Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Oare ce vom face cand ne apuca nasterea pe mai multe in acelasi timp? Cine pe cine informeaza pentru DC?

Valentina38+

Pai ia mai multe nr si anunti mai multe fete
Apropo, eu nu mai am nr de la intalnire, vi-l dau tie si Fulgutei pe cel nou. In tabel este ala bun.

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

L-am luat deja pe cel din tabel pe al tau (orange parca este) si tot pe al Fulgutei

Valentina38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Am vazut pe prima pagina de la DC ca pe luna septembrie, cu mici exceptii, multe fete au trecut de DPN, dar nu am auzit nimic de ele sau de la ele...

Valentina38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

Tanamera, la mine se impune cezariana datorita retardului de crestere al bebelinei. Vor sa o scoata mai devreme.

Fetelor, stiti cumva cum e mai bine cand bebelina are retard de crestere de 3s si 2z Sa o scoata mai repede sau sa o mai lase?

Teoretic eu astazi am 38s fix, iar ea are 34s+5z. In ultimele 6 zile a crescut cu doar 3 zile. Are 2596g +- 379g.

Eu am trombofilie si sunt pe clexane de 0,4.
Hematologul mi-a recomandat sa fac cezariana cat mai repede. Ginecologul mi-a zis sa vin si vineri la prima ora la control si sa o mai lasam pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

Mie mi-e teama sa nu se intample ceva in timpul acesta.
Bebelina este foarte activa. Joaca fotbal de mama focului cu ficatul meu.

Ginecologul spune ca nu e pregatita pentru nastere, hematologul spune altceva.

Colul meu e lung si inchis. Lichid mai este. Placenta are ceva probleme, dar nu este imbatranita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Yeyyyyyyyyyyy!!! Am reusit sa ajung la zi cu cititul!!! Hai sa vedem imi mai amintesc:

Garmastan am folosit inca din saptamana 38 si cred ca bine am facut pentru ca mi-au aparut cateva ragadute numai la sanul drept si mi-au trecut la fel de repede, adica inainte de a pleca din spital.

Lapticul mi-a venit destul de repejor si nu am avut nicio problema, ba am baut asa de multe lichide in primele zile incat mai aveam putin si pocneam. Nu mi-a spus nimeni ca nu ar fi bine sa beau cat imi trebuie... eu chiar m-am gandit ca e bine sa torn multa apa ca sa ma hidratez dupa cezariana!

6 saptamani NU si nici alte activitati sportive!

Buricul a cazut in a 13-a zi. De fiecare data cand schimbam scutecul stergeam zona buricului cu o compresa imbibata in alcool si indoiam marginea scutecului sub buric (astfel incat scutecul sa nu acopere buricul). Mi s-a spus foarte clar ca zona trebuie pastrata curata si uscata si ca aerul fresh ii prinde f bine.

Cam atat isi aminteste neuronul lauz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Ne pregatim sa mergem la spital. Revin cu vesti mai tarziu.
Tineti pumnii. Nu ma simt pregatita sa nasc in curand.

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Wow! Sa nu spui ca mi-o iei inainte! Hai curaj, poate e doar o alarma falsa!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Anamaria-ce fel de trombofilie ai?De cand faci Clexane?La ce hematolog mergi?Ai probleme si cu rezistenta in arterele uterine,adica IR-uri crescute?

alina37+,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Buna si de la noi.
Eu as dormi tot timpul, dar ma mai plimb prin casa.
Chichi, maine e ziua cea mare ce frumos. Acum iti tinem pumnii si acusica o sa scoatem si motatele. Sa ne zici cu cine seamana, ca imi amintesc ca noi am zis ca e copia ta si tu nu, cu sotul.
Zoze, ce ma bucur ca totul e bine. Cand va citesc pe voi cum nu rezistati o zi fara puii vostri, ma tot intreb cum altele ii lasa si pleaca .
Maine ar trebui sa-l sarbatorim pe tatic, dar imi este tare lene sa ma duc la bucatarie sa fac ceva, un blat de tort, o prajitura...offf, trebuie sa-mi fac curaj. Toata sarcina am vrut sa nasc de ziua lui, dar acum parca nu-s inca pregatita , cum o vrea printesa mica si DD.
Klarisse, felicitari pentru bebe, eu cred ca e ok cu greutatea.
Va si va mai citesc mai tarziu.

mamica de Maria Lavinia si 38+ cu Elena Elisa

Oramona multu tare! cat desore semanat, la ora asta sa semene cu oricine numai sa iasa toate bune! Eu zic sa te apuci sa faci treaba, torturi, praji, mancaruri, ca poate iti scot si tie fetele niste motate maine! Si nasti fix de ziua sotului!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu nu mai am rabdare deci..

HAI CHICHI!!!!

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Chichi, iubita mea, ia uite ce am eu pt tine:

E normal sa ai emotii, maine va fi una dintre cele mai frumoase zile din viata ta! Va fi minunat, vei avea sentimente si emotii unice, vei plange si vei rade de fericire, iti vei vedea pentru prima oara puiul si va fi inceputul unei mari iubiri! Vei fi uimita cat de repede si de usor se va termina totul! Nu uita sa ceri calmante inainte sa simti durerea de dupa anestezie si sa incerci sa te dai jos din pat cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camisv

chichi sa ai nastere usoara si recuperare rapida! ai grija cu ceaiul de lactatie. La cezariana lapticul vine mai greu, mai bine il lasi sa vina de la sine, sa vezi ca ai canalele desfundate si apoi dai cu stimulare. Colega mea de salon a patit-o rau: a baut ceai inainte de a suge bebele,apa la greu si cand a venit laptele s-a trezit ca are canalele infundate. O noapte intreaga s-a muls saraca,plus ca i-au facut ceva injectii de dilatare de vase, comprese calde, plansete. Cred ca doar sotul era fericit, ca avea niste sani. Eu m-am externat si ea nu rezolvase inca problema.

si la fetele care asteapta, sa vina bebeii atunci cand trebuie.

Camelia mamica fericita de Tudor

saru de sfaturi. Deci nici apa parea multa nici ceai sau galactogil prea mult. Ca si de-ala mi-au zis sa iau!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput