Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am si eu o rugaminte...desi nu am mai intrat/postat sper sa ma poata ajuta cineva.....plsss as vrea un covoras puzzle...din cele de care vorbeati voi....nu conteaza k e cu cifre/fructe/legume.....si pun banii la posta ramburs...pls..... cine ma poate ajuta sa-mi dea un PM....

Sigur se gaseste oriunde la o piatza mare, io nu am avut rabdare sa caut in big. Oricum cine a zis ca a gasit la Moghirosh si ne cumpere? Haircut? Poate incurc eu...

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Am luat eu de pe okazii, doua seturi, intra si tu pe okazii si ia de acolo, ca vine fata aia sa te intalnesti cu ea cam oriunde, asa mi-a zis mie.
Singura chestie e ca miros cam nasol, a cauciuc, nu stiu a ce....dar nu i le-am dat copilului, le-am scos in garaj, la aerisit, sper sa nu mai miroasa in seara asta.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

aha....sper sa nu mai miroasa...e ok dk vine :)...mersi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

am si eu o rugaminte...desi nu am mai intrat/postat sper sa ma poata ajuta cineva.....plsss as vrea un covoras puzzle...din cele de care vorbeati voi....nu conteaza k e cu cifre/fructe/legume.....si pun banii la posta ramburs...pls..... cine ma poate ajuta sa-mi dea un PM....

Sigur se gaseste oriunde la o piatza mare, io nu am avut rabdare sa caut in big. Oricum cine a zis ca a gasit la Moghirosh si ne cumpere? Haircut? Poate incurc eu...

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

da, da, eu l-am gasit in moghioros. Vi-l cumpar cu drag, da nu stiu daca se merita trimis prin posta, chiar cred ca se gaseste prin piete, cum vreti, spuneti daca-l vreti.

Asta daca nu ma izoleaza Maia la domiciliu daca chiar are rubeola

mami de fetita mica

sper sa nu fie rubeola
mersi mult...sa vad dk nu pot face rost altfel,te anunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetiliiiiiiiiiii

am coffe fierbinte pt toata lumea....

nu dati cu oo.......am intrat dar n-am mi av timp sa raspund. jiji...se comporta l fel...iar io tot am incercat sa rez din treburi. ink mai e mucos...dar..doar atat.

sambata ma duc la un botez la bv...

ma duc sa recuperez...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

multam de cofe...si felicitari de stelutele colorate ....nicio titulatura...hmmm

Mergi la inceput

si akm buna dimi...vad ca azi se anunta o zi mai frumoasa ...sa speram ca tare urat e cand ploua...desi mie mi-a prins bine ca am calcat toata ziua

azi mai putina treaba,deci mai mult forum...vreau sa recuperez timpul in care nu am intrat
vad ca azi nu avem sarbatoriti....hmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

decenuela multumim de cafea
azi e urat si la noi

am o intrebare pt cele cu pufi pe LP-reusesc sa=-si recupereze singuri sticluta daca le pica langa ei?

o zi buna si pufuleti cuminti

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Nu. Noi ii tinem biberonul. Se intinde dupa el, dar nu stie sa si-l tina.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multu dece de coffee
e un frig la mine de zici ca-i iarna cand o sa ma obisnuiesc oare?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Da, pare o zi mai buna astazi. Macar sa nu mai ploua asa mult. Sa se poata plimba pufuleti putin pe afara. Cel putin Tudor a fost dat peste cap total ieri. Nu a dormit de loc ziua.
Ce-i drept la 9 fara aseara . Abia a supt ceva din biberon ca-l mai trageam de "mustati". Dar s-a trezit la 7.10

Ma duc sa beau cafeaua lui Dece.

Sa aveti o zi buna.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

si la noi se anunta o zi mai senina...ieri a plouat toata ziulica...nu am iesit din casa...astazi trebuie sa recuperam clar

dece multumim de cafea..as bea si eu una dar s-a termiant 3 in 1 si nu am cum sa ma duc acuma dupa altu deci savurez cafeaua ta virtuala

si sa raspund si la sondaj: nici noi nu ne tinem biberonul..ne intindem dupa el dar daca il apucam laptele ajunge in ochi, nas, par...nu nimerim gurita

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Alexandra isi tine biberonul...adica noaptea i-l dau si am culc...knd termina il arunca:)) .... dk il scapa nu il mai poate lua,dar palnge si am ridic eu sa i-l dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

Alexandra isi tine biberonul...adica noaptea i-l dau si am culc...knd termina il arunca:)) .... dk il scapa nu il mai poate lua,dar palnge si am ridic eu sa i-l dau...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

asa fac si eu noaptea(cand se mai trezeste sa pape ca nu mereu il apuca foamea)..il sprijin pe pernita, intr-o parte..cand nu mai are chef de mancat se intoarce cu la biberon, mai si adoarme cu el in gura dar cand adoarme profund ii scapa din gurita fara sa se trezeasca.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput