Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!
Raspunsuri - Pagina 8
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Catalina te pup mami! multumim din suflet! In alta ordine de idei..ieri am abordat-o pe Uka si i-am propus (nu inseamna ca va fi de acord!) sa redeschida "Dovlecelul vesel"! dati cu rosii ca nu-i bai! mi-am luat pelerina de ploaie deci, mie imi este dor de ele..si spun de "ele" pentru ca imi dau seama ca din solidaritate pentru Uka, alte cateva mamici scriu tot mai rar..pai ce mama zmeului! ca ma ajuns sa dau refresh la picassa ca sa vad ce mai fac... so, eu ma pun la usa birtului si da' de s-o deschide sa-mi dea si mie cineva o cafea! cu o lingurita de zahar si un strop de lapte,va rog! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Si mie imi este dor de ele dar aici de ce nu e bine, nu am spus ca daca ne deranjeaza careva dam ignore? Eu una nu dau ignore la nimeni cu intentie. De unde sa stiu eu ca poate eu sunt cauza ca nu scriu fetele aici asa ca m-as simti o intrusa dincolo.
Poate gresesc dar asa gadesc in momentul acesta.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Doamnelor, domnisoarelor si dragi cavaleri, va salut
Incerc sa-mi ordonez gandurile ca am multe povesti de spus dar sunt sigura ca nu apuc sa spun tot ce vreau.
Am apasat butonul "raspunde" pentru ca mi-a placut mult ce a scris Dana pe care o pup si o imbratisez cu mare drag. E o femeie puternica, frumoasa si minunata.....singura cu familia ei in Frantia.
Si eu as vrea sa fac forumul mai frumos daca as putea, daca as reusi cumva dar uite ca timpul e cel mai mare dusman al meu.
Referitor la discutia cu laptele sunt de acord IAR cu Dana, David mananca orice daca nu primeste san si face mofturi si fitze daca ii dau san pt ca dintr-un motiv sau altul era mai la indemana sau mai usor.
Cat priveste vizita mea in Romania a fost cel mai frumos cadou pe care l-am putut face parintilor mei ....tata se joaca ca un copil de 3 ani iar mama face orice ca sa rada copilul si sa fuga la ea in brate. E un vis.
Strabunicele mele de asemenea au fost fericite ca nu a sosit doamna cu coasa inaintea noastra.
Am sa pun pozele pe mail cand termin "sejurul". Mi-am luat aseara bilet de avion pt 13 octombrie.
Nu va puteti imagina cat imi doresc sa ajung la mine acasa.
Intalnirea cu fetele, cateva din prietenele mele dragi de la Bucuresti a fost minunata.
Hepilica este o doamna superba, super amuzanta si cu un corp minunat, de fotomodel cum bine zicea uka la un comentariu. Personal imi place mult stilul ei vestimentar, foarte mult imi place. Intreaga lor familie graviteaza in jurul ochisorilor Maiei care este totul pentru ei. Nu-ti trebuie scoala si pregatire ca sa-ti dai seama. Oricum eu nici nu am.
Petrecerea organizata de parintii ei a fost foarte reusita si plina de amanunte emotionante, cum ar fi diverse afise si citate imprimate pe hartie si lipite pe pereti.
Uka este o fata minunata, care a slabit, asa e, ati vazut si in poze. Are multa vointa. E pontoasa si usor timida dar deschisa si cu mult bun simt. E prietena mea care se prinde mereu la glumele mele si mai si rade pe deasupra la ele.
Am iubit si apreciat mereu modestia la oamenii care chiar au cu ce sa se laude
Techila este superba prin modul si felul in care priveste viata, in care isi educa si creste copilasii. Este o fire calda si sensibila care nu se plange niciodata si care cred ca se chinuie zi de zi cu baietii...ca nu i-o fi usor. Dar face totul cu o naturalete de parca zici ca toata viata a crescut gemeni, catei si pisici si a iubit florile.
Si nu in ultimul rand Fragutza care e prietena mea.Punct. Se expune mai putin pe forum, nu povesteste asa multe cum as face eu de exemplu dar este o femeie cu mult mai speciala decat corpul invidiat de noi toate
Mi-ar fi placut sa vad mai multe mamici de dovlecei, sa am timp pentru mai multe povesti dar uite ca nu e dupa cum vreau eu.
David e cel mai important personaj al vietii si programului meu asa ca dansez cum canta el...sau mai bine zis cum bate din palme
Am sa lipsesc iar ca plec la Brasov. In weekendul cu 10 oct ii voi taia motul lui David ca vin nasii lui din Targoviste.
Va imbratisez cu drag si va pup. Ma bazez pe voi sa revigorati forumul
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
monique02 spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri acum incerc sa fac programare la Dr. Jianu dar suna tot timpul ocupat la nr de la clinica.
Luto ce surpriza, nu stiam ca ai venit in vizita in Romania, te salut. Eu daca citesc mai rar asa sunt pe dinafara.
Oricum nu prea inteleg ce s-a intamplat de unele fete nu mia scriu sau daca s-au suparat. Nu stiu ce s-a discutat dar in general din ce discutii vad nu cred ca cineva vrea neparat sa supere pe altcineva, probabil au fost niste neintelegeri din interpretatea cuvintelor sau ceva de genul.
Lali chiar esti foarte draguta ca vrei sa ajuti in procesul asta cu donatii. Sa sti ca eu am haine si ale mele si de bebelusi pe care cu placere le dau dar nu am timp sa ma ocup asa ca daca ma poti ajuta primesc cu drag. Si mi se pare OK asa ca chiar ajung la persoane care au nevoie de ele. Adica cum sa facem, sa ti le trimit prin posta si le distribui tu (nu ar fi o pb ca platesc eu transportul). Nu imi dau seama cum functioneaza sistemul. Daca pe altcineva nu intereseaza poti sa imi trimiti pe PM cum sa facem.
alex25 spune:
Dana nu da mami nimeni cu rosii, pai se poate, mai ales in tine. Dar eu tot nu inteleg de ce nu se poate scrie tot aici, stiu ca lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel, dar persoanele care sa zic ca deranjeaza pot sa scrie foarte bine si dincolo, si atunci ce am rezolva?? Nu stiu, poate sunt eu mai tampa, dar nu inteleg...ma rog, fie cum o fi.
Raluk tocmai pentru ca stiu importanta laptelui in alimentatia copilului, mai ales la varsta asta, ma stresez atat. Nu de mancare ma doar pe mine capul, ca mananca extrem de bine, eu cu laptele am ce am si cu vomitatul asta idiot din te miri ce. Si sa iti mai spun un secret, voi cele cu san sunteti relaxate pentru ca ii serviti la orice ora din zi si din noapte pentru ca ei va cer si voi aveti ce sa le dati, DAR eu una nu am ce sa ii dau daca refuza laptele si orice altceva, si intervine deshidratarea si alte belele...nu este acelasti lucru, credeti-ma ca sunt situatii total diferite.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Alex te inteleg perfect. Si eu eram stresata cu deshidratarea cand al meu nu manca nimic si nu bea nimic 7-8 ore cand plecam in vizita la bunici. Dar sa nu uitam ca laptele praf e de fapt lapte de vaca. Si ai zis ca lactate papa mai nou. Asa ca lactatele astea impreuna cu restul mancarii solide poate ca ei ii este de ajuns. Oricum nu ai ce rezolva, de aia spuneam eu sa nu te stresezi.
Uite, imi amintesc atunci cand afirmam eu cat lapte e nevoie sa pape la fiecare varsta copilul (si deja multe incepuserati sa eliminati din mesele de lapte si nu iesea la numaratoare) ca mi-a spus Iulika ca nu toti copiii sunt la fel. Si pe Bruce il durea burta si voma si a zis doctorul ca e de la prea mult lapte. Sa ne zica ea mai multe, ca am cam uitat. Dar stiu ca mi-a ramas in cap de atunci sa nu mai generalizez ce citesc prin carti, fiecare copil e diferit, si poate ei stiu mai bine ce le trebuie.
Te pup si incearca sa te linistesti, cum am zis, nu rezolvi nimic asa. Ii transmiti si ei starea de anxietate.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
X_ggg eu iti scriu cu drag programul Alessiei, dar asa cum ziceam mai sus nu cred ca se poate compara cu programul unui copil inca alaptat, sper insa se te ajute.
8-8.30 - bibe cu lapte (150-210ml)
11-11.30 - fructe cu branzica, fructe cu iaurt, fructe cu cereale
14.30 - legume cu carnita, ou, ficatel
18-18.30 - iaurt cu fructe si cereale, budincuta
21.30-22 - bibe cu lapte (180-210ml)
Cam asta e la noi.
alex25 spune:
Luto ma bucur sa te vad asa de vesela. Asa frumos ai povestit de fete ca mai ca imi pare rau ca nu te-ai vazut si cu mine, sa zici asa frumos. Sa aveti distractie placuta la petrecerea de motz, pupam Davidelu'.
Raluk ca sa fiu pe deplin sincera, am inceput sa ma mai relaxez cu privire la cantitatea de lapte, parca nu ma mai macina asa de rau, DAR partea asta cu vomitatul din senin ma dispera, simt ca nu mai am putere sa o vad asa. Oricat de mult m-as autosugestiona ca totul va fi ok, ca nu se va mai intampla, de fiecare daca cand ii dau de mancare si vad ca pare sa se inece cat de putin, simt cum intru in panica, nu ii arat ei, dar in interior incep sa tremur toata si ma rog sa nu se intample. Eiiii, starea asta de permanenta nesiguranta ma termina, ma seaca de puteri si asta este ceea ce ma doare si ma intristeaza cel mai rau. Mi-e groaza sa plec undeva cu ea si sa fie agitatie, mi-e groaza sa o ia cineva in brate sa o zgaltaie putin, mi-e groaza sa ii dau sa pape de frica sa nu se intample din nou. Credeti-ma ca stiu ca nu e bine sa ma gandesc numai la asta, sunt multe momente cand nu este asa, mai ales atunci cand sunt zile bune in care toate ne merg ca pe roate, dar uite ca am prins frica si nu pot sa scap de ea. Hai ca ma intind ca o placinta, dar sunt sigura ca ati inteles ce vreau sa zic. As vrea sa pot sa ii dau si eu sa pape orice, sa ii dau bucatele, sa ii dau in manutza ei sa pape, sa ii dau biscuiti, sa tina si ea singura bibe si sa bea cat vrea, sa...sa...sa..., numai lucruri normale zic eu, dar uite ca la noi normalitatea este alta. Sunt insa absolut convinsa ca asta e destinul nostru si ca totul va fi in regula, ca asa e ea mai sensibila si ca va trece de la sine.
Dana15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diamar78
Si mie imi este dor de ele dar aici de ce nu e bine, nu am spus ca daca ne deranjeaza careva dam ignore? Eu una nu dau ignore la nimeni cu intentie. De unde sa stiu eu ca poate eu sunt cauza ca nu scriu fetele aici asa ca m-as simti o intrusa dincolo. Poate gresesc dar asa gadesc in momentul acesta. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Diamar eu cred ca-i limpede ca lacrima care sunt fetele care ar fi bine primite acolo si care nu; la fel de limpede cum ii faptul ca stersul pozelor a fost capacul peste paharul plin de mizerie, umplut cu ceva capitole in urma...este ca-n povestea aceea cu cuiele..scoti cuiele, dar urmele raman;
oricat de mult ti-ar parea de rau dupa, adesea niste cuvinte care au ranit nu pot fi uitate...
stii cum vad eu treaba asta? cu dat ignore? e ca atunci cand inviti oameni la petrecerea ta, in casa ta si vin si persoane care te-au jignit...cum te-ai simti? ai reusi sa te distrezi si sa le ignori? eu una, nu as fi deloc in largul meu..orice as face, m-as "lovi" de imaginea lor si mi-as aduce aminte de momentele neplacute..
cam asta cred EU.
Vreau ca instanta sa noteze ca nu sunt avocatul nimanui, ca nu am vorbit cu nimeni inainte despre acest lucru, mi-am luat singura dreptul sa fac aceasta propunere..DA! sunt vinovata!
Poate ca mamele nu mai au timp de alocat forumului cum zice si Lucia mai sus..si cum ne-a spus si Hepi saptamana trecuta..dar daca ar avea, mie mi-ar place sa le citesc undeva..unde vor ele..
trimit ca ana-i treaza si eu scriu de 20 de min la mesajul asta
Editez ca sa-mi corectez greselile facute-n graba si sa va spun ca ma opresc aici cu acest subiect.
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
lutoniana spune:
Dana daca am nevoie de avocat, eu te tocmesc sigur
Esti minunata. Tu expui problema si tot tu o rezolvi.
Raluk vezi ca vin la Brasov si e mai aproape de Baia Mare? Te bagi ? Ar fi super Dar cred ca visez cai verzi pe pereti, poti sa-mi spui in fata
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Dana daca am nevoie de avocat, eu te tocmesc sigur Esti minunata. Tu expui problema si tot tu o rezolvi. Raluk vezi ca vin la Brasov si e mai aproape de Baia Mare? Te bagi ? Ar fi super Dar cred ca visez cai verzi pe pereti, poti sa-mi spui in fata Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
fata mea, ma bag eu! (tu de ce crezi ca te intreb pe mess cat stai in ro)si daca vine si Raluk ma arunc de-a dreptul..si oare pe Liliana cum as putea sa o conving? dar pe Bia? dar pe..si pe..si pe ..si pe..
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)