Sept-Oct'10-Felicitari chichi! Hai Viovio!(176)
Raspunsuri - Pagina 13
Alina_feier spune:
Chichiutza scot si eu cateva
iti urez de pe acum (dar pt maine nu mai devreme) nastere usoara si mai ales refacere rapida si mult laptic, bebe sanatos papacios si necolicos.
Alina
39+ cu
Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
mari_paun spune:
chichi, eu dupa ceza am baut 2 litri de lichid in cateva ore...apa plata si ceai de anason cu chimion...la 1 ora dupa ceza, m-am ridicat a 2-a zi si am mers singura
scot si motatele pt tine

a fost DR Pediatru azi, a vazut bebel si a zis ca e sanatos si m-a invatat cum sa-l ingrijesc
azi a fost in vizita si nasa nr.2
am dormit toata dupamasa, bebe papa si doarme
Doamne ajuta sa fie asa mereu
, si asa va doresc si voua bebei cumintei ca al meu
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce
PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina_feier Chichiutza scot si eu cateva iti urez de pe acum (dar pt maine nu mai devreme) nastere usoara si mai ales refacere rapida si mult laptic, bebe sanatos papacios si necolicos.Alina 39+ cu Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Si cand te gandesti ca mai devreme iti uram eu tie!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z
maitreyi spune:
tutz nici la noi nu a cazut inca buricu'. eu il sterg cu spirt si aplic pudra baneocin. ieri am fost la dr cu el ca mi se parea nitel murdara zona si l-a curatat bine si a zis ca in vreo 3 zile va cadea. asteptam
astia is copii cu buric incapatanat ![]()
simona noi avem sub fundul lui tot timpul o fasie de finet pregatita pt "fantana" ca si pe noi ne rezolva la inceput
bine ati venit acasa si crestere usoara 
eveline ia nr meu ca is in zona tot timpul 
valabil pt toata gasca 
eu am fost cu baby la praji. numai noi 2
si baietii au stat acasa
n-am mai fost numai eu cu ea de...muuuuult
m-a ajutat o doamna cu ridicatul ei pe o bancuta ca eu nu pot sa o ridic si a fost ok si la coborat/ urcat in tramvai.
noi cu nasii inca n-am vb. sper sa nu fie probleme da' oamenii is in luna de miere cu telefoanele inchise...pana pe 28 oct cand vrem sa facem noi sper sa apucam sa vb cu ei...
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Mari felicitari pentru bebe sanatos si cuminte! Sper sa avem si noi surprize de-astea placute!Multumim de motate!
Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 1z
K.A.T. spune:
"Motatele" numai la incalzit
.
Tess nu vine inca. Am stat cam mult la spital, m-au monitorizat. Col sters, bebe maricica, dar nimic mai mult. Nu nasc azi-maine dar nu cred ca ajung EDD.
Dar ma rog macar sa inchei 39s.
Sunt foarte obosita, ma duc sa mananc si apoi sa dorm putin. Daca reusesc. Revin si citesc.
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
Alina_feier spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Si cand te gandesti ca mai devreme iti uram eu tie! ![]() ![]() Cristina Toma Andrei 39+AMR 1z |
Sigur sunt pt maine am vorbit cu ele
Desi imi doream foarte mult sa nasc azi cand mi-a zis dr ca sigur ajung la cezariana am zis mai bine pas ....sa vina bebelina cand e ea pregatita nu cand vreau eu.
Alina
39+ cu
Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
georgescu oana spune:
haideti fetelor ca parca tin minte ca erati cateva cu tratament pentru tombofilie , nu faceti nici o recomandare?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie
paticut spune:
lasa Chichi - ca's pentru maine.
zozela - ma bucur mai mult decat tine ca stai acasa.... iupii!!
ma certa ieri tanamera ca va tin in suspans.. si am zis ca n-am nik de zis.. dar de fapt am.. am uitat.. ne-am programat la cezariana in octombrie...pe 19. dar sincer.. eu nu cred ca mai sta atat! colul e inchis inca.. dar se lasa frate pe bazinul meu jos... zici ca mi-a pus cineva o mingiuta acolo si cineva vine si se las cu toata greutatea pe ea!! of
bravo kat....daca colul e stres.. parca vad maine niste motate ... si pt Tess.
wow.. aglomertaie mare la nascut zilele acestea..pai e normal.. se grabesc copii sa iasa in septembrie ca apoi se vor inghesui ailalti!
mai aveam ceva de zis.. dar .. mai citesc din urma..era cineva care spunea ceva de trezit cupilu ca sa-l hraneasca... pai bine frate nu zise Nerantula de vreo cateva ori si pe buna dreptate.. LASATI COPII SA DOARMA... CA DACA LE E FOAME SE TREZESC EI!! nu va mai faceti griji de pomana..
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
36+ cu 
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgescu oana haideti fetelor ca parca tin minte ca erati cateva cu tratament pentru tombofilie , nu faceti nici o recomandare? Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s + Martie-Aprilie |
Parca Donna era cu tratament dar nu mai stiu daca era cu trombofilie sau pb cu placenta cum am avut si eu!

Cristina
Toma Andrei 39+AMR 1z