Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Ionela scuze de confuzie! Dar daca asa am zis cred ca mai vreti unul in timp!![]()
Zozela uraaa! Vine Maria! Ce frumos!
Chichiutza iti tin pumnii pe maine! Sa lasi emotiile si teama acasa,da?!
Ce frumos ca mergeti sa nasti! E un sentiment unic cand iti intalnesti bebele!
Klarisse inca un pic si Matei va fi in brate la voi! Ce a trecut vremea...
Hai SimonaElena! 
Hai Alina! 
Anuta azi va veni acasa! Abia o astept!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n feteleAm revenit de la dr e bine, are 3 kg si dr a zis ca e pregatita, colul e aproape sters, asa ca a zis dr ca as putea sa nasc oricand Voua v-a mai zis la careva dr ca e aproape sters colul? Cam in cat timp o sa nasc oare? ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+Minunea noastra |
Pai daca e deja sters nu mai ai decat sa astepti sa inceapa contractiile ca sa-l dilate!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Pai daca e deja sters nu mai ai decat sa astepti sa inceapa contractiile ca sa-l dilate! ![]() ![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
Pe bune? ar trebui sa ma apuce contractiile?

Dr zicea ca daca nu nasc pana sapt viitoare atunci ne vedem joi. Deci e posibil sa il vad pana joi, nu?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 38+Minunea noastra
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionela.n
Pe bune? ar trebui sa ma apuce contractiile? ![]() Dr zicea ca daca nu nasc pana sapt viitoare atunci ne vedem joi. Deci e posibil sa il vad pana joi, nu? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+Minunea noastra |
pai, orice e posibil. Daca nu apare nici o contractie poti sta si pana joi, nu-i pb!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
chichiutza spune:
Alynta incerc sa le las acasa pe doamnele emotii! E cam greu, dar ma caznesc!
Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 1z
Klarisse spune:
Chichiutzule asculta aici: fara emotii de alea mari, cel putin nu pana il vezi pe Toma..dupa..ai voie![]()

.
Toate gandurile noastre vor fi cu tine maine, totul o sa decurga perfect ai sa vezi..
.
Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 zile pana la marea intalnire
tutz spune:
Mamici cu experienta, intrebare:
cu ce ati ingrijit buricul bebeilor?
Nepotelul meu are deja 3 saptamani, si inca nu i-a cazut buricul, si nu stiu daca e ok sau ba.. Cumnata-mea oricum se streseaza deja din cauza asta...
Cum v-au zis medicii sa actionati in aceasta privinta?
Tutz
38w2d cu
Julia
http://picasaweb.google.com/lantostunde
K.A.T. spune:
Ne pregatim sa mergem la spital. Revin cu vesti mai tarziu.
Tineti pumnii. Nu ma simt pregatita sa nasc in curand.
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
oramona spune:
Buna si de la noi.
Eu as dormi tot timpul, dar ma mai plimb prin casa.
Chichi, maine e ziua cea mare 
ce frumos. Acum iti tinem pumnii si acusica o sa scoatem si motatele. Sa ne zici cu cine seamana, ca imi amintesc ca noi am zis ca e copia ta si tu nu, cu sotul.
Zoze, ce ma bucur ca totul e bine. Cand va citesc pe voi cum nu rezistati o zi fara puii vostri, ma tot intreb cum altele ii lasa si pleaca 

.
Maine ar trebui sa-l sarbatorim pe tatic, dar imi este tare lene sa ma duc la bucatarie sa fac ceva, un blat de tort, o prajitura...offf, trebuie sa-mi fac curaj. Toata sarcina am vrut sa nasc de ziua lui, dar acum parca nu-s inca pregatita
, cum o vrea printesa mica si DD.
Klarisse, felicitari pentru bebe, eu cred ca e ok cu greutatea.
Va 

si va mai citesc mai tarziu.
mamica de Maria Lavinia si
38+ cu Elena Elisa 
tutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui K.A.T. Ne pregatim sa mergem la spital. Revin cu vesti mai tarziu. Tineti pumnii. Nu ma simt pregatita sa nasc in curand.![]() Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T |
Putem scoate motatele?

Tutz
38w2d cu
Julia http://picasaweb.google.com/lantostunde