Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980
De cand se pune copilutul pe olita?- ca am vazut o mamica mandra de primul KK .Felicitari! - si mi-am adus aminte de asta...

eu l-am pus fix de luni, dimineatza la sculare si atunci mi-a facut pipi si cand il vedeam ca se screme sa faca kk, doar azi a reusit insa sa faca pe olita...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
s-o stapaneasca mara sanatoasa,iar tie rabdare
alex e foarte incantat de ea(sarumana,cuscra)iar noi i-am invatat melodiile

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Vad ca se joaca cu ea si pe SILENT.
V-a capiat Alex?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg
pe silent nu are acelasi farmec
dar partea cu animalele nu i-a placut pana acum vreo 2 sapt parca se speria
alex rontzaie mingiutele ce canta...iar etichetele lor sunt cele mai gustoase...ma rog...de gustibus...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
s-o stapaneasca mara sanatoasa,iar tie rabdare
alex e foarte incantat de ea(sarumana,cuscra)iar noi i-am invatat melodiile

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Vad ca se joaca cu ea si pe SILENT.
V-a capiat Alex?

AMR 6 kg
pe silent nu are acelasi farmec
dar partea cu animalele nu i-a placut pana acum vreo 2 sapt parca se speria
alex rontzaie mingiutele ce canta...iar etichetele lor sunt cele mai gustoase...ma rog...de gustibus...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Exact aceleasi lucruri le face si Mara! Nu-i plac sunetele animalelor, daca insist cu ele incepe sa planga, bilutele sunt cele mai gustoase, etichetele si mai si. Ea in general are o pasiune pt etichete.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Multumim tare, tare mult de urari
Da, au trecut 8 luni...cand? habar n-am, da' stiu c-as vrea sa nu mai treaca asa repede, s-o simt, s-o miros, s-o vad cat mai mult, sa ma minunez de tot ce face...e deja mare, iar noi fericiti cat se poate Ii multumim lui Dumnezeu in fiecare zi pentru minunea asta...

Va poftesc la masa, la o supa de gaina de curte pe care tocmai am gatit-o( voi aveti voie sa va puneti si smantana), la o ciulama de ciuperci cu pui si mamaliguta, la ficatei rumeni. La desert aveti placinta de casa cu branza dulce si stafide, papanasi cu smantana si dulceata, tiramisu sau crema de zahar ars, fiecare ce doreste. Iar de baut avem de la apa plata cu lamaie pana la vin alb demisec si sampanie

Tomaca, ce pacat ca e doar virtual cadoul ala....asa mi-ar fi fost de buna macar o lada de-aia

Hai sa zic si partea mai putin buna....de aseara Maia are o eruptie pe fata, initial am zis ca-i alergie, ultimul aliment introdus a fost vineri, spanacul, dar am spalat-o ieri pe fata cu un sapun de la Mustela si m-am gandit ca-i de la ala. De dimineata insa avea peste petele de ieri unele mici, mici, multe si am senzatia ce incep sa se extinda pe gat si torace....so...e posibil sa fie o boala eruptiva dar n-are febra si alte semne de boala infectioasa...are o stare generala f buna, papa bine, doarme un pic mai mult ca de obicei dar cat e treaza e f activa...asteptam sa vedem cum evolueaza.
Asta pentru ca azi voiam sa-i fac vaccinul de Haemophilus influenzae nu vrea intepatura de ziua ei

Alexa, felicitari de kk la olita, ai baiat mare de acum

Tomaca si Gratiana, felicitari de vestile bune la controalele de 8 luni

Myky, ai scapat ieri

Lorex, asteptam cu interes sa vedem pantofii plimbareti

s-a trezit mica, va pup

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata fetele la amiaza, am avut prea mult de lucru pana acum, n-am avut timp nici sa mananc...mi-e o foame!!

xela eu folosesc Chelstop de la Plafar impotriva caderii parului. Il stiu de multi ani, il folosesc de multi ani cu intermitente, evident, cam o data pe an fac un tratament de vre 10 zile. Acum am iar o sticla in baie dar uneori uit sa ma dau, uneori ma dau...ideea e ca a inceput sa se regenereze parul, vad ca am fire scurte la breton.

Vitamine nu am luat nici in sarcina, nici acum. Mai iau cate o Spirulina din cand in cand, am intrebat pediatra si mi-a zis ca e ok sa iau in alaptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Maia a readormit singura e prima data cand se intampla asta. Nu doarme leganata sau pe picioare sau mai stiu eu cum, dar adoarme cu noi, sa ne simta mana aproape de fata ei...e mare de azi, stie sa adoarma singura...

MP, Miremia, felicitari pentru jucaria cantacioasa, arata tare bine Si maia papa etichiete pe unde prinde, daca sunt de hartie, cu atat mai bine, pana ma prind eu ce face e deja cu ele in gurita

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Haircut - la multe lunitze ptr MAIA!! ce aiurea cu noua eruptie, imi inchipui ca esti cam intoarsa ... Poate trece cum a aparut, zic si eu ...
felicitari ptr somn ca a adormit singurica, din pacate nu dureaza mult, stiu eu ce stiu ...

MP - te-ai tuns sau nu am inteles eu bine ? ca stiu ca nu te lasa soata. v-am vazut si pozele ca nu am fost pe faza si le tot cautam ... sunteti superbi si decorul de vis, nu mai spun nimic ... sper ca ti-a trecut dorul de casa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

salutare
maia pupici multi si sa treaca bubitzele. nici ana nu a facut febra la rubeola cand era bb. doar eruptia 2 zile si gata.

ALEXUTZZA, nu am facut proba, nici instructiunile nu le-am citit. tre' sa plecam undeva pt asta si nu am fost....ana e in saptamana de teste zilnice si... pe langa casa, repetam/facem spelling/citit/mate...scoala sucks(zic eu, ea deocamdata nu zice nik, )

XELA io am folosit 1 luna de eurovita par si unghii (o pastila pe zi), revalid sampon si fiole de dat pe scalp. mai pica, dar nu tone...

mergem la nani. ca ne trage ploaia (pe ema, ca eu am bagat 2 cafele si nu am mai dormit ziua de ..cand eram gravida)

DECENUELA pe unde esti?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

XELA io am folosit 1 luna de eurovita par si unghii (o pastila pe zi), revalid sampon si fiole de dat pe scalp. mai pica, dar nu tone...

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

merci
fiolele alea am vazut ca contin cofeina, oare nu o fi prea multa cofeina ptr C cu cele 2 cafele ale mele zilnic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Haircut felicitari pt fetita cuminte! Imi pare rau de bubite, sa-i treaca repede.

MP citisem dar am uitat sa intreb ( Xela)...cum te-ai tuns?

Cris.d bafta Anei la teste!

AMR 6 kg

Mergi la inceput