Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
am si eu o rugaminte...desi nu am mai intrat/postat sper sa ma poata ajuta cineva.....plsss as vrea un covoras puzzle...din cele de care vorbeati voi....nu conteaza k e cu cifre/fructe/legume.....si pun banii la posta ramburs...pls..... cine ma poate ajuta sa-mi dea un PM....
miremia spune:
MP gata, am vazut si-mi place!
Sa stapanesti sanatoasa noua tunsoare!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
livia1980 spune:
imi spune si mie cineva cum pot sa postez foto. Ca la album nu se salveaza nimic....si cand dau sa ma uit pe alte albume imi spune ca nu exista fotografii.
multumesc anticipat!
Mami fericita!
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario am si eu o rugaminte...desi nu am mai intrat/postat sper sa ma poata ajuta cineva.....plsss as vrea un covoras puzzle...din cele de care vorbeati voi....nu conteaza k e cu cifre/fructe/legume.....si pun banii la posta ramburs...pls..... cine ma poate ajuta sa-mi dea un PM.... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Sigur se gaseste oriunde la o piatza mare, io nu am avut rabdare sa caut in big. Oricum cine a zis ca a gasit la Moghirosh si ne cumpere? Haircut? Poate incurc eu...
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza LML Maia!!! si multa sanatate sa va treaca repede bubitele si sa nu fie nimic serios! Mara sa stapanesti sanatoasa si scaunelul si jucaria si sa i-o dai si lui Yannis, da? Mai ales ca impart pana si pasiunea pentru etichete. Am primit un catel de 3 ori cat Yannis si am uitat sa ii tai eticheta, dar ne, eticheta mica, cainele de 3 ori cat copilu i-o dau repede ca aveam ceva de facut zic nu gaseste el eticheta asta asa mica pe catelu asta asa mare. WRONG! in 2 minute rodea de zor eticheta. Dastefa Felicitari ptr Miruna, Yannis al meu e nascut pe 25 ianuarie, nu are dinti, nu merge de-a busilea nu nimic so....sunteti deja la "avansati" . Noi avem achizitii noi: - prima ridicare: se ridica singur in pat, patul e inca pe etajul intermediar so...in seara asta il punem jos -primul cuvant: ieri se juca cu ferma de animale si tinea in mana vaca si ii ziceam eu de colo (eu calcam) "vaca!, da Yannis, vaca! vaca". Dupa ce s-a uitat indeluuung la mine a repetat si el "ACA" Doamne ce dulce si simplu a sunat "ACA" de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Felicitari pentru primul cuvant.!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Sigur se gaseste oriunde la o piatza mare, io nu am avut rabdare sa caut in big. Oricum cine a zis ca a gasit la Moghirosh si ne cumpere? Haircut? Poate incurc eu... de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Am luat eu de pe okazii, doua seturi, intra si tu pe okazii si ia de acolo, ca vine fata aia sa te intalnesti cu ea cam oriunde, asa mi-a zis mie.
Singura chestie e ca miros cam nasol, a cauciuc, nu stiu a ce....dar nu i le-am dat copilului, le-am scos in garaj, la aerisit, sper sa nu mai miroasa in seara asta.
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui ale1212xa anunt mare anunt: avem primul kk la olita ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Bravo voua! Azi am cumparat si noi olita dar avem o mica problema: facem kk in timp ce mancam si nu prea i-as da de mancare pe olita. Am zis ca mai astept putin ca poate ne schimbam obiceiul.
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui miremia Gratiana77 v-am trecut pe prima pagina, arunca un ochi sa vezi daca sunt corecte datele. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
MERCI!
gratiana77 spune:
ALEXUTZZZA felicitari pentru primul cuvant.
HAIRCUT poate ca a facut alergie de la sapun. Nu il mai folosi o perioada, pana ii trece, dar mai bine sa vorbesti si cu medicul.
ana_g spune:
uitasem de cioara din mine....a mers de-a busilea!!! l-am momit cu o jucarie si a reusit! o sa pun filmulet daca pot, ca e cam mare....
mama unui pui...Stefan