Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 7
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Wow, Fistic! Felicitari pentru bubulin! ![]() ![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
Multumim asemenea
S-au pus baietii nostri pe ingrasat
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+Mai e putin pina departe!
maitreyi spune:
fistiqu-le ideea e ca nu tre sa mai fii lehuza ca sa revii in patul conjugal or lehuzia dureaza 6 saptamani indiferent de tipul nasterii. 3 luni?
neeee...poate pana sa faci baie in cada acompaniata de-o sampanie 
ionela poate fi oricand incepand de...acum ![]()
kitti pe mine dr de la baby ma suia lunar pe cal in sarcina da' cand cu controlul de dupa mi-a facut doar echo si a vazut ca vine menstra deja
oare dr de acum care nu m-a urcat toata sarcina sa ma urce la 6 saptamani?
nuuuuu!
imi dau eu unda verde 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Salutare! Fetele care alaptati deja, cat timp il tineti pe BB la un supt si cam cat timp suge efectiv? Si inca ceva, i-ati dat suzeta lui BB? Mersi. Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006) |
Maria suge mult! Ea mai si atipeste intre timp! Apoi reia procesul! Uneori o pun in patut ca zic ca e gata si ea se trezeste si plange ca mai vrea! Suzeta inca nu i-am dat, dar am sa incerc! Imi pare rau de eritemul fesier! Eu lui Matei zilele astea i-am dat cu pudra de baneocin a Mariei la fundulet si ia uscat bine bubitele! El a fost pe antibiotic si kk acid ia facut probleme! Ca inca nu vrea olita!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
citat din mesajul lui Alina_feier Buna fetelor Acum am ajuns acasa de la spital, se pare ca buburauza mea nu e pregatita sa vina, a zis doctorul ca daca imi declanseaza azi nasterea cel mai probabil o sa ajung la cezariana....asa ca ne-a trimis acasa si a zis ca o sa mai stam.....vedem ca m-a chemat abia miercurea viitoare (asta daca nu se hotareste Daria sa vina singurica). Va pup , multumesc pt sustinere ma duc sa citesc din urma si revin Alina 39+ cu Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Vad ca imi calci pe urme!

Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
citat din mesajul lui ionela.n feteleAm revenit de la dr e bine, are 3 kg si dr a zis ca e pregatita, colul e aproape sters, asa ca a zis dr ca as putea sa nasc oricand Voua v-a mai zis la careva dr ca e aproape sters colul? Cam in cat timp o sa nasc oare? ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+Minunea noastra |
Felicitari! Ce bine stai! Poi in cateva zile ar trebui sa nasti! Asa a fost in cazul surorii mele! Daca colul e pregatit si fiind la al 2-a bebe ar trebui sa se intample totul repede si frumos!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
Cum a aparut Printul!
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Fistiq A, Chichi, va sa zica esti aproape acolo! Tinem pumnii sa fie bine si mai ales recuperarea usoara si sa ai laptic suficient pt bebelinul Toma.---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+Mai e putin pina departe! ![]() |
Da....deja nu-mi gasesc locul... Mercik

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
Alina_feier spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Vad ca imi calci pe urme! ![]() Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta, pai asa si trebuie sa aibe personalitate.Alina
39+ cu
Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
Klarisse spune:
Ionela felicitari pentru bebelina grasuna. De acum trebuie sa fii pe faza si sa astepti marea intalnire

Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 zile pana la marea intalnire
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Felicitari! Ce bine stai! Poi in cateva zile ar trebui sa nasti! Asa a fost in cazul surorii mele! Daca colul e pregatit si fiind la al 2-a bebe ar trebui sa se intample totul repede si frumos! Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
e primul bebe nu al doilea --------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 38+Minunea noastra
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Fetele multumim de vorbele bune..noi am dormit putin ![]() ca eram treaza de la 7 si forma de zombie ma cam deranja.Zoze ma bucur ca totul e bine si ai primit vesti bune. ![]() Fistiq felicitari pentru grasunel ![]() ![]() Chichi sunt in plin antrenament cu motatele..le pregatesc de o reprezentatie pe cinste pentru maine ![]() ![]() .Klarisse graviduta 38+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 3 zile pana la marea intalnire |
Asa asa fa gimnastica!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z

Buna fetelor