Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 16
K.A.T. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi noapte buna gasca ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Somn usor!

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
LoraG76 spune:

HAI CHICHI!!!!

Suntem alaturi de tine! 

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
citat din mesajul lui maitreyi HAI CHICHI ![]() ca o floare sa intri duamna maine in sala sa savurezi fiecare moment ca doar astepti ziua asta de 9 luni Doamne ajuta! ![]() ma duc sa ii fac piticului invitatia de botez sa o trimit nasilor noapte buna gasca ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
[>:D<]

Doamne ajuta! Saru din sufletel!Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Ne-am intors de la dr. Colul este inchis, nu da niciun semn deocamdata. Se pare ca dra are in jur de 3400g, dr aproximeaza ca o sa aiba cam 3600 la nastere. Daca nu se intampla nimic pana marti, ma vad din nou cu dna dr. Deci mai asteptam Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Uraaaa !
Sa vezi ce copanele o sa aiba frumusika asta mica!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
chichiutza spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk![]() ![]() ![]() CHICHI, SA DEA DOAMNE DOAMNE SA FIE TOTUL FOARTE BINE!!!, de fapt, nu foarte bine! EXCELENT sa fie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si cand ma gandesc ca la ultima ecografie facuta aveam si eu DPN-ul tot maine...Dar am o adevarata comoara acasa de o luna si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta!!! |

Lasa ca e bine, uite ce flacau frumos si lipicios ai!Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui oramona Am facut blatul de tort si acum duc munca de lamurire cu pitica sa pape ceva si apoi somnic. Am intrat sa-i urez dnei CHICHI o zi minunata maine. Totul sa fie exact cum isi doreste, refacere usoara, laptic din belsug si un bebe Toma mancacios. Acum si niste motate antrenate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si un buchet mare de ![]() ![]() ![]() ![]() mamica de Maria Lavinia si 38+ cu Elena Elisa ![]() |
Doamna Oramona va multumesc din suflet si va urez asemenea cand va vine randul!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
camisv spune:
scoatem motatele pentru Viovio
si
Chichi
si pentru cine mai vrea
, ca-i sfarsit de septembrie
M-am uitat pe listuta cu bebei si
sunt deja multi 
Am vazut ca noi nu avem toate datele, daca are timp cineva sa ne actualizeze si pe noi: 38s si apgar 10 
Camelia mamica fericita de Tudor
LoraG76 spune:
Am pus cateva poze cu Adelina de la petrecerea ei. Nu mai pot sta sa selectez, ca trebuie s-o culc pe mandra cea mare, altfel sta pana dupa 12 noaptea treaza.
Noapte buna si sa aveti nasteri usoare maine, dragi mamicute!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
citat din mesajul lui LoraG76![]() ![]() HAI CHICHI!!!!![]() ![]() ![]() Suntem alaturi de tine! ![]() ![]() ![]() Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Fetelor asa m-ati emotionat! Sper din suflet sa ne auda DD si sa ne ajute sa venim cu vesti bune!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z

roza si fluturas dragalas