Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 2
K.A.T. spune:
Pregnant lady breaks water dancing
http://www.youtube.com/watch?v=dkq8XCVQVcI
![]()
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela Maaai,nuuu-ca sa fie ca in banc,prima data tre' sa nasti in curtea spitalului![]() Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Ha ha, dar macar in lift am putina intimitate. In curtea spitalului e chiar in vazul tuturor.

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
office spune:
| citat din mesajul lui K.A.T. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1251841/The-incredible-pictures-snoozing-newborns-taken-babies-10-days-old.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T |
Foaret draguti.L-am regasit si pe al meu acolo!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Neatza burtici, mamici si bebici .Am fost la control, cuculet are 3200 gr. (ma asteptam sa fie mai mare), colul s-a scurtat considerabil insa tot inchis e iar doctorita a zis ca maxim pana miercurea viitoare as fi rezistat la cum se prezinta situatia . Deci sambata la ora 7 trebuie sa fiu la spital pentru internare si pe la 8 se presupune ca incepe treaba .Astea trei zile am sa stau mai linistita..sa nu se intample vreo surpriza Chichi, Zoze ![]() ![]() Klarisse graviduta 38+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 4 zile pana la marea intalnire |
E bine la 3.200! plus ca mai are inca 3 zile la dispozitie pentru ingrasat!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Neatza burtici, mamici si bebici .Am fost la control, cuculet are 3200 gr. Klarisse graviduta 38+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 4 zile pana la marea intalnire |
Bravo Klarisse!

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Foaret draguti.L-am regasit si pe al meu acolo! Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
Care? Care e al tau?

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
Am inceput sa am iar contractii care dor. Incerc sa dorm dar nu reusesc.
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
Clabuc spune:
Buna dimineata! 
HAI SIMONA!!! 
HAI ALINA!!! 
Zoze, asteptam parerea medicului. 
Klarisse, frumoase vesti. Dar de ce ti se pare mic la 3200gr? E foarte bine, cresete el dupa. Eu, daca va avea Sabrina peste 3 kg (nu conteaza cu cat peste), sunt multumita. Bine, eu poate ca am in vedere si ca va fi nastere naturala si mi-ar fi si mie mai usor (cat de egoist suna).
Chichi ... nu mai zic nimic.
Doar sa nu ne lasi prea mult sa fierbem pe aici ca o sa fim cu toate cu ochii cat cepele pe forum sa aflam vesti de la tine. Ne vom gandi toate la tine maine. 
K.A.T. super bancul. Nu te speria ca elimini dopul, doar stii ce urmeaza, nu? Noua luni am fost nerabfatoare sa ajungem aici si acum, parca am mai vrea sa stam. Totul va fi bine, bebe e la termen, asa ca ... go ahead! Noi suntem alaturi de voi anytime anyway. Doar sa ne anunti sa scoatem motatele! 
Maitrey, ce sa mai ... ma faci sa rad la fiecare postare a ta.
Pati, si tu esti haioasa rau. Nu te mai supara cu sotul, doar stii cum sunt barbatii, chiar si doctorasii aia frumusei, toti sunt la fel. Dar sunt ai nostri. 
Clari a racit, a dormit destul de rau azi-noapte, i-am pus picaturi si azi o tin acasa cu Panadol si picaturi inainte de nani.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
39+
Poza preferata Clarinda
chichiutza spune:
Mai3 sa stii ca-i pun sa le adune de pe jos! Nu cred eu ca fac laptarie, dar as vrea sa le las incet incet cu riscul de a primi piticania ceva lapte praf! N-as vrea sa am pb...Oi vedea. Le zic ca beau si eu ioc!![]()

Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 1z
kiti2205 spune:
Buna dimineata
HAI ALINA!!!
HAI SIMONA!!!
Azi noapte, pe la 5, iar am avut o serie de contractii, dar le-am rezolvat repede cu un uscosin si m-am bagat inapoi la nani. Oricum, e clar ca se apropie momentul 
Klari, lasa ca e numa' bun grasulinu'. Si mie (bine, acum 4 ani si ceva), mi-au zis ca vlad o sa aiba 3600 si a iesit de 4200
, asa c apoti avea surprize 
Chichi - eu am inceput sa tin deja pumnii stransi pentru maine dimineata

ZOze - ai vb cu dr? Ce a zis?
KAT - mai ai contractii?
Pupam pe toata lumea
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Maaai,nuuu-ca sa fie ca in banc,prima data tre' sa nasti in curtea spitalului