Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

calde salutari si de la noi...trece timpul asta de nici nu stiu...ma apuc sa citesc din urma, intervine altceva si uite acum am reusit sa ajung la zi, dar cu scrisul mai greu.

noi am fost pe la doctori (ca eu mama nebuna) l-am dus la ORL pentru ca imi era frica ca poate nu aude zgomotele fine, ca citisem eu undeva ca antibioticele indelungate pot provoca probleme de auz. Copilul a trecut cu bine testele audiologice. Intre timp raspunde si la numele lui, ca de atunci numai David i=am spus atat noi cat si cei care au venit in vizita. Partea faina este ca atunci cand este strigat intai zambeste si apoi se intoarce.
Intre timp l-am mai dus pe David si la o ecografie la abdomen sa fiu sigura ca toate organele (evident in afara de pancreas) sunt la locul lor asa cum trebuie.
in rest, am avut o gramada de rezolvat, ca eu de luni incep serviciul, unul nou, adica la alta firma, so...urati-mi succes.
vi4i, sa stii ca si noi avem doar botezul de urgenta pe care l-am facut la Hamburg. Peste doua saptamani in sfarsit ii desavarsim botezul lui David.

vad ca intre timp pufuletii vostri au evoluat tare bine. FELICITARI!!!...Mai avem 2 luni si deja o sa incepem sa-i sarbatorim pentru primul an. Doamne ce trece timpul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

salut fetelor,
lipsesc...sunt racita bocna..again.. si am de recuperat tot capitolul..
cred ca din cauza fizioterapiei am racit ca mereu ma lua frigul acolo
cu toate astea trag o fuga pana la mall
sa ud pantofii si sa nu sparg gashca de fete care se aduna..
va pupacesc

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gata, a plecat si Mara in 4 labe cu viteza. Mergea si pana cum dar cu 1cm/minut. Ce frumos se aud palmutele mici pe parchet!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg
hai Mara...Felicitari

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun raspuns."

HAI MARA!!!

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

ce galerie dom'le
ma bag si eu

BRAVO MARA!
HAI PUFULETIIIIII!!!!!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

calde salutari si de la noi...trece timpul asta de nici nu stiu...ma apuc sa citesc din urma, intervine altceva si uite acum am reusit sa ajung la zi, dar cu scrisul mai greu.

noi am fost pe la doctori (ca eu mama nebuna) l-am dus la ORL pentru ca imi era frica ca poate nu aude zgomotele fine, ca citisem eu undeva ca antibioticele indelungate pot provoca probleme de auz. Copilul a trecut cu bine testele audiologice. Intre timp raspunde si la numele lui, ca de atunci numai David i=am spus atat noi cat si cei care au venit in vizita. Partea faina este ca atunci cand este strigat intai zambeste si apoi se intoarce.
Intre timp l-am mai dus pe David si la o ecografie la abdomen sa fiu sigura ca toate organele (evident in afara de pancreas) sunt la locul lor asa cum trebuie.
in rest, am avut o gramada de rezolvat, ca eu de luni incep serviciul, unul nou, adica la alta firma, so...urati-mi succes.
vi4i, sa stii ca si noi avem doar botezul de urgenta pe care l-am facut la Hamburg. Peste doua saptamani in sfarsit ii desavarsim botezul lui David.

vad ca intre timp pufuletii vostri au evoluat tare bine. FELICITARI!!!...Mai avem 2 luni si deja o sa incepem sa-i sarbatorim pentru primul an. Doamne ce trece timpul asta.

Lali de David luptatorul nostru

Bravo, David! Petrecere frumoasa de botezul tau! Sa o dansezi pe mami toata noaptea!

Lali bafta la noul serviciu.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gata, a plecat si Mara in 4 labe cu viteza. Mergea si pana cum dar cu 1cm/minut. Ce frumos se aud palmutele mici pe parchet!

AMR 6 kg
hai Mara...Felicitari

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

HAI MARA!!!

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

ce galerie dom'le
ma bag si eu

BRAVO MARA!
HAI PUFULETIIIIII!!!!!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Si eu

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

neata!

Si la noi e o zi mohorata cu ploaie si vant....daca as putea dormi ntr-una...dar poti cu gandacul care doarme max. 3 sferturi de ora???Nuuuuu!

Patutul noi il folosim pentru joaca si in caz de forta majora..sa cobor in bucatarie sau sa ma duc si eu linistita la baie...deocamdata merge ca nu se catara...dar cand va incepe se duce fericirea mea[:)

Voi mai stiti ceva de indemnizatii..ca am inteles ca domnii de la guvernare vor sa umble iarla bani...sau e un zvon?

Asa imi vine cateodata sa fug din tara asta intr-o lume mai civilizata si mai normala!S poate mi se va implini gandul...dar eu stiu?Macar sa-i ofer copilului meu o sansa in plus!Si de ce nu si mie...inca sunt tanara pregatire profesionala-stau ok(mi-au urit laudatorii)...

Mami fericita!

s-ar putea sa avem parte de surprize, f probabil sa micsoreze durata de acordare a indemnizatiei
http://www.realitatea.net/indemnizatia-pentru-mame-ar-putea-fi-modificata-din-nou-vezi-cat-se-plateste-in-ue_748507.html

PS. il alinti gandac?

Aici concediul de crestere copil e de 16 sapt din care una obligatoriu post iar 15 pre-natal Deci la nici 4 luni trebuie sa te intorci la munca si sa il lasi la cresa, daca gasesti loc sau la o gardiana particulara pt o suma de peste 300 pe luna.

Noroc ca ne putem permite sa traim numai cu venitul sotului ca nu stiu ce faceam daca trebuia sa-l las pe Picu la cresa

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Eu si evident Mara suntem impresionate de galerie si va multumim din suflet.

Lali ma bucur ca sunt toate bune si succes la noul job!

Lorex distractie placuta la mall!

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

un cappuccino asa de pranz ptr fete?

simplicity - sa va ajute Dzeu sa va iasa asa cum va doriti in materie de bebe 2. tot zic ca esti f curajoasa in cdt in care nu ai nici un ajutor acolo. adica 2 bebei mici e o schimbare majora .

MP - am inteles intr-un tarziu cum e cu taiatul nu stiu de ce ma gandeam ca e scurt. iti sta f bine, mai bine ca inainte

eu ma servesc cu un cappucino,ca imi place asa la pranz(cand treaba e terminata si pot sta sa o savurez in liniste)....xela,sincer mi-e frica ca nu o sa fac fata(asta in mintea mea) dar am in suflet asa o siguranta si un sentiment(care nu il pot descrie) ca acum e momentul(plus de asta eu mereu mi-am spus daca altii pot eu de ce nu as putea.....si aici sunt englezoaice care au si 3 copii unu dupa altul...si se descurca ca le vad zilnic aproape la centru)....si eu zic Doamne ajuta.....

MP si mie mi s-a parut ca esti tunsa(e pana la nivelul umerilor acum?) dar stiam ca nu te lasa soata.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

cuscra,imi place cum gandesti!
ma faceti sa roshesc......je e ca-n ardeal...grasa si frumoasa...
xela draga,de ieri mi-a ramas in cap un comentariu...barbatul e motorul,dar femeia e bujia...am ras ca nebuna...si acum ca-mi amintesc ma pufneste rasul
simpli...am prezentat soatei ideea intr-o alta forma,cu avantaje mai multe...ma rog... tehnici de negociere

buturel se ridica in picioare arthur la fel ariana se plimba prin patut mara se ridica(tentative,dar intentia conteaza,nu-i asa?) ... placintutza mea iubita se ridica in brate la mami si la tati

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Si unde e mai bine decat in brate la mami si la tati?

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

salut fetelor,
lipsesc...sunt racita bocna..again.. si am de recuperat tot capitolul..
cred ca din cauza fizioterapiei am racit ca mereu ma lua frigul acolo
cu toate astea trag o fuga pana la mall
sa ud pantofii si sa nu sparg gashca de fete care se aduna..
va pupacesc

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Spune-le sa te acopere. Nu trebuie sa-ti fie frig in timpul terapiei. Spor la cumparaturi sau distractie. N-am vazut pantofii.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

ne mai tineti minte???? ne primiti?????

am disparut,motive multe si nu numai!!!!!
dar mereu suntem cu gandul la voi,chiar daca nu reusesc sa va citesc de fiecare data!!!!!

noi suntem bine!!!! mergem in 4 labe la greu si mai ales acolo unde nu trebuie,ne ridicam in picioare ,sustinut desigur!!!

si da cred ca apare primul DINTE e o taietura acolo asa o gaurica!!!! abia astept!!!! si asa ca sa fiti geloase nu maraim nu plangem,adica suntem cool!!!!

dormim toata noaptea, de la 21.00 pana la 8.00,laptic si apoi inca nanic vreo ora doua!!!!!

papam doar de 4 ori pe zi, 2 LP si 2 mese solide!!!!

zicem DA DA DA!!!! si in brate nu mai vrem doar pe jos sau in manej!!!!! nani cu mami nu vrea (si nicioadat nu a dormit cu mine) doar la el in patut si numai!!!!

am vazut ca vorbiti de olita, aici mamele pun bebei la olita foarte tarziu adica dupa 2 anisori!! si cand merg in parc vezi copii de 4 ani cu scutece!!! nu stiu eu una nuvreau ca copilul meu la 3 ani sa poarte scutec,deci am sa incep si eu sa-l pun la olita,sa se obisnuiasca cu ideea!!!!

si noi deja tinem biberonul daca nu suntem tare obositi!! dar daca cade nu-l ridica singur!!!!! si decand o face singur ma simt atat de fara folos!!! ca gata a crescut si nu mai are nevoie de mine aici!!!!

simplicity de as putea si eu as face acum bebe 2!!! dar cum am facut cezariana,trebuie sa astept cel putin un an!!!
nu stiu voua cum vi sa spus,dupa cat timp dupa cezariana se poate de ramas iar ??????

am admirat pozele,ce frumusei sunt toti!!!!! am pus si noi pozici noi,sa vedeti cat am crescut!!!!!!!

Am p-u cine trai!!!! p-u tine puisor!!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Bine ati revenit

Ce frumos povestesti despre Dionisios si ce progrese face.

Super pozele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput