Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 5
xela_07 spune:
eu am avut azi o zi nu prea grozava, oare o fi de la vreme ?
m-a cam parasit rabdarea si pe mine si am si ridicat tonul la mandruta mea. l-a trezit pe C dupa 5 min de somn . oricum ... eu sa fiu sanatoasa, la cap binenteles
citeam de olitza, ce sa zic ... chiar daca eu nu am de gand sa-l pun pe al meu de acum va urez succes voua .
ce copii mari avem ...
dastefa spune:
multumesc pt aprecierile la adresa Mirunei
chiar uneori am nevoie de astfel de mesaje
Maia la multe lunite si sanatate sa treaca bubitele
vad ca vb de olita sa va zic cum a fost la Daria
a stat pe olita de la 11 luni si chiar o prindeam cu cate un pisu kk mai ales daca o puneam imediat ce se trezea din somn.Si credeti cumva ca ne-a ajutat sa scapam f repede de scutec? NU
As putea spune ca abia de putin timp s-a rezolvat problema definitiv in sensul ca se trezeste inclusiv noaptea sa spuna cand vrea.Dar de vreun an am tot trezit-o noi noaptea ca nici nu voia pampers- ca de e mare-dar nici nu se trezea singura
cealalta varianta e finutzul meu care nu a vrut de fel sa stea pe olita pana pe la 2,5 ani si cand a acceptat-o a renuntat intr-o luna inclusiv noaptea
acu la Miru nu stiu cum am sa fac
ma mai gandesc
zilele trecute am tuns-o pe Miru a doua oara- nu de alta da daca i-l lasam de la inceput pana la mot ii tundeam coditza nu motzul.Am pus ceva poze la semnatura
livia1980 spune:
Deja sunt mari...asa-i!
Si eu una tot spun ca:....abia astept sa cresti sa ...urmeaza o multime de actiuni, dar tot mai frumosi sunt cand sunt mici si se lipesc de tine cu atat dragoste. Cand ajung mari, deja au alte prioritati.nu s se giugiuleasca cu tine..si ei pleaca si tu ramai privind in urma lor cu amintirile...!Hai ca devin trista ca vremea
Dar important este ca-i iubim si ne iubesc!
Mami fericita!
alexutzzza spune:
LML Maia!!! si multa sanatate sa va treaca repede bubitele si sa nu fie nimic serios!
Mara sa stapanesti sanatoasa si scaunelul si jucaria si sa i-o dai si lui Yannis, da? Mai ales ca impart pana si pasiunea pentru etichete. Am primit un catel de 3 ori cat Yannis si am uitat sa ii tai eticheta, dar ne, eticheta mica, cainele de 3 ori cat copilu i-o dau repede ca aveam ceva de facut zic nu gaseste el eticheta asta asa mica pe catelu asta asa mare. WRONG! in 2 minute rodea de zor eticheta.
Dastefa Felicitari ptr Miruna, Yannis al meu e nascut pe 25 ianuarie, nu are dinti, nu merge de-a busilea nu nimic so....sunteti deja la "avansati" .
Noi avem achizitii noi:
- prima ridicare: se ridica singur in pat, patul e inca pe etajul intermediar so...in seara asta il punem jos
-primul cuvant: ieri se juca cu ferma de animale si tinea in mana vaca si ii ziceam eu de colo (eu calcam) "vaca!, da Yannis, vaca! vaca". Dupa ce s-a uitat indeluuung la mine a repetat si el "ACA"
Doamne ce dulce si simplu a sunat "ACA"
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
livia1980 spune:
Dastefa- nu te ingrijora atat cu Miruna, deoarece fiecare copil se dezvolta in ritmul lui..si s-ar putea sa fii uimita ca la o anumita varsta sa decoperi ca e un mic geniu..
Totul este sa se simta iubita si sa nu fie tratata altfel ...poate tu din ingrijorare ai sa fii mai protectoare...Dar in fond este un copil normal...cu o mama minunata...care isi face griji prea multe!
Mami fericita!
mamidepuiuti spune:
pupici maiei sa treaca mai repede bubitele;de ziua ei intepatura?ntzzzzz...nici eu n-as fi vrut...
aoleu ce sapt are nora mea cea mare!?!
iti/va tinem pumnii!
xela,miremia ...ati vazut poze si inainte si dupa ca am taiat vreo 15 cmacum e pana la umeri;da,soata nu e(era) de acord cu tunsul,dar .... am prezentat o gramada de avantaje...vb aia,tonul face muzica si a dat unda verde
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza LML Maia!!! si multa sanatate sa va treaca repede bubitele si sa nu fie nimic serios! Mara sa stapanesti sanatoasa si scaunelul si jucaria si sa i-o dai si lui Yannis, da? Mai ales ca impart pana si pasiunea pentru etichete. Am primit un catel de 3 ori cat Yannis si am uitat sa ii tai eticheta, dar ne, eticheta mica, cainele de 3 ori cat copilu i-o dau repede ca aveam ceva de facut zic nu gaseste el eticheta asta asa mica pe catelu asta asa mare. WRONG! in 2 minute rodea de zor eticheta. Dastefa Felicitari ptr Miruna, Yannis al meu e nascut pe 25 ianuarie, nu are dinti, nu merge de-a busilea nu nimic so....sunteti deja la "avansati" . Noi avem achizitii noi: - prima ridicare: se ridica singur in pat, patul e inca pe etajul intermediar so...in seara asta il punem jos -primul cuvant: ieri se juca cu ferma de animale si tinea in mana vaca si ii ziceam eu de colo (eu calcam) "vaca!, da Yannis, vaca! vaca". Dupa ce s-a uitat indeluuung la mine a repetat si el "ACA" Doamne ce dulce si simplu a sunat "ACA" de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
felicitari pt noile achizitii!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 alexutzzza-felicitari pt primul cuvant....si la mai multe ... Mami fericita! |
Multumim, multumim...acuma nu mai repeta minunea... mai fac io "poc poc" cu 2 jucarii si a scapat si el un "oc-oc" dar de ieri nu a mai repetat nimic altceva. Numai "baba"( = "tata" in greaca) repeta mereu sau se mai trezeste intreband "baba?", dar asta zice de la 5-6 luni...nu se pune e in greaca, pe mine ma intereseaza romana
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
miremia spune:
Alexutza sigur i-o imprumuta.
Felicitari pt "aca"! Sunt atat de dulci cand spun cuvinte !
MP ma duc sa ma mai uit o data.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg