Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Alexandra isi tine biberonul...adica noaptea i-l dau si am culc...knd termina il arunca:)) .... dk il scapa nu il mai poate lua,dar palnge si am ridic eu sa i-l dau...

asa fac si eu noaptea(cand se mai trezeste sa pape ca nu mereu il apuca foamea)..il sprijin pe pernita, intr-o parte..cand nu mai are chef de mancat se intoarce cu la biberon, mai si adoarme cu el in gura dar cand adoarme profund ii scapa din gurita fara sa se trezeasca.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ratusca, sa stapanesti sanatoasa pantofii!
frumos ochiosu' lui ana g
am vazut-o pe mandrutza? ce mare s-a facut cristinica

toti pufii sunt deliciosi de frumosi!imi vine sa-i pap

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

aaa si parca dastefa se ingrijora de Miru....nici Alexandra nu se ridica in picioare in patut si nu 'merge' in 4 labe....doar taras sau tinuta de manute ....in picioare ii palec tare mult..o pun in premegator aproape zilnic....nu fff mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele,multu dece de coffee
e un frig la mine de zici ca-i iarna cand o sa ma obisnuiesc oare?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Neatza,

Si la noi e frig si urat

Noi de vreo saptamana am dat drumul la centrala ca nu se mai putea. Mai ales cu micu cu muci, si cum vrea mai mult pe jos....

Las' ca va obisnuiti voi

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:

si akm buna dimi...vad ca azi se anunta o zi mai frumoasa ...sa speram ca tare urat e cand ploua...desi mie mi-a prins bine ca am calcat toata ziua

azi mai putina treaba,deci mai mult forum...vreau sa recuperez timpul in care nu am intrat
vad ca azi nu avem sarbatoriti....hmm...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Bine ai revenit

Ne era dor de tine

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

Alexandra isi tine biberonul...adica noaptea i-l dau si am culc...knd termina il arunca:)) .... dk il scapa nu il mai poate lua,dar palnge si am ridic eu sa i-l dau...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

asa fac si eu noaptea(cand se mai trezeste sa pape ca nu mereu il apuca foamea)..il sprijin pe pernita, intr-o parte..cand nu mai are chef de mancat se intoarce cu la biberon, mai si adoarme cu el in gura dar cand adoarme profund ii scapa din gurita fara sa se trezeasca.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Ce dulcei

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:

si akm buna dimi...vad ca azi se anunta o zi mai frumoasa ...sa speram ca tare urat e cand ploua...desi mie mi-a prins bine ca am calcat toata ziua

azi mai putina treaba,deci mai mult forum...vreau sa recuperez timpul in care nu am intrat
vad ca azi nu avem sarbatoriti....hmm...

Bine ai revenit

Ne era dor de tine

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Cris.m , Blue flower puzzle-ul luat de mine a mirosit la inceput,dar dupa aceea nu am mai avut nici o treaba cu el....cred ca e un miros specific depozitarii,ambalarii....ca o data scos din ambalaj si la aerisit un pic e ok...

Cris.m puzzle gasesti si pe e-bay,amazon....dar e scump transportul catre Ro,cred ca ar fi mai ok sa il cumperi de prin tara,daca gasesti....ca il ai si mai repede si la un pret mai ok....dar daca nu gasesti pot sa te ajut eu ....

Decenuela multumesc de cafeluta,iti sta bine cu rosu...... mamica harnicutza

Noi ieri am fost la plimbare in alta localitate si fetita mea a avut ultima masa de LM la 8 dimineata si pana la ora 2 cand ne-am intors nu a mai vrut si inainte sigur mai servea macar o data,chiar daca eram plecati....acum a servit banana,biscuite si apa....deci eu am fost trista.....a crescut,ma bucur pe de o parte dar pe de alta mi-e dor de vremea cand era mica....
V-am spus ca i-am luat si noi patut,dupa 8 luni,acum vroiam sa va spun ca s-a imprietenit cu el,numai pt joaca nu si pt somn....dar e un pas....imi place ca atunci cand ies din camera ii spun ca merg la bucatarie si vin repede,ea sa fie cuminte,cand ma intorc e cu ochii la usa si imi da un zambet de ma topesc toata....nu imi place ca se mai loveste de pat,desi am acele aparatori dar nu sunt pe toata inaltimea,sunt numai pt partea de jos.....eu mai pun paturi pe margini,dar asa ii ingradesc posibilitatea de a se apuca de acele zabrele sau din vizibilitate ....voi cum procedati?

cred ca xela m-a intrebat cum de ne-am hotarat sa mai facem bebe 2 asa repede....vrem sa avem copii de varste apropiate,ne-ar placea sa fie diferenta de un an sau 2,acum sa vedem si cand va fi sa vina,pt ca eu alaptez si nici CM nu a venit,so.....

O zi frumoasa sa aveti

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ratusca, sa stapanesti sanatoasa pantofii!
frumos ochiosu' lui ana g
am vazut-o pe mandrutza? ce mare s-a facut cristinica

toti pufii sunt deliciosi de frumosi!imi vine sa-i pap

mami de Radu si Alex

Au disparut pantofii? Ca eu nu i-am vazut.

asa creste Alex

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
am acele aparatori dar nu sunt pe toata inaltimea,sunt numai pt partea de jos.....eu mai pun paturi pe margini,dar asa ii ingradesc posibilitatea de a se apuca de acele zabrele sau din vizibilitate ....voi cum procedati?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete."

Neatza mamici!

Eu am aparatori inalte (pana sus) pe jumatate din patut iar la cealalata jumatate ii pun o perna in spate si o pernuta in lateral. Ii ramane o parte de grilaj unde poate exersa ridicarile (reuseste doar in genughi sa se ridice).

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput