Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
strumphitza spune:
multumesc fetele
, sper ca piersicuta sa fie si mai tarziu la eco de 20 sapt ![]()
pisuc, pai la pagina 15 cand scriam de pe telefon am spus ca nu e problema cu bebe , altceva si Cd ul da te cred ca e bonus la 4 mil... crezi ca e ceva pe gratis in ziua de azi??? au spus ca e inclus in pret nu ca e bonus ca m-a vazut pe mine fata frumoasa si hai sa imi dea cd si poza
eu cand am intrebat daca dau cd si pozici ca daca nu sa platesc a spus doctorita ca nu ca ne da ca e inclus in pret, eu voiam sa platesc daca nu era inclus in pret.. si apropo cand a sunat sora-mea sa faca rezervarea i s-a spus un pret si azi am platit alt pret, mai mult 
BB on board!!!
14+
dorinut@ spune:
anamira sunt convinsa ca o sa-ti fie si tie bine, nu dispera, este greu stiu foarte bine cum a fost.
Mi-am amintit de intrebarea ta de eco, si eu la 12 sapt tot pe burtica si eram fericita ca a intrat si sotul sa vada pe bebe. Cam toti dr fac de la 12 sapt pe burtica tocmai in ideea sa nu 'deranjeze' sarcina.
Te pup si fii optimista 
------------------------------------------------------------------------------------------
17+ cu ursuletul meu drag
Ana-Maria
strumphitza spune:
acum apropo de intalnirea de maine, ramane pentru ora 6 si fetele care nu ajung la 6 nu e problema, noi deja o sa fim acolo si o sa ne vedeti si o sa va alaturai, asa-i ?? 
recapitulare: Unirii, ora 6 , etajul 3 sau 4, unde e locul de joaca, nici eu nu stiu dar o sa intreb pe la parter undeva pe la un magazin, ca trebuie sa stie vanzatoarele alea unde e locul de joaca?! nu ?
cine vrea nr meu sa imi dea Pm sa il dau daca o fi sa nu ajungem toate la timp ca sa ne gasim mai usor dupa ...
a plecat sora-mea cu sotul ei la spital la Gr. alexandrescu cu nepotica, prea plange de durere de ureche si s-au dus sa vada ce se intampla , acum 2 zile au fost la pediatra ei si aia nu le-a spus nimic la control... sper sa intoarca cu vesti bune. Imi era asa mila de ea mititica cum plangea si spunea ca o doare urechiusa 

BB on board!!!
14+
alina06st spune:
Strumph, felicitari pt bebe, mai bine zis bebitza fetiza 
9+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 scrish, nu e vorba ca nu-mi place de mine cand ma uit la mine in oglinda, ba din contra..cred ca bb m-a facut mai frumoasa, mai luminoasa, mai buna..nici ca nu avem viata sociala sau suntem rupti de realitate..nici vorba de discutii despre pampersi sau mancaruri de bb intre prieteni..doar ca, atunci cand n-ai de ales..si aici ma refer la cele care n-au cu cine sa-l lase pe bb sau el pur si simplu nu sta cu altcineva, incerci si le imbini pe toate..f multi prieteni au copii si e usor..dar viata e alta, nu mai stiu ce-s cluburile, filme, etc. in rest le-am imbinat ca sa putem sa le facem impreuna si bbyasmi, eu spun ca pur si simplu n-am timp..nu sta o secunda fara mine..noaptea el inca nu doarme bine, adica continuu..si eu dimineata sunt zombi si asa ca profit si dorm cu el pana se trezeste, 6,7,8,9..depinde de zi, pe urma ma ia in primire..nici la toaleta de cand am nascut nu stiu daca ma credeti dar ma duc ori cu urlete la usa..ori cu el langa mine..deci aranjatul..nici vorba v-am povestit astea ca sa va ridic moralul..nu sa vi-l cobor adica se poate si mai rau..mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu ![]() |
Miki fix aceeasi situatie este si la noi doar ca o diferenta, ea ar sta cu altcineva dar daca ar avea cu cine...
20+
anaxena spune:
am citi atat de mult ca nu mai am putere de scris
1.eu am facut NUMAI echo abdomnial
2.nu o mai iau pe Maria in brate
3. bb yasmi mai ushor cu mancatul
4.strumphitza la varsta asta e sigur fetita
5.ma duc in pat, ca vad ca acest al 2lea trimestru e cu somn pt mine,iar in primul zburdam
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
15+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina.n spune:
Strumfule felicitari pt bebe,banuiam eu ca e fetita![]()
Nu te mai intrista cu D-ul ,nici eu pana acum nu am nici o poza cu bb, si nici nu-l prea vad la eco dar imi e suficient sa stiu ca este bine
20+
bb_yasmi spune:
anaxena asa scurt??? asa trage ma de ureche....ca in seara asta am pacatuit ![]()
![]()
![]()

mamica fericita de printesa
si
18+ baietel 

....