Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Ohooo, dar ce activitate pe forum la ora asta: o punem de-un chat?

Ia sa le luam pe rind!:)

Laura, eu am spus ca evit sa priveasca la tv pentru ca pur si simplu da dependenta, si cele vazute vor ocupa un coltisor al mintii in mod ineficient: mai bine il cultiva" cu altceva folositor.
Plus ca poate deveni agresiv, sau timorat de ce-a vazut - in general sunt impotriva... dar vom vedea cum stam, pe parcurs.
Nu s-au luat de pediatra ta, doar spuneau fetele ca nu le place exprimarea! Ma bucur ca e bun profesionist - eu nu sunt linistita la capitolul asta

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Alinutza, bien ca umple pampersul, chiar si la ore din astea - la noi de luni iar nu se mai intimpla...cred ca fac grafic pina la urma...

Somnul? si Mateo a reusit sa adoarma definitiv abia la 12 - k nu mai aveam nervi sa-l vad ca se trezeste mereu...

Fierul - noua ni s-a recomandat calciu...si inafara ca nu il inghitea, am spus pas pt moment - tot pe principiul enuntat de tine - nu fara analize.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, ce bine ca mai asteptati un pic
Am luat pana la urma un ap; cel ce il vreau eu o sa il iau la pensie inainte sa plec cu sacul in spate in turul lumiil nu e chiar sapuniera ce am luat (insa m-a distrat termenul) si o sa ne fie super folositor.

Ma mai gandesc la pastile, multam de info

Laura,nu esti singura; sunt si eu; la noi e de-abia 19 seara.
E fain cu 3 prunci, e drept; sa inteleg ca va ganditi si voiÉ

Roxy, a, ce bine imi prind vorbele tale; eu tocmai ma bosumflasemérasuflasem ca nu face poze maaari ci doar de 2mb; insa cealalta (G12) e dubla la pret fata de asta asa ca, asa cum ziceam mai sus, astept pensia

Ioana & Arturicii'S

Nu am vrut sa supar - m-am exprimat in termenii folositi de prietenii mei care lucreaza in presa, si pt care un aparat dintr-o gama powershot nu inseamna nimic.
Roxy poate confirma parerea profesionistilor despre camerele ieftine, fara obiective (carora li se spune "tunuri") - avem subiect comun de-acum!:)
Eu insa admit ca a mea e sapuniera;).
A costat in jur de 1000 lei in dec. 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am culcat junimea

Mary, nu m-am suparat ci m-am amuzat cu sapunierele;
aaa, cu pozele miscate am si eu o problema, mai ales ca imi plac tare cele care arata actiunea; am trimis si la concursul Clipe de vara de aici de pe DC 2 poze care imi plac mie tare. Sunt pe pag 2 sau 3 la Art1 si art2.

E produs in china.

Multam ptr descriere; am discutat cu sotul pe concluziile mele si ale tale si cred ca maine mergem sa mai facem o incercare cu altul . Asta e fain aici ca poti schimba sau returna cumparatura.

Eu nu ies zilnic la plimbare cu Sabina;

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata!

Va invit la o .

Rocsy si al meu a inceput sa tuseasca mai mult decat prevede legea. O sa ma duc maine cu el la medic. Mai bine sa fiu eu linistita. Cred ca la fel a facut ca a plans mult Marti cand am fost cu el in parc.

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata, fetele!
Mary, tinem pumnii lui Mateo sa nu fie nevoie de operatie. Treaba asta cu decalotarea a fost cel mai mare stres al meu pe timpul sarcinii.
Artu, sa stapaniti sanatosi noua achizitie, iar de o veti returna, noua camera sa fie si mai buna.
Rocsy, Bia, sanatate multa floricelelor voastre.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata fetelor !
astazi avem chef si voie buna ca printesa mea a facut 4 luni

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Am culcat junimea

Mary, nu m-am suparat ci m-am amuzat cu sapunierele;
aaa, cu pozele miscate am si eu o problema, mai ales ca imi plac tare cele care arata actiunea; am trimis si la concursul Clipe de vara de aici de pe DC 2 poze care imi plac mie tare. Sunt pe pag 2 sau 3 la Art1 si art2.

E produs in china.

Multam ptr descriere; am discutat cu sotul pe concluziile mele si ale tale si cred ca maine mergem sa mai facem o incercare cu altul . Asta e fain aici ca poti schimba sau returna cumparatura.

Eu nu ies zilnic la plimbare cu Sabina;

Ioana & Arturicii'S

Incearca pe P - o sa vezi ca totul arata altfel.

Sau daca nu si nu, returnare: dar pastreaza linia Canon.

Legat de china sau japan - spuneau unii ca cele din Japan ar fi mai bine asamblate, si nu-ti scirtiie in mina - cum de altfel nu se intimpla cu al meu.

Sa faceti o alegere buna!

Ce pret are la voi aparatul?

A, neata!:)

Mergi la inceput

Bia - sanatate multa si la voi!
Ei, de asta ma feresc eu de iesirile zilnice, mai ales cind mi se pare ca e cam rece.
E drept ca trebuie scos si iarna afara... insa in timpul prinzului, daca se arata un pic de soare, nu e vint, viscol, ceata.
Teoretic iarna, cind ninge e mai cald - bine acoperit si 30 min afara cred ca-s ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Neata, fetele!
Mary, tinem pumnii lui Mateo sa nu fie nevoie de operatie. Treaba asta cu decalotarea a fost cel mai mare stres al meu pe timpul sarcinii.
Artu, sa stapaniti sanatosi noua achizitie, iar de o veti returna, noua camera sa fie si mai buna.
Rocsy, Bia, sanatate multa floricelelor voastre.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Multumim Discordia, asa sa dea Dumnezeu!
Sa vii mai des la noi! Ne place de tine si nu e bine sa lipsesti!

Mergi la inceput