Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 10
zozela spune:
eve,ai PM
cami,simona
kris,sa ne dai de veste cand trebuie sa scoatem pampoanele!
Pe mine m-au amutit emotiile-odata pt chichi-parca nu-mi vine sa cred ca naste maine
,inca odata pt eveline si burta ei lasata si inca odata,pentru mine

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Burta mea a coborat parca de ieri...nu parca, sigur. Va zisesem eu ca m-am ars, ca mi-a picurat ceai fierbinte pe burta...ei, arsura era undeva in partea de sus. Acum cu greu o mai vad, e in partea de jos, ma uit la ea in oglinda ...ooops.... In caz de.....eu pe cine sa stresez cu un sms?? Ca parca am o presimtire... 39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Pai tot sunt de garda maine cu Chichi, poti sa imi zici tot mie
Nr meu e in lista sau, dc nu il gasesti, iti dau PM.
Si burtica mea a coborat. Eu ma laud ca va tin maine la curent si poate ii tin companie lu' Chichi la spital

La 19 ma duc la dr, sa vedem ce zice.
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
eveline spune:
ZOZE, KITI, multumesc!
Sper sa nu fie asa repede...sa sa fie???Sa scap??? Nici eu nu mai stiu ce sa vreau...
39+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui eveline ZOZE, KITI, multumesc! Sper sa nu fie asa repede...sa sa fie???Sa scap??? Nici eu nu mai stiu ce sa vreau... 39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Mda..si eu am aceleasi dileme, dar m-am hhotarat - vreau sa mai stea, macar pana fac 39. Oricum, azi i-am aratat lui Dragos unde am pus si hainitele de scos din spital, sa fiu sigura ca le gaseste, ca nu le mai car si pe alea cu mine.
Acum 5 minute se uita senin la mine si cica - daca te suie pe masa si iti zice ca ai dilatatie 5

Imi venea sa il bat. Pai cum sa am ? Tocmai acum, cand m-am hotarat ca vreau sa mai stea o saptamana??

Kiti,
camy81 spune:
Mai fetelor asi vrea si eu sa am nr. de telefon a cuiva de pe aici in caz de ceva sa va tin si pe voi la curent,imi explica si mie cineva cum sa trimit un PM?
sau trebiue sa primesc eu unul?

offfff ce naspa ie sa nu stiu si eu ce stie lumea![]()
Vad ca se anunta multe nasteri in urmatoarele zile 

Doamne ajuta la toate sa fie bine si usor 
Poate se hotaraste si bb meu sa vina pt. ma simt un adevarat zombi asa
CAMELIA
39+cu
si mami de
ALEXIA 

chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Chichiutzule asculta aici: fara emotii de alea mari, cel putin nu pana il vezi pe Toma..dupa..ai voie ![]() ![]() . Toate gandurile noastre vor fi cu tine maine, totul o sa decurga perfect ai sa vezi.. .Klarisse graviduta 38+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 3 zile pana la marea intalnire |
Doamne ajuta sa fie toate bune!

Tocmai facui o baie si-am obosit ca niciodata! Nu se mai termina! Si am constatat ca m-am umplut de vergeturi pe copane!

Ma luase si burta, oooof!
Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
botosel452 spune:
Fetelor, am si eu o problema
:de vreo 1 ora m-au apucat niste dureri in zona inghinala, mai exact la incheietura piciorului stang... Nu va pot spune ce eforturi am depus sa pot cobora din pat si sa pot ajunge la toaleta. Parca mi-a bagat cineva cutitul acolo 

Ce poate fi?
Valentina
38+ 
botosel452 spune:
Oare ce vom face cand ne apuca nasterea pe mai multe in acelasi timp? Cine pe cine informeaza pentru DC? ![]()
Valentina
38+ 
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Oare ce vom face cand ne apuca nasterea pe mai multe in acelasi timp? Cine pe cine informeaza pentru DC? Valentina 38+ ![]() |
Pai ia mai multe nr si anunti mai multe fete
Apropo, eu nu mai am nr de la intalnire, vi-l dau tie si Fulgutei pe cel nou. In tabel este ala bun.
Kiti,
Mari-Mariuk spune:
Sunt nr de telefon in Docs (in picasa, unde e albumul cu burtici, sus undeva scrie docs. acolo sunt datele mai multor fete).
pai daca nasteti mai multe in acelasi timp, vor fi capitole pline cu motate 

.
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186