Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Nu il alint gandac...ii spun cum imi vine de la Alexandru. Sibu, soarele meu, gandacel, ratoi, scumpete, pufarin s.a.

N-AM UN ALINT ANUME...CAND MA ENERVEAZA II SPUN "ASPARAGUS"Imi place mie cum suna.

Dar in majoritatea timpului il strig pe nume...fiindca a inceput sa raspunda.

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

ne mai tineti minte???? ne primiti?????

am disparut,motive multe si nu numai!!!!!
dar mereu suntem cu gandul la voi,chiar daca nu reusesc sa va citesc de fiecare data!!!!!

noi suntem bine!!!! mergem in 4 labe la greu si mai ales acolo unde nu trebuie,ne ridicam in picioare ,sustinut desigur!!!

si da cred ca apare primul DINTE e o taietura acolo asa o gaurica!!!! abia astept!!!! si asa ca sa fiti geloase nu maraim nu plangem,adica suntem cool!!!!

dormim toata noaptea, de la 21.00 pana la 8.00,laptic si apoi inca nanic vreo ora doua!!!!!

papam doar de 4 ori pe zi, 2 LP si 2 mese solide!!!!

zicem DA DA DA!!!! si in brate nu mai vrem doar pe jos sau in manej!!!!! nani cu mami nu vrea (si nicioadat nu a dormit cu mine) doar la el in patut si numai!!!!

am vazut ca vorbiti de olita, aici mamele pun bebei la olita foarte tarziu adica dupa 2 anisori!! si cand merg in parc vezi copii de 4 ani cu scutece!!! nu stiu eu una nuvreau ca copilul meu la 3 ani sa poarte scutec,deci am sa incep si eu sa-l pun la olita,sa se obisnuiasca cu ideea!!!!

si noi deja tinem biberonul daca nu suntem tare obositi!! dar daca cade nu-l ridica singur!!!!! si decand o face singur ma simt atat de fara folos!!! ca gata a crescut si nu mai are nevoie de mine aici!!!!

simplicity de as putea si eu as face acum bebe 2!!! dar cum am facut cezariana,trebuie sa astept cel putin un an!!!
nu stiu voua cum vi sa spus,dupa cat timp dupa cezariana se poate de ramas iar ??????

am admirat pozele,ce frumusei sunt toti!!!!! am pus si noi pozici noi,sa vedeti cat am crescut!!!!!!!

Am p-u cine trai!!!! p-u tine puisor!!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

eu ma servesc cu un cappucino,ca imi place asa la pranz(cand treaba e terminata si pot sta sa o savurez in liniste)....xela,sincer mi-e frica ca nu o sa fac fata(asta in mintea mea) dar am in suflet asa o siguranta si un sentiment(care nu il pot descrie) ca acum e momentul(plus de asta eu mereu mi-am spus daca altii pot eu de ce nu as putea.....si aici sunt englezoaice care au si 3 copii unu dupa altul...si se descurca ca le vad zilnic aproape la centru)....si eu zic Doamne ajuta.....

MP si mie mi s-a parut ca esti tunsa(e pana la nivelul umerilor acum?) dar stiam ca nu te lasa soata.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun raspuns."

[/quote]

succes!!!
ele sunt si foarte relaxate in general asa ca nici nu ma mira ...
noi in schimb suntem mai incrancenati ca natie

ca va fi f greu vad ca ai o idee asa ca ... go for it

si eu o intrebam pe soacra-mea daca i se pare ca o sa ma descurc ca daca o intrebam pe mama clar imi spunea ca pot sa fac si tripleti linistita asa parere buna are despre mine . e normal cred sa iti faci ganduri ca nu o sa faci fata. parerea mea e ca daca esti echilibrata psihic si relatia cu sotul e OK ai tot ce-ti trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Simplicity - ai scris la un moment dat ca ti-a spus doctorita ca iaurtul este desert la masa de seara. Sa-i dai supa si apoi iaurt. Am retinut bine? Si aceasta ar fi ultima masa? Nu mai primeste nimic dupa aceea? Adica dispare portia de lapte?

Aseara Buturel s-a ridicat in picioruse tinandu-se de mami.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

mi-a spus ca seara sa ii dau mancarica(ori ce a avut la pranz,ori altceva) plus iaurtel...ideea e sa fie mai usoara la stomac masa asta,dar inainte de culcare ii putem da lp,lm...chiar mi-a indicat macar pana la 1 an sa pastrez aceasta masa de laptic(eu de ex incerc sa ii dau masa de solide de seara pana pe la 7,ca Ariana pe la 8-9,dar in general 9 vrea sa doarma si atunci ii dau lm),chiar daca mi-ar fi spus sa scot aceasta masa de laptic nu as fi scos-o pt ca eu cred ca e f importanta orice ar zice oricine ar zice....

Ce frumos ca s-a ridicat in picioruse singur....de acum nu mai asta o sa vrea sa faca

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Merci. Nici eu n-as renunta la masa asta si tot pe la ora 9 se culca si manaca lp. Eu i-am dat doar iaurt pe la 6 si ceva, dar uneori a cam clantzanit de foame.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

decenuela multumim de cafea
azi e urat si la noi

am o intrebare pt cele cu pufi pe LP-reusesc sa=-si recupereze singuri sticluta daca le pica langa ei?

o zi buna si pufuleti cuminti

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

noi mancam LP aproape de la inceput dar nu inteleg...ce sticlutza? cine sa o recupereze?

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cuscra,imi place cum gandesti!
ma faceti sa roshesc......je e ca-n ardeal...grasa si frumoasa...
xela draga,de ieri mi-a ramas in cap un comentariu...barbatul e motorul,dar femeia e bujia...am ras ca nebuna...si acum ca-mi amintesc ma pufneste rasul
simpli...am prezentat soatei ideea intr-o alta forma,cu avantaje mai multe...ma rog... tehnici de negociere

buturel se ridica in picioare arthur la fel ariana se plimba prin patut mara se ridica(tentative,dar intentia conteaza,nu-i asa?) ... placintutza mea iubita se ridica in brate la mami si la tati

mami de Radu si Alex

asa creste Alex
cuscra

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

un cappuccino asa de pranz ptr fete?

simplicity - sa va ajute Dzeu sa va iasa asa cum va doriti in materie de bebe 2. tot zic ca esti f curajoasa in cdt in care nu ai nici un ajutor acolo. adica 2 bebei mici e o schimbare majora .

MP - am inteles intr-un tarziu cum e cu taiatul nu stiu de ce ma gandeam ca e scurt. iti sta f bine, mai bine ca inainte

Bun, bun. Cu frisca, nu-i asa?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

ne mai tineti minte???? ne primiti?????

am disparut,motive multe si nu numai!!!!!
dar mereu suntem cu gandul la voi,chiar daca nu reusesc sa va citesc de fiecare data!!!!!

noi suntem bine!!!! mergem in 4 labe la greu si mai ales acolo unde nu trebuie,ne ridicam in picioare ,sustinut desigur!!!

si da cred ca apare primul DINTE e o taietura acolo asa o gaurica!!!! abia astept!!!! si asa ca sa fiti geloase nu maraim nu plangem,adica suntem cool!!!!

dormim toata noaptea, de la 21.00 pana la 8.00,laptic si apoi inca nanic vreo ora doua!!!!!

papam doar de 4 ori pe zi, 2 LP si 2 mese solide!!!!

zicem DA DA DA!!!! si in brate nu mai vrem doar pe jos sau in manej!!!!! nani cu mami nu vrea (si nicioadat nu a dormit cu mine) doar la el in patut si numai!!!!

am vazut ca vorbiti de olita, aici mamele pun bebei la olita foarte tarziu adica dupa 2 anisori!! si cand merg in parc vezi copii de 4 ani cu scutece!!! nu stiu eu una nuvreau ca copilul meu la 3 ani sa poarte scutec,deci am sa incep si eu sa-l pun la olita,sa se obisnuiasca cu ideea!!!!

si noi deja tinem biberonul daca nu suntem tare obositi!! dar daca cade nu-l ridica singur!!!!! si decand o face singur ma simt atat de fara folos!!! ca gata a crescut si nu mai are nevoie de mine aici!!!!

simplicity de as putea si eu as face acum bebe 2!!! dar cum am facut cezariana,trebuie sa astept cel putin un an!!!
nu stiu voua cum vi sa spus,dupa cat timp dupa cezariana se poate de ramas iar ??????

am admirat pozele,ce frumusei sunt toti!!!!! am pus si noi pozici noi,sa vedeti cat am crescut!!!!!!!

Am p-u cine trai!!!! p-u tine puisor!!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Ei, WB! Chiar ma intrebam cand m-am mai uitat peste poze, ca n-ati mai dat povestit nimic si-mi amintesc ca erai cam suparata atunci.
Am vazut poze. Fff dragutze? Sigur nu esti sora pufuletelui?

La cezariana trebuie sa socotesti timpul, astfel incat sa ai minim 2 ani intre 2 nasteri. Mai ales daca vrei sa nasti natural a 2 oara si asta daca iti da ok doctorul.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

decenuela multumim de cafea
azi e urat si la noi

am o intrebare pt cele cu pufi pe LP-reusesc sa=-si recupereze singuri sticluta daca le pica langa ei?

o zi buna si pufuleti cuminti

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

noi mancam LP aproape de la inceput dar nu inteleg...ce sticlutza? cine sa o recupereze?

de Yannis

Eu am inteles prin sticlutza, biberon. De recuperat o recupereaza pufuletele, daca o tine singur cand papa si cumva ii scapa cand face pauza, se uita pe pereti, adoarme etc.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Vi4i ma bucur sa auzim de voi. Mai ales ca auzim numa' de bine super cool grecoteiul tau! Si al meu e cool dar parca nici chiar asa .
Eu am nascut prin cezariana pe 25 ianuarie, initial dr. spusese ca dupa un an, cand am fost la control dupa 5 luni de la nastere ptr papanicolau una alta mi-a zis ca de Anul Nou am liber la incercat, deci chiar mai putin de un an. Eu as astepta totusi macar 1 an jumate oricat as vrea eu sa-l fac maine

de Yannis

Mergi la inceput