Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

neata!

Si la noi e o zi mohorata cu ploaie si vant....daca as putea dormi ntr-una...dar poti cu gandacul care doarme max. 3 sferturi de ora???Nuuuuu!

Patutul noi il folosim pentru joaca si in caz de forta majora..sa cobor in bucatarie sau sa ma duc si eu linistita la baie...deocamdata merge ca nu se catara...dar cand va incepe se duce fericirea mea[:)

Voi mai stiti ceva de indemnizatii..ca am inteles ca domnii de la guvernare vor sa umble iarla bani...sau e un zvon?

Asa imi vine cateodata sa fug din tara asta intr-o lume mai civilizata si mai normala!S poate mi se va implini gandul...dar eu stiu?Macar sa-i ofer copilului meu o sansa in plus!Si de ce nu si mie...inca sunt tanara pregatire profesionala-stau ok(mi-au urit laudatorii)...

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Am uitat sa va spun ca eu deja ma gandesc la Craciun!
Cred ca va fi o feerie pt multe dintre noi:primul craciun cu pufuletii...sa vedem cum se vor agata de brad, vor dori sa se joace cu globurile de instalatii-ce sa mai spun..beculete beculete!Eu am spus ca am sa-l agat si pe el in brad

Plus Mos Craciun....sunt asa de curioasa cum va reactiona!

Adevarul e ca e o mare schimbare in viata..parca nu te mai bucuri tu ci te bucuri prin el!

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Cred ca va fi o feerie pt multe dintre noi:primul craciun cu pufuletii...sa vedem cum se vor agata de brad, vor dori sa se joace cu globurile de instalatii-ce sa mai spun..beculete beculete!Eu am spus ca am sa-l agat si pe el in brad

Adevarul e ca e o mare schimbare in viata..parca nu te mai bucuri tu ci te bucuri prin el!

Mami fericita!

Mare adevar graiesti! Si eu m-am gandit la Craciun si sper ca va fi in casa noua. De-abia astept sa-i vad fatzuca si revactiile pentru pom. E o idee cu atarnatul. Am primit un ham pt mers, foarte ok si poti sa si-l atani. E cam greu pt pom, cred ca-l pun pe semineu.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Simplicity - ai scris la un moment dat ca ti-a spus doctorita ca iaurtul este desert la masa de seara. Sa-i dai supa si apoi iaurt. Am retinut bine? Si aceasta ar fi ultima masa? Nu mai primeste nimic dupa aceea? Adica dispare portia de lapte?

Aseara Buturel s-a ridicat in picioruse tinandu-se de mami.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Simplicity - ai scris la un moment dat ca ti-a spus doctorita ca iaurtul este desert la masa de seara. Sa-i dai supa si apoi iaurt. Am retinut bine? Si aceasta ar fi ultima masa? Nu mai primeste nimic dupa aceea? Adica dispare portia de lapte?

varsta lui Tudor

mi-a spus ca seara sa ii dau mancarica(ori ce a avut la pranz,ori altceva) plus iaurtel...ideea e sa fie mai usoara la stomac masa asta,dar inainte de culcare ii putem da lp,lm...chiar mi-a indicat macar pana la 1 an sa pastrez aceasta masa de laptic(eu de ex incerc sa ii dau masa de solide de seara pana pe la 7,ca Ariana pe la 8-9,dar in general 9 vrea sa doarma si atunci ii dau lm),chiar daca mi-ar fi spus sa scot aceasta masa de laptic nu as fi scos-o pt ca eu cred ca e f importanta orice ar zice oricine ar zice....

Ce frumos ca s-a ridicat in picioruse singur....de acum nu mai asta o sa vrea sa faca

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun raspuns."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
am acele aparatori dar nu sunt pe toata inaltimea,sunt numai pt partea de jos.....eu mai pun paturi pe margini,dar asa ii ingradesc posibilitatea de a se apuca de acele zabrele sau din vizibilitate ....voi cum procedati?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete."

Neatza mamici!

Eu am aparatori inalte (pana sus) pe jumatate din patut iar la cealalata jumatate ii pun o perna in spate si o pernuta in lateral. Ii ramane o parte de grilaj unde poate exersa ridicarile (reuseste doar in genughi sa se ridice).

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg
de raspuns, pe o parte aveam si eu o perna pusa,prb e ca nu am gasit aparatori inalte pe aici,tre sa ma uit mai atent....eu treb sa ii las 2 laturi libere pt ca Ariana se tine de zabrele si se cam plimba...iar pt mine asta inseamna ca e ocupata ceva timp si eu pot face altceva.......

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

am gasit astazi o pilda,care mie mi-a placut,nu ca nu am stii genul acesta de pilde,dar sa ne mai aducem aminte,bineinteles daca doriti...

Într-o scoala de la tara, la ora de religie, un copil l-a întrebat pe preot, care le vorbea despre mila ca despre prima virtute pe care trebuie sa o avem neaparat ca sa ne mântuim:
- Parinte, dar eu, care sunt sarac si nu am ce darui, cum sa fac eu milostenie? Daca as avea si eu mai multi bani, as da cu draga inima, dar asa…
- Fiule, nu asta înseamna mila. Uite, de exemplu, ieri dimineata, plecând cu treburi, am vazut-o peste drum pe mama ta, iesind din curte si ajutând pâna acasa o batrâna, ce se ostenea cu o legatura de lemne. Mai târziu, am zarit-o iarasi îndrumând un calator ce se ratacise si, chiar daca nu l-a putut ospata, un sfat bun si o cana cu apa rece s-au gasit si pentru el. Când vecina de alaturi a plecat în târg cu treburi, i-a lasat în grija copilul cel mic. Spre seara, când doi sateni se certau în drum, a iesit si, cu vorbe frumoase, i-a împacat. Vezi tu, acum, ce este mila? Chiar daca nu ai bani sa dai si celorlalti nimic nu te împiedica sa-i ajuti cu atât cât poti.
Nu trebuie sa dai din buzunar, ci din suflet.

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Mami fericita!

Mare adevar graiesti! Si eu m-am gandit la Craciun si sper ca va fi in casa noua. De-abia astept sa-i vad fatzuca si revactiile pentru pom. E o idee cu atarnatul. Am primit un ham pt mers, foarte ok si poti sa si-l atani. E cam greu pt pom, cred ca-l pun pe semineu.

varsta lui Tudor

Si eu abia astept Craciunul si sa-l vad cum va reactiona la toate cele. Poate va merge pana atunci...

Tomaca, ai de gand sa-l pui intr-o soseta uriasa atarnat de semineu?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:

varsta lui Tudor

Ce frumos

Si Arthur a facut asa si dupa ce l-am luat in brate a inceput sa rada cu toata gura lui stirba E un dulce si mami il iubeste mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

simply ms mult...sper sa reusesc sa iau de aici ..iar cu mirosul...da asa se intampla la majoritatea chestiilor eu am aparatori inalte,iar in cealalta jumatate de patut am o pernuta (set cu pilota) atat ...se mai loveste....

livia ...Craciun.... cu inca un membru in familie

tomaca ...sa va ajute DD sa fiti intro casa noua de Craciun si felicitari ptr ca s-a ridicat in picioruse are si alexa ham din acela ...eu ii zic 'lesa de catei '

Mergi la inceput