Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 4
chichiutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela Tre sa inghit Liv52 si sa-mi iau o cremuta sa ma ung.Si.. ![]() ![]() se pare ca saptamana viitoare va veni si Maria!![]() ![]() ![]() ![]() Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Uraaaaaaaaaa

Vazusi bre ca vin si vestile bune?Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
tutz spune:
Doamne ajuta ramohd, desi eu am o strangere de inima cand ma gandesc ce magarii se pot intampla la anul cu indemizatia noastra.. nici nu vreau sa ma gandesc, mai bine ignor totul..
KAT - sa ne anunti cand sa scoatem motatele 
Mai3 - faza cu sotul este tare.. ce si-a intrat in ritm :)))
Ana- felicitari pt laptic! te asteptam sa ajungi acasa si sa ne pove :)
Klarisse, Chichi - nu va faceti griji cu greutatea bebeilor.. Daca au peste 3kg, deja este foate bine. Cum zicea si Clabuc (mi se pare?), eu sunt un pic egoista, si ma gandesc si la nastere, si sper ca a mea nu va fi mai mult de 3,5 kg ![]()
![]()
stiti si voi.. toboganul, iesirea stramta.. etc...
Apropo de
al meu deja s-a resemnat. Am avut cateva tentative in cursul sarcinii, ultima tentativa pe la 18 saptamani, si s-a soldat cu un suvoi de sange... deci pauza... sper sa scap mai repede de 6 saptamani dupa, pana nu uitam cum se face de tot... ca de ruginit sigur ne-am ruginit de tot 
![]()
![]()
SI hai sa nu uit motatele pt Alina si simonaelena 

Tutz
38w2d cu
Julia
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Clabuc spune:
Kiti, mingea va fi la tine in teren dupa ce iti trimite Chichi mesajul. O sa te stresam. Cand am fost la dr vineri si mi-a spus ca la prima contractie sa ma prezint la spital, l-am intrebat daca sa iau No-Spa sa nu fie cumva travaliu fals si sa ma agit degeaba si mi-a spus ca No-Spa-ul poate dilata si mai mult si sa nu iau. M-a cam mirat raspunsul lui, dar banuiesc ca stie el mai bine.
Zoze, bravo! WOW! Deja am emotii pentru tine.
K.A.T. cum te mai simti? Te-au mai lasat contractiile? 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
39+
Poza preferata Clarinda
chichiutza spune:
Kiti deci pana maine pumni stransi si maine sms!
Oana multi
! Sper din suflet sa vin cu vesti bune! Apar emotiile, deh![]()
Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 1z
puiutza spune:
Salutare!
Fetele care alaptati deja, cat timp il tineti pe BB la un supt si cam cat timp suge efectiv?
Si inca ceva, i-ati dat suzeta lui BB?
Mersi.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Mai3 sa stii ca-i pun sa le adune de pe jos! Nu cred eu ca fac laptarie, dar as vrea sa le las incet incet cu riscul de a primi piticania ceva lapte praf! N-as vrea sa am pb...Oi vedea. Le zic ca beau si eu ioc! ![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
taci ca te faci si cu o mamoplastie gratis pe acolo

nu am cine stie ce experienta in domeniu "lactat" insa si la baby si acum in a 3-a zi a venit laptele si a venit cu dureri pe lateralele sanilor si cand puneam mana simteam noduli de diferite dimensiuni. m-am trezit vreo 2 nopti la rand si am masat pana i-am simtit moi si dupa masaj dadeam si la pompa. plus ziua aia de arsita efectiv pe care am avut de ambele dati si in care consumam apa cu taraita tocmai ca sa nu fac o belea. asa ca eu cred ca asta a fost cheia succesului sa scap de febra laptelui si alte asemenea - masaj, muls si nebaut de lichide 1 zi, doua.
si bebelicu nostru iesise joi de 3400 si sambata s-a vazut ca el avea de fapt 3700

zoze suuuper vesti
Doamne ajuta!oana da' ci ai maica de dimineata?

bai...sotu' meu nu numai ca ii pune pe toti la ragait (bine ca nu ne schimba inca si pampersii
) da' sa il vedeti ce sare din pat la fiecare chitait 
clabucule probabil se referea la faptul ca o data inceput travaliu ala adevarat no-spa-ul elimina spasmul colului si intr-adevar se dilata mai bine. se foloseste si in perfuzie la unele travalii.
puiutza al meu a primit suzetica din prima zi. am insistat eu pt ca pe langa faptul ca ajuta la colici, la reflexul de supt, la linistire, etc is si simpatici
la san il tin 10 minute maxim de tzatza asta daca nu se enerveaza inca dinainte
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Clabuc Kiti, mingea va fi la tine in teren dupa ce iti trimite Chichi mesajul. O sa te stresam. Cand am fost la dr vineri si mi-a spus ca la prima contractie sa ma prezint la spital, l-am intrebat daca sa iau No-Spa sa nu fie cumva travaliu fals si sa ma agit degeaba si mi-a spus ca No-Spa-ul poate dilata si mai mult si sa nu iau. M-a cam mirat raspunsul lui, dar banuiesc ca stie el mai bine. Zoze, bravo! WOW! Deja am emotii pentru tine. K.A.T. cum te mai simti? Te-au mai lasat contractiile? ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 39+ Poza preferata Clarinda |
Asa asa, s-o stressati pe Kiti!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
nastasie spune:
si eu pe aici.mai rarut, dar va citesc.
si eu ca si alynta mi se pare ca a fost asa de mult de cand am fost insarcinata.
eu nu reusesc sa-i fac pauzele mai mari intre mese.el deja la doua ore urla de foame.deja suntem numai pe lapte praf(iar mor de ciuda cand imi aduc aminte)si nu stiu cum sa fac ca i-as da sa pape mai mult(acum papa 90ml si rar 120).daca ar manca mai mult ar sta mai mult,dar el papa juma de bibe si adoarme si chiar daca se mai trezeste nu mai vrea sa pape.acum a fost si de la raceala si muci, dar cand e nasucul curat la fel.sa-l las asa?sa-i dau la 2 ore.noaptea doarme si 3-4 ore, insa ziua...
noaptea nu e agitat insa daca nu am avut voie sa-i fac baie s-a cunoscut.i-a lipsit ritualul de seara.ziua e ceva mai agitat si cu multe pauze in care discutam, dansam, etc
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
Alina_feier spune:
Buna fetelor ![]()
Acum am ajuns acasa de la spital, se pare ca buburauza mea nu e pregatita sa vina, a zis doctorul ca daca imi declanseaza azi nasterea cel mai probabil o sa ajung la cezariana....asa ca ne-a trimis acasa si a zis ca o sa mai stam.....vedem ca m-a chemat abia miercurea viitoare (asta daca nu se hotareste Daria sa vina singurica).
Va pup , multumesc pt sustinere ma duc sa citesc din urma si revin
Alina
39+ cu
Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
camy81 spune:
BUNA DIMI LA AMIAZA SI DE LA NOI 

HAI ALINA 

HAI SIMONAELENA 

ZOZE-totul se rezolva cu bine
Doamne ajuta pt. sapt.viitoare
KAT-super pozele cu bb
si filmuletele
,tu cum mai esti?![]()
KLARISSE-si eu spun ca e ok bb cat a crescut lasa ca dupa ce vine pe lume papa el san si il ingrasi
bafta multa Sambata

CHICHI-pumni stransi pt.dimineata de pe acuma ii tin pt. tine 
MAI3 SI PATICUT-

sunteti tare mai fetelor, azi dimi cand am citit din urma stateam in fata calc. si radeam singura![]()
Despre noi nu prea am ce sa va spun pt. ca nu sunt schimbari
pana maine ce mergem la eco.si cred ca de data asta nu scap de calul balan
abia astept ziua de maine sa vedem ce imi spune dr.pt. ca mult nu cred ca mai trebuie sa astept pana sa o tin si eu pe bebelina in brate ![]()

CAMELIA
39+cu
si mami de
ALEXIA