Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Vi4i eu am nascut natural,deci nu as putea sa iti spun cum e daca ai facut cezariana,eu cand am fost la control mi s-a spus ca atunci cand ma simt eu pregatit,cand imi simt corpul pregatit(adica nu am dureri,nu am prb ginecologice..etc)si sa imi fac un papanicolau inainte

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun raspuns."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

decenuela multumim de cafea
azi e urat si la noi

am o intrebare pt cele cu pufi pe LP-reusesc sa=-si recupereze singuri sticluta daca le pica langa ei?

o zi buna si pufuleti cuminti

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

noi mancam LP aproape de la inceput dar nu inteleg...ce sticlutza? cine sa o recupereze?

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Eu am inteles prin sticlutza, biberon. De recuperat o recupereaza pufuletele, daca o tine singur cand papa si cumva ii scapa cand face pauza, se uita pe pereti, adoarme etc.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

mercik...banuiam io ca asta e dar refuz sa pricep asta presupune

1 - una bucata copil care tine biberonul
2 - una bucata copil care tine biberonul suficient de mult timp in cat la un mom dat sa il scape..

La noi nu se intampla. El mananca bibe
- dimineatza cand se scoala dupa 12 ore de somn, deci se bat turcii la gura lui, nu-i loc de concentare sau
- seara cand e deja obosit si adormit
- sau gustari de lapte la bibe cand e afara si e prea frumos imbracat sa il las sa manance singur ptr ca , da ok, isi tine bibe singur dar la un mom dat ii scapa si laptele e pe el iar io-s mama perfectionista care nu vrea pete albe pe haine si nici obraji lipiciosi de laptic

de Yannis

Mergi la inceput

aaa si inca ceva, eu nu am voie sa nasc natural, deci se exclude posibilitatea incercarii de natural a doua oara si din cate stiu nici Vi4i nu are voie sa nasca natural

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetiliiiiiiiiiii

am coffe fierbinte pt toata lumea....

nu dati cu oo.......am intrat dar n-am mi av timp sa raspund. jiji...se comporta l fel...iar io tot am incercat sa rez din treburi. ink mai e mucos...dar..doar atat.

sambata ma duc la un botez la bv...

ma duc sa recuperez...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

multam de cofe...si felicitari de stelutele colorate ....nicio titulatura...hmmm

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

STELUTZE COLORATE???? IA SA VAD CA N-AM OBS

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

da nici eu nu am voie sa nasc natural!!!!! da eu parca as vrea sa aman tratamentul cu interferon si sa incerc la primavara p-u bebe 2!! ca daca incep tratamnentul voi putea da startul de acum peste 2 ani!! deci deja diferenta va fi de 4 ani intre bebei si nu vreau!!!

mai e vreun bebe pe aici nebotizat sau suntem singurii ramasi????? offff oare cand va veni si p-u noi aceasta zi????? sper eu in decembrie cand e si Sfantul Dionisios!!!!!

jucariile preferate a bebeului meu sunt cratitele si tot ce e de prin bucatarie!!! oare o fi luat pasiunea de la tatasu????

ah si inca o veste buna!! sotul insfarsit a gasit un job cumsecade,adica 5 zile pe saptamana!! de Craciun si Anul Nou va fi acasa cu noi si nu prin bucatarii gatint p-u altcineva!!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

da nici eu nu am voie sa nasc natural!!!!! da eu parca as vrea sa aman tratamentul cu interferon si sa incerc la primavara p-u bebe 2!! ca daca incep tratamnentul voi putea da startul de acum peste 2 ani!! deci deja diferenta va fi de 4 ani intre bebei si nu vreau!!!

mai e vreun bebe pe aici nebotizat sau suntem singurii ramasi????? offff oare cand va veni si p-u noi aceasta zi????? sper eu in decembrie cand e si Sfantul Dionisios!!!!!

jucariile preferate a bebeului meu sunt cratitele si tot ce e de prin bucatarie!!! oare o fi luat pasiunea de la tatasu????

ah si inca o veste buna!! sotul insfarsit a gasit un job cumsecade,adica 5 zile pe saptamana!! de Craciun si Anul Nou va fi acasa cu noi si nu prin bucatarii gatint p-u altcineva!!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Dar ti-ai facut analizeze, sunt ok dupa nastere? Ca eu am avut surprize, s-a decompensat virusul. Dupa tratament interferon, banuiesc ca ai virus B sau C? Nu este bine nici sa faci bebe cu virusul facandu-si de cap prin corp si s-ar putea sa te puna sa faci tratament si in timpul sarcinii. Se face tratament si cu altceva, entecavirum, usor de suportat de organism (interferon poate fi groazvic). Doar ca tratamentul este mai lung vreo 3 ani.
Bine ca v-ati mai linistit.

Sa inteleg ca la botez Dionisios intra singur in cadelnitza?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

Dar ti-ai facut analizeze, sunt ok dupa nastere? Ca eu am avut surprize, s-a decompensat virusul. Dupa tratament interferon, banuiesc ca ai virus B sau C? Nu este bine nici sa faci bebe cu virusul facandu-si de cap prin corp si s-ar putea sa te puna sa faci tratament si in timpul sarcinii. Se face tratament si cu altceva, entecavirum, usor de suportat de organism (interferon poate fi groazvic). Doar ca tratamentul este mai lung vreo 3 ani.
Bine ca v-ati mai linistit.

Sa inteleg ca la botez Dionisios intra singur in cadelnitza?

varsta lui Tudor

si la mine dupa ce am nascut,virusul(HCV) a inceput sa fie activ intens!! desi pana acum toate analizele sunt perfecte,cum zice si doctorul meu,cu asa rezultate nici nu banuiam ca ai hepatita!!!! de aceea ma gandeam poate sa mai aman tratamentul!!!! si da stiu ca interferonul poate fi groaznic dar nu prea am de ales cu genotipul meu!!!! si cel mai grav e ca sotul si parintii lui nu prea cred ca e asa de greu cu acest tratament

si da bebe va intra singur in cadelnitza ce sa-i faci asa-i aici la greci si plus avem si un pic de probleme finaciare deci nu prea avem de ales!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Gata, a plecat si Mara in 4 labe cu viteza. Mergea si pana cum dar cu 1cm/minut. Ce frumos se aud palmutele mici pe parchet!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gata, a plecat si Mara in 4 labe cu viteza. Mergea si pana cum dar cu 1cm/minut. Ce frumos se aud palmutele mici pe parchet!

AMR 6 kg
hai Mara...Felicitari

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

AMR 6 kg
hai Mara...Felicitari

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

HAI MARA!!!

de Yannis

Mergi la inceput