Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 9
oramona spune:
KAT, te asteptam cu vesti, ca bune vor fi oricum, indiferent de formula in care va intoarceti 

mamica de Maria Lavinia si
38+ cu Elena Elisa 
simona24 spune:
pupam burticile!
suntem de 2 zile acasa si ufff... este greu! dar pe cat de greu, tot pe atat de frumos este!
dormim mai mult ziua decat noaptea.noaptea papam mai mult si ne place sa ne uitam in ochii mamei muuuult.
tot timpul adoarme cu sanul in gurita. mi-e asa drag de el! daca nu as avea dureri crancene de mameloane, totul ar fi si mai frumos! ma dau eu cu garmastan, dar parca nu vad niciun efect.
azi a venit dna dr la noi, sa il vada pe matei. este foarte bine, are un picut de icter, dar nu-i bai.si ca sa ii ureze "bun-venit", matei al meu, a facut pisulica pe dna dr.![]()
am observat ca de fiecare data cand il schimb, dupa ce dam jos pampers-ul, face pisu. si zici ca avem stropitoare in casa.
inca nu am reusit sa va citesc din urma, asa ca nu mai sunt la curent cu noutatile! iertare, va rog!
o dupa-masa/seara frumoasa!
simona cu
matei
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui K.A.T. Ne pregatim sa mergem la spital. Revin cu vesti mai tarziu. Tineti pumnii. Nu ma simt pregatita sa nasc in curand.![]() Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T |
Ii tinem!

Bafta!
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
camisv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tutz Mamici cu experienta, intrebare: cu ce ati ingrijit buricul bebeilor? |
noua ne-a spus din spital sa-l dam de cateva ori pe zi cu compresa cu spirt medicinal, apoi schimbata compresa uscata, care se pune in jurul buricului. A cazut in a 11 zi. Acum il mai sterg din cand in cand, cu un betisor de urechi, inmuiat tot in spirt, dar de 2 zile este curat acolo.
Camelia mamica fericita de Tudor
tutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camisv
noua ne-a spus din spital sa-l dam de cateva ori pe zi cu compresa cu spirt medicinal, apoi schimbata compresa uscata, care se pune in jurul buricului. A cazut in a 11 zi. Acum il mai sterg din cand in cand, cu un betisor de urechi, inmuiat tot in spirt, dar de 2 zile este curat acolo. Camelia mamica fericita de Tudor |
si nu-l doare, nu? sau tipa intre timp Tudor?
Tutz
38w2d cu
Julia http://picasaweb.google.com/lantostunde
camisv spune:
chichi sa ai nastere usoara si recuperare rapida! ai grija cu ceaiul de lactatie. La cezariana lapticul vine mai greu, mai bine il lasi sa vina de la sine, sa vezi ca ai canalele desfundate si apoi dai cu stimulare. Colega mea de salon a patit-o rau: a baut ceai inainte de a suge bebele,apa la greu si cand a venit laptele s-a trezit ca are canalele infundate. O noapte intreaga s-a muls saraca,plus ca i-au facut ceva injectii de dilatare de vase, comprese calde, plansete. Cred ca doar sotul era fericit
, ca avea niste sani
. Eu m-am externat si ea nu rezolvase inca problema. 
si la fetele care asteapta, sa vina bebeii atunci cand trebuie.
camisv spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tutz
si nu-l doare, nu? sau tipa intre timp Tudor? Tutz 38w2d cu Julia http://picasaweb.google.com/lantostunde |
nu-l durea, ca-i tesut mort.Poate il mai deranja senzatia de rece, daca atingeam si pielea. Asa le facea si-n spital.
eveline spune:
Burta mea a coborat parca de ieri...nu parca, sigur. Va zisesem eu ca m-am ars, ca mi-a picurat ceai fierbinte pe burta...ei, arsura era undeva in partea de sus. Acum cu greu o mai vad, e in partea de jos, ma uit la ea in oglinda ...ooops....
In caz de.....eu pe cine sa stresez cu un sms?? Ca parca am o presimtire...
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca

Tineti pumnii. Nu ma simt pregatita sa nasc in curand.
K+A=T