Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu nu-mi mai revin din euforie! De cand am vb cu dr.,nu mai am stare! As topai intr-una..daca as putea

muulti,muuulti!!!!

Edit

In euforia mea,am uitat-Alina,ma crezi sau nu..dar parca amm avut un feeling ca te vei intoarce acasa 2in 1,azi!!Lasa sa stea acolo,cozonacelul,pana cand s-o rumeni bine!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Buna fetelor
Acum am ajuns acasa de la spital, se pare ca buburauza mea nu e pregatita sa vina, a zis doctorul ca daca imi declanseaza azi nasterea cel mai probabil o sa ajung la cezariana....asa ca ne-a trimis acasa si a zis ca o sa mai stam.....vedem ca m-a chemat abia miercurea viitoare (asta daca nu se hotareste Daria sa vina singurica).
Va pup , multumesc pt sustinere ma duc sa citesc din urma si revin

Alina 39+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

hehe! bine ai venit! Lasa ca vine pitica! Stie ea mai bine ce-are de facut!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mai3 unde nu primesc eu o mamoplastie gratis! N-ar strica o augmentare asa!

Camy81 multumiiim!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna tuturor, mic si mare!

Am dormit 12 ore Am recuperat atit oboseala fizica cit si pe cea psihica ma gindesc Am tot stat pe la doctori, ba cu sotul si spatele lui, ba noi la control. Plus o noapte nedormita, cind a trebuit sa fac masaje, cu cioatele mele de miini care ma dor... Conteaza ca totul e spre bine, nu sunt lucruri de nerezolvat. Azi la 3 mergem iar la o consultatie, important e ca si-a recapatat mobilitatea si poate dormi si el noaptea.

Sa va povestesc cite ceva de broscuta mea, care ne-a depasit asteptarile. Adica, am spus ca simteam eu ca e grasunel dar nici chiar asa Nu mai pot de dragul lui, are 3761 gr (cu 500gr +/-)
Lichidul e ok, placenta e si ea destul de bine(grII), asa ca il lasam sa mai stea la dospit ca se pare ca ii place. Asa a zis doctora cel putin, ca am indicii de rezistenta foarte buni si nu avem motiv sa-l zorim, ca se simte bine in burtica. Deci, am anulat programarea de pe 2.10 pentru cel putin 1 saptamina

O zi buna sa aveti burtici!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ha,haaa-Fistiq-am castigat pariul!!

Si ma bucur si ca-i mai bine the men! Vezi-nu vine el bebe pana nu-i tac'su in forma!!

Mergi la inceput

A, Chichi, va sa zica esti aproape acolo! Tinem pumnii sa fie bine si mai ales recuperarea usoara si sa ai laptic suficient pt bebelinul Toma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Ha,haaa-Fistiq-am castigat pariul!!

Si ma bucur si ca-i mai bine the men! Vezi-nu vine el bebe pana nu-i tac'su in forma!!

Zoze, ma bucur ca si tu esti acasa si nu trebuie sa iei decizia "aia"! si da ai cistigat si pariul A luat 1 kil in 3 saptamini. (cu erorile de rigoare, dar e perfect)

Mergi la inceput

Anutzo, am citit ca a venit lapticul si ca Maia papa sin!
Va asteptam cu mult drag si nerabdare acasa!
Va pupam nerabdatori sa va vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetele multumim de vorbele bune..noi am dormit putin ca eram treaza de la 7 si forma de zombie ma cam deranja.
Zoze ma bucur ca totul e bine si ai primit vesti bune.
Fistiq felicitari pentru grasunel

Chichi sunt in plin antrenament cu motatele..le pregatesc de o reprezentatie pe cinste pentru maine.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 3 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Salutare!

Fetele care alaptati deja, cat timp il tineti pe BB la un supt si cam cat timp suge efectiv?

Si inca ceva, i-ati dat suzeta lui BB?

Mersi.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Buna ziua si de la noi.
Bebe doarme, asa ca am citit din urma (si iar am uitat ce si cui aveam sa ii spun, norocul meu ca am retinut pagina de unde trebuie sa dau citat)
Bebe al meu sta la san aproximativ 15 minute. Papa tot de acolo si apoi se alinta inca vreo 2 minute(si eu il las, ca nu mi-a facut probleme pana acum, ca de as avea vreo crapatura pe sfarc as intrerupe joaca). Uneori, cand e mai adormit, sta si cate 25-30 minute pana se satura, si iar nu il deranjez prea mult pentru ca apoi plange de foame mai repede decat trebuie.
Despre suzeta: am in casa dar stau in cutiuta lor, daca va fi vreodata nevoie, o sa apelez la asa ceva, pana atunci, sper sa creasca si sa le facem cadou cui va fi nevoie

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput