Fluturasi de martie-aprilie 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

scrish, nu e vorba ca nu-mi place de mine cand ma uit la mine in oglinda, ba din contra..cred ca bb m-a facut mai frumoasa, mai luminoasa, mai buna..nici ca nu avem viata sociala sau suntem rupti de realitate..nici vorba de discutii despre pampersi sau mancaruri de bb intre prieteni..doar ca, atunci cand n-ai de ales..si aici ma refer la cele care n-au cu cine sa-l lase pe bb sau el pur si simplu nu sta cu altcineva, incerci si le imbini pe toate..f multi prieteni au copii si e usor..dar viata e alta, nu mai stiu ce-s cluburile, filme, etc. in rest le-am imbinat ca sa putem sa le facem impreuna n-am pus in balanta nefericirea lui/urlete/tipete/nopti nedormite cu dorinta mea/noastra de a iesi in oras doar noi doi sau cu prietenii..asta e, stiu ca e exagerat pt multi dar noua ne e bine
si bbyasmi, eu spun ca pur si simplu n-am timp..nu sta o secunda fara mine..noaptea el inca nu doarme bine, adica continuu..si eu dimineata sunt zombi si asa ca profit si dorm cu el pana se trezeste, 6,7,8,9..depinde de zi, pe urma ma ia in primire..nici la toaleta de cand am nascut nu stiu daca ma credeti dar ma duc ori cu urlete la usa..ori cu el langa mine..deci aranjatul..nici vorba

v-am povestit astea ca sa va ridic moralul..nu sa vi-l cobor adica se poate si mai rau..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata am ajuns acasa la comp mare

deci sa va spun, la eco toate bune si frumoase, masoara de toate...e ok totul, intreb ce am de intrebat, ilvad pe bebe si in 4d putin, isi sugea degetelul si dormea cred ca nu mai era asa saltaret ca la celelate eco... e totul ok si intreb, sora-mea la fel daca o sa avem pozici si CD si ea zice ca da ca sunt incluse in pret, pai te cred si eu la cati bani am dat, 4 mil
ies eu de la spital happy si incantata ca mi-a masurat pe bebe si e totul ok si l-am vazut si a mai spus ca probabil e fetita, nu a spus nimic de baietel, dar nimic nu a precizat, ne-a mai si aratat intre picioare si nu se vedea nici un cuc, se vedeau ca niste liniute , paranteze, asa o fi la fetita??? ...ajung acasa dupa ceva timp ca dupa spital am fost plecati undeva, mancam si apoi la desert spun hai sa punem cd u cu bebe sa il vedem iar ... si pune cumnatu cd ul si nimic pe el, gol golut... ...suna sora-mea repede la s[otal sa vedem ce se poate face si i se spune de la receptie ca sa venim pana la ora 19.30 ca pana atunci e dna doctor la care am facut eco si ea are doar acces la arhiva si o sa ne dea cd cu bebe....bun, fug eu si sora-mea la spital, mancasem peste cu usturoi, ce era la gura mea, vai vai si ajungem noi repede, un trafic nebun, conduce sora-mea ca nebuna si la 7 fara 10 eram la spital,ma duc lareceptie spun problema si aia de la receptie se duce la cabinet si ma pune sa astept...astept eu 10 min, si vine asistenta si cu o fata de matza plouata imi spune senin ca nu e salvat nimic in arhiva...si eu raman ca la dentist...pai atunci de ce mama naibii mi s-a mai spus sa vin pana la 7 jumate si mai bat si drumul prin ploaie si alerg ca nebuna si aici nimic? si pe ce am dat eu 4 mil??? si imi dau seama ca nu e nimic de facut si ma duc jos in masina sa ii spun sora-mii ce si cum si ea ramane tablou , pai cum asa si zice, da-mi astea ca ma duc eu peste ele... si s-a dus, eu am ramas in masina sa o astept si am plans de ciuda si neputinta, credeam ca in 5 min revine, dar i-a luat juma de ora sa se certe cu alea de pe la receptii, cica le-a facut scandal, nu degeaba a fost director regional de banca si maine o sa ma sune un manager sa imi spuna cand si cum sa vin iar la o eco sa vedem cum putem rezolva problema
eu care imi pusesem speranta ca vad si o sa am si mai multe pozici iaca nu am inca, decat un cd blank si o pozica din 4d cu bebe cu degetelul in gura ce scump era

cam asta e, mor de cald ... cred ca-s prea agitata si numai bine am ajuns acasa si nepotica spune ca o doare o urechiuse, fuge sora mea iar, se duce la urgente sa vada daca nu cumva e otita

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

multumesc mult pentru raspunsurile voastre.
miki sunt la a doua sarcina.mai am un baietel de 2 ani,si de asta ma asteptam sa-l simt pe bebe ceva mai devreme.
o astept si eu pe strumphi cu vesti si dupa va povesctesc si eu ce am patit cu dr.astia de aici.

roxanda, scuze..n-am stiut..

mami de Vlad 09.04.2009 si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy tu nu ai spus pana acum ce la ce nume v ati gandit???

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

strumfule felicitari pt piersicuta si imi pare rau pt ce ai patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

strumphy ce peripetii pe capul tau .
Important ca bebe e foarte bine is macar niste poze ai sa vada si daddy, nu?

------------------------------------------------------------------------------------------
17+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Aoleu, strumfi, ce sperietura ne-ai tras... Mie mi-era ca ai patit ceva DD fereste! O sa razi dar ma gandeam ca te-a muscat vreun caine comunitar
Pai asta e motiv de suparare?
Oricum, pretul ecografiei e pentru ecografie, chestia cu CD si mii de poze e bonus sau are pretul ei separat, deci nu e ca si cum ai dat banii degeaba, ca doar ti-a masurat, ti-a zis de bebe, ti-a dat probabil un rezultat, l-ai vazut, te-ai bucurat etc...

Sa fii sanatoasa si voioasa!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumfule ma bucur pentru bebitza ta! Sa fie sanatoasa! Imi pare rau ca nu ai filmarea!

Yasmi multumim! Pupici

Am fugit

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Fetelor multumesc pt. raspunsuri. Sper si eu ca e eco abdominala pt. ca am avut cosmaruri cu eco vaginala si m-apuca frica sa nu patesc ceva Ce sa-i faci! Devin paranoica!

Fetelor eu nici nu pot sa va citesc cand scrieti de mancare. Nici nu stiti ce mult imi doresc sa am si eu pofta de ceva. Orice cat de mic. BB e tare mofturos la mancare si papa doar din obligatie. Oare o sa vina si la mine ziua aia cand o sa infulec ceva cu pofta? Who knows? V-am spus ca noaptea visez numa mancare?

Felicitari fetelor care au aflat sexul Abia astept sa aflu si eu. Tot mai sper la cuc

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 13+

Mergi la inceput

anamira cand mergi la eco??
miki, nu prea stiu despre ce vb tu pt ca eu nu am trecut prin asta cu iasmi. de mica a fost invatata si a stat si cu buni. si ea mi-a dormit toata noaptea de la 4 luni. doamne ajuta sa fie asa si bb din burta!!

Mergi la inceput