Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 15
oramona spune:
Am facut blatul de tort si acum duc munca de lamurire cu pitica sa pape ceva si apoi somnic.
Am intrat sa-i urez dnei CHICHI o zi minunata maine. Totul sa fie exact cum isi doreste, refacere usoara, laptic din belsug si un bebe Toma mancacios. Acum si niste motate antrenate 

si un buchet mare de 

mamica de Maria Lavinia si
38+ cu Elena Elisa 
georgescu oana spune:
Merci de raspunsuri va mai stresez si maine ![]()
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie
kiti2205 spune:
Ne-am intors de la dr. Colul este inchis, nu da niciun semn deocamdata. Se pare ca dra are in jur de 3400g, dr aproximeaza ca o sa aiba cam 3600 la nastere. Daca nu se intampla nimic pana marti, ma vad din nou cu dna dr.
Deci mai asteptam ![]()
Kiti,
38+ si mami de Vlad 15.05.2006
georgescu oana spune:
Felicitari kiti , ce grasunel ai si tu ![]()
Stai cumintica pana la urmatorul control sa creasca voinicelul
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgescu oana
Merci Chichi o sa mai pun intrebarea si maine sa fie de actualitate Sa ai muuuuuulta muuuuuulta bafta Chichi , te pup ![]() Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s + Martie-Aprilie |
Doamne ajuta!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 CHICHIIIII!!!! ![]() ![]() ![]() mult curaj! ai sa vezi ce bine te vei simti dupa aceea, cu pruncul in brate! o sa ne gandim la tine maine si va dorim multa sanatate amandurora! ![]() ![]() ![]() am pus si noi cateva pozici in albumul bebeilor! pupam si o noapte linistita va dorim! simona cu matei |

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
Mari-Mariuk spune:

CHICHI, SA DEA DOAMNE DOAMNE SA FIE TOTUL FOARTE BINE!!!, de fapt, nu foarte bine! EXCELENT sa fie

Si cand ma gandesc ca la ultima ecografie facuta aveam si eu DPN-ul tot maine...Dar am o adevarata comoara acasa de o luna si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta!!!
summertime spune:
| citat din mesajul lui tutz Mamici cu experienta, intrebare: cu ce ati ingrijit buricul bebeilor? Nepotelul meu are deja 3 saptamani, si inca nu i-a cazut buricul, si nu stiu daca e ok sau ba.. Cumnata-mea oricum se streseaza deja din cauza asta... Cum v-au zis medicii sa actionati in aceasta privinta? Tutz 38w2d cu Julia http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Eu i-am dat cu spirt la buricut sa i-l curat si cu betadina in capatul cu plasticul, fara s aating pielea de pe burtica. il lasam afara din pampers, la aer. i-a cazut in 6 zile.
-------------------------------------------------
proaspata mamica
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui paticut bravo kat....daca colul e stres.. parca vad maine niste motate ... si pt Tess. wow.. aglomertaie mare la nascut zilele acestea..pai e normal.. se grabesc copii sa iasa in septembrie ca apoi se vor inghesui ailalti! paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 36+ cu ![]() |
Cred ca m-am exprimat gresit. Colul e scurt.
Iar greutatea lui Tess e estimata la 7 ibs(3175 g). Am trecut pragul de cozonacel de 3 kg la cuptor.

Insa am inceput sa am si eu scurgeri maronii acum.
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
maitreyi spune:
HAI CHICHI 
ca o floare sa intri duamna maine in sala
fara frica, fara emotii ca vin ele dupa garla
sa savurezi fiecare moment ca doar astepti ziua asta de 9 luni
Doamne ajuta! 
ma duc sa ii fac piticului invitatia de botez sa o trimit nasilor
sper sa nu aiba un soc