Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria_80

Fetelor, stiti cumva cum e mai bine cand bebelina are retard de crestere de 3s si 2z Sa o scoata mai repede sau sa o mai lase?

Teoretic eu astazi am 38s fix, iar ea are 34s+5z. In ultimele 6 zile a crescut cu doar 3 zile. Are 2596g +- 379g.

Ana-Maria 37+

Ana Maria, din cate stiu eu (dar dr tau e cel care decide, desigur) e mai bine sa nasti mai curand (tu oricum esti la termen, chiar daca bebelina e mai mica, e dismatura, nu prematura, pentru ca esti la termen), pentru ca placenta probabil nu-i mai ofera ce are ea nevoie. Fiind la termen, are origanele total dezvoltate, va respirta singura, dar va avea o greutate mai mica decat varsta sarcinii. Greutate care o va recupera dupa nastere.

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Ne pregatim sa mergem la spital. Revin cu vesti mai tarziu.
Tineti pumnii. Nu ma simt pregatita sa nasc in curand.

Wow! Sa nu spui ca mi-o iei inainte! Hai curaj, poate e doar o alarma falsa!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Nu, nu, cum am spus, sunt politicoasa si respect randul ai prioritate.
Aveam programare in sapt 39, iar ieri dupa ce pierdut dopul, am sunat dr si a zis sa vin azi. Intre timp au inceput si contractiile de dimineata, asa ca aveam toate motivele sa ma prezint.
Acum iar am contractii dar ma tem ca nici cand va fi adevaratul labor nu-mi voi da seama. Sau..mai stii?

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor asa m-ati emotionat! Sper din suflet sa ne auda DD si sa ne ajute sa venim cu vesti bune!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Eu iti tin pumnii sa treci cu bine ultima noapte de si sa fie totul ok si DD sa va apere, pt tine si pe Toma Andrei.
Motatele le trezesc dimineata pentru galerie. Cand la tine e dimineata eu oricum bantui ca asa fac de cateva luni. Sunt gata pregatita pentru noptile de alaptat dupa ce vine Tess.

Chiar fetele, voi cum va mai petreceti ultimele zile, dar mai ales nopti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Noapte buna burtici! Noapte linistita mamici, fara plansete si fara colici, doar papica si somnic! (al meu a inceput sa scartaie acum)

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

chichi,nastere usoara.o sa fie bine totul ai sa vezi..
kat, e grasunica tess.si se mai face daca mai sta.
lora, simona imediat ma uit la poze.
de vany mai stiti ceva?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Ne-am intors de la dr. Colul este inchis, nu da niciun semn deocamdata. Se pare ca dra are in jur de 3400g, dr aproximeaza ca o sa aiba cam 3600 la nastere. Daca nu se intampla nimic pana marti, ma vad din nou cu dna dr.

Deci mai asteptam

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Kiti felicitari pentru grasunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tare frumoasa adelina.sa va traiasca mica crestina.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor ma duc si eu sa ma intind in pat, sper sa am ceva succes. Toate sunt pregatite, asa ca maine la 7 am iesit pe usa. Daca nu mai apuc sa intru pana in weekend, urez fetelor care urmeaza sa aiba multa bafta, nasteri usoare, bebei sanatosi si frumosi si sa ne revedem cu bine dupa!
Klari hugshi speciali pentru tine si Matei si multi multi

Scot si eu majoretele pentru Viovio

Nani bun si somnici usori!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Salutare, fetelor

Noi tot 2 in 1.

N-am mai intrat pt ca il am David bolnavior (rosu in gat, febra) asa ca si ieri si azi am stat agatati unul de altul.

Felicitari Ayda!

Bafta multa fetelor care nasc maine!

Nastere usoara, Chichi!
Nastere usoara, Viovio!

Noapte buna.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 39+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Neatza burtici, mamici si bebici.
Am fost la control, cuculet are 3200 gr. (ma asteptam sa fie mai mare), colul s-a scurtat considerabil insa tot inchis e iar doctorita a zis ca maxim pana miercurea viitoare as fi rezistat la cum se prezinta situatia.
Deci sambata la ora 7 trebuie sa fiu la spital pentru internare si pe la 8 se presupune ca incepe treaba.
Astea trei zile am sa stau mai linistita..sa nu se intample vreo surpriza.

Chichi, Zoze

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 zile pana la marea intalnire

Heyy! Super vesti! Ce-ai bre cu copilul, lasa-l in pace ca e foarte ok cu greutatea! Daca te incalzeste cu ceva al meu avea 3550 +/- 800g! Deci poate avea oricate, de-aia zic ca sunt curioasa care e eroarea aparatului, ca eunu vad burta asa mare! Ei sa fie sanatosi ca-i ingrasam noi dupa! Asadar stai cumintica acolo, sa stii ca nu e chiar atat de rau! Eu nu ma supar decat ca nu pot merge la coafor sa-mi fac freza, si mani si pedi. Am intrebat si nu-mi da voie! Eh...ma descurc eu loko!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Chichi, daca ai fost la dna Adriana K in spital la etajul 4 s-ar putea sa ai surpriza bebe sa fie de 3250, atat mi-a prezis si mie luni si miercuri a iesit Laurici cu greutatea de mai sus, tinem pumnii pt maine si cateva majorete la treaba Hai Chichiutza

Mergi la inceput