Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 3
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Neatza burtici, mamici si bebici .Am fost la control, cuculet are 3200 gr. (ma asteptam sa fie mai mare), colul s-a scurtat considerabil insa tot inchis e iar doctorita a zis ca maxim pana miercurea viitoare as fi rezistat la cum se prezinta situatia . Deci sambata la ora 7 trebuie sa fiu la spital pentru internare si pe la 8 se presupune ca incepe treaba .Astea trei zile am sa stau mai linistita..sa nu se intample vreo surpriza Chichi, Zoze ![]() ![]() Klarisse graviduta 38+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 4 zile pana la marea intalnire |
Heyy! Super vesti!

Ce-ai bre cu copilul, lasa-l in pace ca e foarte ok cu greutatea! Daca te incalzeste cu ceva al meu avea 3550 +/- 800g!
Eu nu ma supar decat ca nu pot merge la coafor sa-mi fac freza, si mani si pedi. Am intrebat si nu-mi da voie! Eh...ma descurc eu loko!
Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui zozela Asaa.. Ionela,bafta azi!! Hehee,Kriss,marele eveniment se apropie Bravo!! Suntem aici si te incurajam!!![]() ![]() ![]() Maaai,nuuu-ca sa fie ca in banc,prima data tre' sa nasti in curtea spitalului![]() chichi ![]() Nicio eroare,da?! Doar in plus!!![]() ![]() Vezi,sa bei si maine dimi vreo cafea sau cola Iar cu ceaiul ala..ai grija..Nu stiu cum o sa-mi fie acum,dar la prima sarcina,a3a zi dupa ceza a fost de groaza-aveam tzatzele cat doua baloane gata sa explodeze,febra-JA-LE!! Te rog io mult,ai grija!![]() maitreyi,o sun dupa 11,pt ca atunci se mai elibereaza.. ![]() Bravo BB Matei!! Klari!!Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Zoze

! In plus in minus el a fie sanatos! Cu laptele nush ce sa zic, la cat sunt de pafarista am toate sansele sa dau in strakini! Eh...om vedea! Vin si ma plang dupa aia!
Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
ramohd spune:
Buna dimi! sau e pranz deja?
ia uitati o veste buna, sa va inveseliti un pic:
Senatul a adoptat luni, cu 73 de voturi "pentru" si trei "impotriva" un proiect de lege prin care autoritatile sunt obligate sa inceapa plata pentru indemnizatiile de crestere a copilului in termen de 60 de zile de la data inregistrarii actelor la primarie.
Asa cum se arata si in Motivarea acestei legi, de obicei plata indemnizatiei de crestere a copilului este intarziata si 4-5 luni, ceea ce creeaza mari dificultati famililor in cauza.
Potrivit formei initiale a proiectului, initiat de mai multi senatori PSD si PNL, termenul maxim era de 45 de zile, fiind incluse si amenzi pentru depasirea acestuia, intre 500 si 1000 lei, insa in urma raportului comisiei termenul a fost prelungit la 60 de zile, iar amenzile eliminate.
Guvernul a dat un punct de vedere negativ, motivānd, printre altele, ca platile se fac prin serviciile postale de stat, la o anumita data a lunii, in transe, avānd in vedere sumele si fondurile alocate la anumite perioade de timp, ceea ce poate provoca intārzieri ce nu tin de organele competente care solutioneaza dosarele depuse.
Proiectul de Lege a fost adoptat de Senat cu 73 de voturi pentru si 3 impotriva. Legea va merge acum la Camera Deputatilor pentru dezbatere.
Ramona
38
si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007
zozela spune:
Nu plec de-acasa..pana Vineri la consultatie,cel putin
Tre sa inghit Liv52 si sa-mi iau o cremuta sa ma ung.![]()
![]()
Si..

se pare ca saptamana viitoare va veni si Maria!

Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
georgescu oana spune:
Buna fetelor dau si eu semne tarziu , astazi nu prea sunt in apele mele .
Macar m-am amuzat cu povestile lui Paticut si Mai3
.
Chichi mai e doar o zi ... parca am eu emotii cand ma gandesc , bafta sa treci usor peste ziua de astazi si maine sa iti vezi grasunul.
Klarise felicitari pentru bebe si eu cred ca are f bine 3200
Va pup si va citesc
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Buna dimineata ![]() HAI ALINA!!!![]() HAI SIMONA!!!![]() Azi noapte, pe la 5, iar am avut o serie de contractii, dar le-am rezolvat repede cu un uscosin si m-am bagat inapoi la nani. Oricum, e clar ca se apropie momentul ![]() Klari, lasa ca e numa' bun grasulinu'. Si mie (bine, acum 4 ani si ceva), mi-au zis ca vlad o sa aiba 3600 si a iesit de 4200 , asa c apoti avea surprize ![]() Chichi - eu am inceput sa tin deja pumnii stransi pentru maine dimineata ![]() ![]() ZOze - ai vb cu dr? Ce a zis? KAT - mai ai contractii? Pupam pe toata lumea Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti vezi ca dr mi-a intezis sa mai pun uscosin pentru ca inmoaie colul si se deschide ... asa ca vezi si tu ai grija daca esti nerabdatoare pune dar daca vrei sa mai stai mai bine te bazezi doar pe nospa

Martie-Aprilie
chichiutza spune:
Clabuc 
! Promit sa nu va tin in suspans, nu cred ca voi intra in sala dupa 10, dar depinde de ce urgente vor fi! Am sa-i trimit sms lui Kiti imediat ce sunt in stare sa tastez, bine, asta daca vrea ea sa-l trimita mai departe!
Kiti vrei?![]()

Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 1z
georgescu oana spune:
citat din mesajul lui zozela Tre sa inghit Liv52 si sa-mi iau o cremuta sa ma ung.Si.. ![]() ![]() se pare ca saptamana viitoare va veni si Maria!![]() ![]() ![]() ![]() Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Bravo zoze , vzi cum se rezolva toate , acum stai linistita

Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui ramohd Buna dimi! sau e pranz deja? ia uitati o veste buna, sa va inveseliti un pic: Senatul a adoptat luni, cu 73 de voturi "pentru" si trei "impotriva" un proiect de lege prin care autoritatile sunt obligate sa inceapa plata pentru indemnizatiile de crestere a copilului in termen de 60 de zile de la data inregistrarii actelor la primarie. Asa cum se arata si in Motivarea acestei legi, de obicei plata indemnizatiei de crestere a copilului este intarziata si 4-5 luni, ceea ce creeaza mari dificultati famililor in cauza. Potrivit formei initiale a proiectului, initiat de mai multi senatori PSD si PNL, termenul maxim era de 45 de zile, fiind incluse si amenzi pentru depasirea acestuia, intre 500 si 1000 lei, insa in urma raportului comisiei termenul a fost prelungit la 60 de zile, iar amenzile eliminate. Guvernul a dat un punct de vedere negativ, motivānd, printre altele, ca platile se fac prin serviciile postale de stat, la o anumita data a lunii, in transe, avānd in vedere sumele si fondurile alocate la anumite perioade de timp, ceea ce poate provoca intārzieri ce nu tin de organele competente care solutioneaza dosarele depuse. Proiectul de Lege a fost adoptat de Senat cu 73 de voturi pentru si 3 impotriva. Legea va merge acum la Camera Deputatilor pentru dezbatere. Ramona 38 si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007 |
Ramhod , in sfarsit o veste buna , sa speram ca se finaizeaza si ca nu o sa mai avem parte de modificari in sens negativ

Martie-Aprilie
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Clabuc ![]() ! Promit sa nu va tin in suspans, nu cred ca voi intra in sala dupa 10, dar depinde de ce urgente vor fi! Am sa-i trimit sms lui Kiti imediat ce sunt in stare sa tastez, bine, asta daca vrea ea sa-l trimita mai departe!![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
Incep sa imi antrenez degetele din seara asta. Maine, mesajul va fi trimis mai departe in cel mai scurt timp posibil
.Oana - merci de pont, nu vreau sa iasa mai repede, eu mi-am pus ca sa mai stea
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006

.
Maaai,nuuu-ca sa fie ca in banc,prima data tre' sa nasti in curtea spitalului
Iar cu ceaiul ala..ai grija..Nu stiu cum o sa-mi fie acum,dar la prima sarcina,a3a zi dupa ceza a fost de groaza-aveam tzatzele cat doua baloane gata sa explodeze,febra-JA-LE!! Te rog io mult,ai grija!
HAI ALINA!!!