Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario buna dimineata....oribila vremeee thx de cofeeee...merge pe asa vreme LML pufilor de azi LMA lucia ptr ieri si LMA sotului tau ptr maine Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Multumim frumos pt urari
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 M-am uitat si eu de jucaria asta pe amazonul din anglia. E muuult mai scumpa. 26 lire |
Noi am primit-o deci habar n-am cat costa dar......de ce nu avem si noi prerturi ca in Sua?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
tomaca spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimi la amiaza aproape Eu acum imi beau cafeaua...si citesc forumul..ca apoi se scoala gaza s gata ...incep cu supica cu schimbatul...chestii usually. De cand se pune copilutul pe olita?- ca am vazut o mamica mandra de primul KK .Felicitari! - si mi-am adus aminte de asta... Am fost ieri la vaccin si madam doctor i-a tras o zgarietura de toata frumusetea cu acul...nu stiu cum ca eu nu m-am uitat a stat cu sotul...dar cand am ajuns acasa i-am transmis doctoritei niste cuvinte "bune" ...Nu stiu cum l-a zgariat si apoi la intepat...imi venea sa o starng de gat...cert este ca nu a plans deloc ca i-am zanganit niste chei...in schimb eu Cu premergatorul am auzit ca daca-l pui in el....iese cracanat..dar eu n-am vazut pe nimeni sa fie cracanat de la premergator. Banui ca daca nu-l lasi un timp rezonabil ...chiar nu-l afecteaza... o z cu soare...ca de azi vine frigul! Mami fericita! |
In Mama & copilul scrie ca sa-l pui cand incepe sa stea in fund si in special dimineata dupa ce se scoala ca sa-si formeze din timp reflexul de a merge la baie pe olita.
Si noua ne-a recomandat doctorita acum 2 zile sa nu-l punem in premergator si sa-l fortam sa merga ca-i mare si ii curbeaza picioarele. cat va putea el sa mearga, doar atat. Mai incolo.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Noi am primit-o deci habar n-am cat costa dar......de ce nu avem si noi prerturi ca in Sua? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Vreau si eu preturi ca in SUA.
Si salarii ca in SUA, evident
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Noi am primit-o deci habar n-am cat costa dar......de ce nu avem si noi prerturi ca in Sua? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
s-o stapaneasca mara sanatoasa,iar tie rabdare
alex e foarte incantat de ea(sarumana,cuscra)iar noi i-am invatat melodiile
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
xela... de mult nu m-am distrat asa bine... multam frumos
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ale1212xa anunt mare anunt: avem primul kk la olita ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia LML Maia, fetita finuta! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
subscriu
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
dau si eu ziua buna,sarumana de cafea
lorex felicitari pt stelute
si referitor la par...ce nu cade,il smulge alexasa ca l-am taiat...
cuscra simplicity doamne-ajuta sa fie cu noroc la bb2
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
miremia spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti s-o stapaneasca mara sanatoasa,iar tie rabdare alex e foarte incantat de ea(sarumana,cuscra)iar noi i-am invatat melodiile mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Vad ca se joaca cu ea si pe SILENT.
V-a capiat Alex?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg