Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!
Raspunsuri - Pagina 9
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 fata mea, ma bag eu! (tu de ce crezi ca te intreb pe mess cat stai in ro)si daca vine si Raluk ma arunc de-a dreptul..si oare pe Liliana cum as putea sa o conving? dar pe Bia? dar pe..si pe..si pe ..si pe.. mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Sa stii ca eu ma vad acolo, printre puncte puncte!!!
Ma duc sa ma culc, ca e tarziu la mine, insa promit sa revin, ca doar sunt in concediu, ce naiba!
Uka, #9829;#9829;#9829;#9829;#9829;#9829;
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Sa stii ca eu ma vad acolo, printre puncte puncte!!! Ma duc sa ma culc, ca e tarziu la mine, insa promit sa revin, ca doar sunt in concediu, ce naiba! Uka, #9829;#9829;#9829;#9829;#9829;#9829; Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
vreau si eu sa fiu #6583; #6583; #6583; #6583;
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
NelaM spune:
citat din mesajul lui NelaM Uka, #9829;#9829;#9829;#9829;#9829;#9829; Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
nu merge mei inimioareleeeee! si le-am luat cu control ce, control ve...
oooofffff!!!!
ma si vedeam revolutionand DC-ul! Da' nu ma las, tre' sa aduc inimioarele si acilea! ei dracie!
Hai, o seara bunicica va doresc!
NelaM spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
vreau si eu sa fiu #6583; #6583; #6583; #6583; Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
eu pentru mataluta am #210 #210 #210... sau era Moni oare?!!
Hai te pup! Te urmaresc indeaproape si retraiesc momentele noastre de acasa, anul asta!
diamar78 spune:
Dana, iti dau dreptate, de incidentul cu pozele am uitat. Cred ca nici eu nu as mai fi intrat. Si stai linistita, se simte din mesaj ca nu esti avocata nimanui.
Nu stiam ce e cu 9829 si cand am vazut ca Luto spune si ea de 9829 mi-am zis, e clar ca nu am deloc simtul umorului.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Lali_mete spune:
Monique ai pm .
Am vrut sa scriu ceva despre chestia cu pozele,dar imi este iar ca spune lumea ca ma simt vizata ,desi nu-i deloc asa. Eu sunt sigura 100 la 100 ca a fost o greseala,nu e nimeni atat de dobitoc sa faca o chestie asa prosteasca si copilareasca.Ce dumnezeu,ca doar suntem oameni in toata firea,nu copii de gradinita !
Liliachio bestiala fata ta,atat de simpla si frumoasa la suflet !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Facem un dans al ploii sa alungam norii? Sau o spirala,ceva?
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
alex25 spune:
Sper sa nu se supere nimeni pe mine, dar subiectul nu trebuia redeschis. Acum lumea iar se simte vizata, se simte prost, se simte aiurea...etc...etc...
Eu una va spun ca am 3 zile pline, sunt nasa in weekend si de maine mergem la mama ca sa reusim sa ne organizam cumva, asa ca nu stiu cand mai apuc sa intru, dar nu are nici o legatura cu subiectul de fata.
Sa aveti zile minunate, va pupa fata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
Alex distractie placuta,sa iasa petrecerea asa cum va doriti,iar Zeina sa fie bine,sa nu mai vomite .
alex25 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Alex distractie placuta,sa iasa petrecerea asa cum va doriti,iar Zeina sa fie bine,sa nu mai vomite . Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
Multumim mult, asa sa fie. Oricum, ca sa evit orice incident neplacut, Zeinuca va veni doar cateva zeci de minute la restaurant, pe seara, eu zic ca e suficient atat.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!