Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

un cappuccino asa de pranz ptr fete?

simplicity - sa va ajute Dzeu sa va iasa asa cum va doriti in materie de bebe 2. tot zic ca esti f curajoasa in cdt in care nu ai nici un ajutor acolo. adica 2 bebei mici e o schimbare majora .

MP - am inteles intr-un tarziu cum e cu taiatul nu stiu de ce ma gandeam ca e scurt. iti sta f bine, mai bine ca inainte

Mergi la inceput

la noi patutul e de fapt un tarc din ala cu plasa pe margini. nici nu stiu ce faceam cu patut de lemn la cate trante ia. sta oricum numai in picioare in el dar inevitabil se rostogoleste cand vrea sa tina si o jucarie intr-una din maini . la noi de cateva zile se ridica aproape singur in picioare si are cateva secunde cand sta chiar fara sa se tina. e un zambet tot pe fata lui ... moama ce am facut eu ...
de-a busilea "alearga" prin pat, pe jos nu prea l-am lasat, daca e il tin de manutze si mergem ... de regula dupa A ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

simplicity - sa va ajute Dzeu sa va iasa asa cum va doriti in materie de bebe 2. tot zic ca esti f curajoasa in cdt in care nu ai nici un ajutor acolo. adica 2 bebei mici e o schimbare majora .

MP - am inteles intr-un tarziu cum e cu taiatul nu stiu de ce ma gandeam ca e scurt. iti sta f bine, mai bine ca inainte

eu ma servesc cu un cappucino,ca imi place asa la pranz(cand treaba e terminata si pot sta sa o savurez in liniste)....xela,sincer mi-e frica ca nu o sa fac fata(asta in mintea mea) dar am in suflet asa o siguranta si un sentiment(care nu il pot descrie) ca acum e momentul(plus de asta eu mereu mi-am spus daca altii pot eu de ce nu as putea.....si aici sunt englezoaice care au si 3 copii unu dupa altul...si se descurca ca le vad zilnic aproape la centru)....si eu zic Doamne ajuta.....

MP si mie mi s-a parut ca esti tunsa(e pana la nivelul umerilor acum?) dar stiam ca nu te lasa soata.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun raspuns."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Xela,dar si tu ai copii de varste apropiate,nu?e diferenta mare intre ei?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

servesc cu placere...e un obicei la mn...3in1 la pranz.....tocmai l-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

servesc cu placere...e un obicei la mn...3in1 la pranz.....tocmai l-am facut

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

multam xela de capucino. mereg merge, ciorbita e gata, am spalat o masina, o mica pauza ianinte de retsul de trebusoara

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

neata!

Si la noi e o zi mohorata cu ploaie si vant....daca as putea dormi ntr-una...dar poti cu gandacul care doarme max. 3 sferturi de ora???Nuuuuu!

Patutul noi il folosim pentru joaca si in caz de forta majora..sa cobor in bucatarie sau sa ma duc si eu linistita la baie...deocamdata merge ca nu se catara...dar cand va incepe se duce fericirea mea[:)

Voi mai stiti ceva de indemnizatii..ca am inteles ca domnii de la guvernare vor sa umble iarla bani...sau e un zvon?

Asa imi vine cateodata sa fug din tara asta intr-o lume mai civilizata si mai normala!S poate mi se va implini gandul...dar eu stiu?Macar sa-i ofer copilului meu o sansa in plus!Si de ce nu si mie...inca sunt tanara pregatire profesionala-stau ok(mi-au urit laudatorii)...

Mami fericita!

s-ar putea sa avem parte de surprize, f probabil sa micsoreze durata de acordare a indemnizatiei
http://www.realitatea.net/indemnizatia-pentru-mame-ar-putea-fi-modificata-din-nou-vezi-cat-se-plateste-in-ue_748507.html

PS. il alinti gandac?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Xela,dar si tu ai copii de varste apropiate,nu?e diferenta mare intre ei?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

da,intre ai mei e diferenta de doi ani jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Am uitat sa va spun ca eu deja ma gandesc la Craciun!
Cred ca va fi o feerie pt multe dintre noi:primul craciun cu pufuletii...sa vedem cum se vor agata de brad, vor dori sa se joace cu globurile de instalatii-ce sa mai spun..beculete beculete!Eu am spus ca am sa-l agat si pe el in brad

Plus Mos Craciun....sunt asa de curioasa cum va reactiona!

Adevarul e ca e o mare schimbare in viata..parca nu te mai bucuri tu ci te bucuri prin el!

Mami fericita!

Salutari si de la noi.
Legat de craciun....
Eu sunt fascinata de craciun
in perioada aia sunt asa euforica...
Iau toate magazinele la rand doar ca sa ma plimb ca sunt asa frumos aranjate....
Vreau sa-i impartasesc si lui teo dragostea asta pentru craciun.
Vreau sa facem porajiturele pentru mos craciun impreuna...(din pacate nu anul asta ca e prea mic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

eu ma servesc cu un cappucino,ca imi place asa la pranz(cand treaba e terminata si pot sta sa o savurez in liniste)....xela,sincer mi-e frica ca nu o sa fac fata(asta in mintea mea) dar am in suflet asa o siguranta si un sentiment(care nu il pot descrie) ca acum e momentul(plus de asta eu mereu mi-am spus daca altii pot eu de ce nu as putea.....si aici sunt englezoaice care au si 3 copii unu dupa altul...si se descurca ca le vad zilnic aproape la centru)....si eu zic Doamne ajuta.....

MP si mie mi s-a parut ca esti tunsa(e pana la nivelul umerilor acum?) dar stiam ca nu te lasa soata.....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

cuscra,imi place cum gandesti!
ma faceti sa roshesc......je e ca-n ardeal...grasa si frumoasa...
xela draga,de ieri mi-a ramas in cap un comentariu...barbatul e motorul,dar femeia e bujia...am ras ca nebuna...si acum ca-mi amintesc ma pufneste rasul
simpli...am prezentat soatei ideea intr-o alta forma,cu avantaje mai multe...ma rog... tehnici de negociere

buturel se ridica in picioare arthur la fel ariana se plimba prin patut mara se ridica(tentative,dar intentia conteaza,nu-i asa?) ... placintutza mea iubita se ridica in brate la mami si la tati

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput