Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 14
georgescu oana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Parca Donna era cu tratament dar nu mai stiu daca era cu trombofilie sau pb cu placenta cum am avut si eu! ![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
Merci Chichi o sa mai pun intrebarea si maine sa fie de actualitate
Sa ai muuuuuulta muuuuuulta bafta Chichi , te pup

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie
paticut spune:
Oana Georgescu - vezi ca scrisese Ana maria 80 cu o pagina doua in urma ca ea are trombofilie si se trateaza la Dr. Avram la Sp. Coltea.
sper ca-ti este de folos.
as putea maine sa ma interesez si eu la dr. meu de familie si sa aflu si apoi iti spun.. stiu ca e cineva foarte bun la Fundeni...
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
36+ cu 
simona24 spune:
CHICHIIIII!!!!

mult curaj! ai sa vezi ce bine te vei simti dupa aceea, cu pruncul in brate! o sa ne gandim la tine maine si va dorim multa sanatate amandurora! 

am pus si noi cateva pozici in albumul bebeilor!![]()
pupam si o noapte linistita va dorim!
simona cu
matei
K.A.T. spune:
Oana, exista aici pe forum la aspirante optimiste grupul fetelor cu trombofilie. Incearca acolo.
Tess numai la picant pofteste. Isi face de cap. Stie ca in curand va primi doar laptic.
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Si cand te gandesti ca mai devreme iti uram eu tie! ![]() ![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
Chichiutza mult curaj maine!
Nastere usoara si refacere rapida!
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
botosel452 spune:
Eu cand am facut investigatiile pentru trombofilie, am fost la Fundeni, la dna dr Uscatescu Valentina, este foarte buna.
Valentina
38+ 
ionela.n spune:
Fetelor, pe mine a cam inceput sa ma apese in jos. Oare e joaca sau e rost de contractii mai tarziu? 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 38+
Minunea noastra
camy81 spune:
Va doresc si eu o noapte linistita si somnic usor

PT. TOATE FETELE CARE AU MAINE NEVOIE 

CAMELIA
39+
si mami de
ALEXIA 

summertime spune:
Multumesc fetelor pt sfaturi. Cred ca este de program, mai asteptam, poate avem prea mari pretentii de la ea la nici 2 saptamani :)
Intreba cineva de Garmastan, daca sa se dea inainte de nastere. Eu as zice da...am regretat ca nu m-am dat dinainte, chiar cred ca sanii trebuie pregatiti inainte pt ce urmeaza, neaparat!
-------------------------------------------------
proaspata mamica 
ionela.n spune:
da da, sa nu uitam de 

pt maine 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 38+
Minunea noastra