Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
bafta multa gabriela la morfo
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
dangabriela spune:
Saru' mana bebelu!
Am eu multe intrebari sa-i pun si nu stiu daca o avea timp ca am programare doar pt eco. Vreau sa stiu despre analize, anemie, hemoroizi, ureaplasma , despre nastere pr-zis, dar cred ca imi fac programare la o consultatie ca sa stam mai pe indelete de vorba.
FVL heterozigot, 22 de saptamani
adryiii spune:
neata!
moni cere-i medicului gine o scrisoare medicala catre angajator, cum ca esti in aptamana x
Ma gandesc ca ar trebui sa fie de ajuns.
adriana 23+ cu elena alexandra
ziki spune:
va stresez si eu cu o intrebare. pt ca iau salariul, ma lansez in aventura ecografiei. DAR vad pe lista de analize de la clinica mea ca ecografia pentru triplu test se face in tre 15 si 18 saptamani, si costa 250 lei.
cea care corespunde saptamanilor mele, 20-24, este morfo + doppler, si costa 375.
eu ma incadrez in cea de-a doua, si am sunat sa intreb daca asta morfo + doppler poate servi pt triplu test, si nu au stiut sa-mi raspunda.
oricum, ma duc maine, dar mi-e ca o sa ma puna sa le fac pe toate, si deja nu ma dau banii afara din casa...
aveti vreo vaga idee? ati mai trecut vreuna prin asta?
sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib
bebelu86 spune:
ziki dc vrei sa faci triplu test, mergi cu ultima eco facuta. dc nu ai, mergi cu morfo de trim 1.
dc faci morfo de trim 2 acu...e prea tarziu sa mai faci trplu. stiu ca se face pana in s19.
iar morfo 2 intre 20-24s
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
Gabriela dar iti face direct eco???
la mine chiar dc am programare pt eco, la inceput sta de vb cu mine, ii pun toate intrebarile care le am si dupa eco..nu asa hai hopa sus si gata..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
bebelu86 spune:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1251841/The-incredible-pictures-snoozing-newborns-taken-babies-10-days-old.html
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
vas spune:
Vaiiiiiiiiii bebelule.....ce minuni!!!!!!!!!!!!!! mie sincer imi vine sa plang cand vad poze de genul asta.
pentru mine copiii sunt cei care iti pot face viata intr-adevar fericita!
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
ziki spune:
ralu, multumesc pentru raspuns.
eu nu prea le am cu triplu test, adica nu corespund categoriilor de risc. DAR oare o avea ceva daca sar peste el?
nu stiu, acum m-a apucat morcovul pentru maine
sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib
bebelu86 spune:
sanziana, eu una nu l-am facut
mai ales k nu era nimic sigur...decat o confirmare a DT.
si nici DT nu e sigur..statistica.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker