stau eu linistita.. si sa ii fac eco de sold, la noi nici nu au auzit de asa ceva ( eu am avut pb la sold si am fost op, asa ca mai bine sa le stii din timp). Si in plus ne-am luat si masina si cheltuielile sunt date putin [peste cap. Am donat premiul unor amici, macar sa se bucure cineva de excursie....
Bine ca i-am facut pasapot la Vic, motiv sa plecam in strainatate toti 3 ...are o fata asa draguta. cu gurita deschisa si capul putin intr-o parte...:)
va pup
maribell spune:
'neatza........ tuturor
mama cat am de recuperat....ati scris nu va-ti jucat
LA MULTE LUNITE MINUNATE FRUMOASE MAZARICHI!!!!
scuze e intarziere, dar chiar vreau sa urezmazaricilor multa sanatate, noroc si fericire alaturi de parinti......doamne ce emotionata am mai fost cad sa-u nascut, am plans ca un copil......dulci
noi suntem bine, tot cu constructia case si mai nou cu drumuri peste drumuri la bucuresti la cumparaturi......se apropie vertiginos nunta si botezul bebelinei
imi salvasem la un moment dat de la voi un link catre un site cu comenzi de torturi superbe......ma poate ajuta cineva ????.....va rog!!!
NANA....parca la manuta ADELINEI am vazut o bratarica rosie mumoasa......imi poti spune te rog de unde ai cumparat-o.....merci
un dr homeopat bun din bucuresti imi poate recomanda si mie cineva?
legat de divesificare...wow
acum o sapt mancam o banana si fii-mea se uita cu niste ochisori maaaari si la ea , asa cai-am dat sa guste...si a tot lins la ea.
azi asa maine la fel....si tot asa aproape in fiecare zi ....ii placea la nebunie, dar.....a inceput iar sa regurgiteze cum facea cu milumil......sii cred (sper sa nu fiu eu paranoica) ca nu ia priit la stomacel...asa ca nu i-am mai dat.
o mai las (ca si asa e prea devreme) si o sa incep si eu cu radacinoasele pe la 4luni jumate, sau cand ne-o spune dr-ul.
trimit ca sa nu-l pierd, si sper sa ajung la zi cu cititul......
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
maribell spune:
CRISTINA ...SUPERBE POZICILE.....CE BAIAT MARE AI
imi spui si mie de unde ai luat paturicile cu hello kitty?
TE ROOOOOG !!!!!
GALERIA ZAMBETELOR
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell CRISTINA ...SUPERBE POZICILE.....CE BAIAT MARE AI imi spui si mie de unde ai luat paturicile cu hello kitty? TE ROOOOOG !!!!! MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 GALERIA ZAMBETELOR |
Noi am luat paturica din Auchan,este intr-o gentuta cu fermoar,dar nu am gasit-o pe site.Mai cauta si tu,asta este site-ul lor
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
maribell spune:
CRISTINA MERCI MULT
sper sa pot ajunge si pe acolo......
GALERIA ZAMBETELOR