Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Fetelor au vreau sa nasc la Clinica Eva ca ei sunt adeptii cezarienei. Eu as vrea sa nasc in apa si am luat in calcul 2 clinici unde as putea naste: Eva din BV si Isis din C-ta.

La Eva costa 2200 RON la Isis 1000 euro. Buna diferenta este de cam 2000 lei insa am auzit asa cum ziceam ca la Eva se ajunge la cezariana. Adica eu ma duc acolo sa nasc in apa si ma trezesc cu cezariana? Nu vreau merci. Insa daca medicul de acolo o sa zica cine stie ce, gen: daca nu faci acum cezariana moare copilul...etc te obliga sa faci cezariana, ptr ca nu au cum sa stii daca este sau nu real.

De asemenea as vrae sa stiu daca la Eva se sustine alaptarea (daca mamele sunt ajutate in acest sens), daca copilul dupa nastere sta cu tine in camera si daca dupa nastere iti este pus pe piept ptr primul contact, lucrurile astea sunt f importante ptr mine.

Stiu sigur ca la Isis se sustine alaptarea, mamele sunt ajutate in acest sens si se face contactul mama-copil imediat dupa nastere.

Va rog, mamicile care stiu, sa-mi raspundeti la intrebarile mele. Nu as vrea sa nasc la Eva daca nu indeplineste criteriile mele chiar daca as plati cu 2000 ROn in plus la Isis.

Eu sunt din Bucuresti asa ca ma duc la Eva sau Isis strict pentru nastere in apa, cezariana stie sa faca tot medicul, adica daca-i vb de cezariana nasc in Buc la stat si gata.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

codruta, si eu am avut fix aceleasi dubii si intrebari, si am ramas cu Isis pana la urma, pentru ca am unde sta in Constanta,cu aprox 3 saptamani inainte.
Eu nu vreau sa nasc in apa, dar pentru restul de criterii.

Eu zic sa mai citesti, te mai consulti in stanga in dreapta, cu tati, si vezi care iti face mai mult cu ochiu

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Codruta, ai mare dreptate, daca e sa dai si multi bani si sa nu fie cum iti doresti.
Uite eu am nascut la spitalul de la noi din oras, fara sa stiu nimic despre ce e acolo(pentru ca nu am avut probleme si nu am trecut pe acolo niciodata) si am ramas placut surprinsa. Atat de personal cat si de ingrijirea care mi-a fost acordata. Pe micuta mea o gaseam intotdeauna curata, pe mine m-au ajutat cu alaptatul, am fost incurajata ceva de genul "stai linistita, nu suge azi dar va suge maine, daca nu poimaine , si uite asa dupa 4 zile am plecat acasa si printesa mea a supt 2 ani. Conteaza mult incurajarea primita.
Si apropo, singurii bani i-am dat doctoritei dar dupa nastere, 150 lei, si cateva cioco asa din loc in loc.

Nu stiu , eu cred ca trebuie sa studiezi bine toata problema atat din punct de vedere medical cat si financiar.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hai ca azi n-am chef de munca si ciupesc putin internet la serv desi de obicei nu prea se intampla...

Patricia, scumpel foc juniorul tau! Mi-e asa drag sa casc ochii la copiii astia frumosi..

Lorich, abia astept! Stai sa intram in prenatal si apoi ne facem de cap!

Ziki, sa stii ca eu am mers si cu metroul si cu autoubuzul (ceea ce mi se intampla foarte rar...) si, uimitor, mi s-a cedat locul in ambele. Mi se pare chiar amuzant, avand in vedere ca nu am fost pusa niciodata in astfel de situatii!!!

Ralu, mi-ai adus aminte ca nu v-am povestit! Si eu am visat pitica acum cateva nopti...O tineam in brate si o alaptam..nu-mi aduc aminte trasaturi ale fetei din vis, dar m-am trezit asa fericita...

Mada, iti trimit un vraf de pupici si un pic de optimism (ca nici eu nu am prea mult, dar nah, azi ti-l dau tie pe tot!!). Mi-e ciuda ca sunt atatea fete cu pb, dar lasa ca DD o sa va ajute si o sa fie bine pana la urma!

Monika, mie nu-mi cer astia nimic, deci nu stiu ce sa zic. Vor acte doveditoare dinainte? Ca poti sa le duci hartia aia de la analize ulterior, pe care este inscrisa evident data. In ceea ce priveste consultatiile, poate ii poti explica medicului situatia si sa ii ceri iti dea o hartie parafata si semnata cum ca in ziua X ai fost la control..Ma gandesc ca n-ar fi o mare pb, decat sa mai pierzi niste banuti...

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Da , bebelu, la mine la eco asa a fost intotdeauna. Cum am ajuns direct pe masa la eco, fara prea multe intrebari.Abia dupa, daca mai am timp sa pun ceva intrebari.

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Wudy, in planul meu de sarcina dat de dr scrie ca analizele de sange (alea de baza), de urina si culturi din col se repeta la 20s si 28s.

Anka, interesant ce spui despre gradinite (care probabil includ si cresa, ca ai vb si de copii pana intr-un an!). Dar presupun ca si pretul este pe masura!

Gabriela, tinem pumnii sa fie totul bine la eco! Te asteptam diseara cu vesti! Intreaba tot ce ai de intrebat, ca dna dr iti va raspunde fara pb. Stii ca sta de vorba pe indelete cu toata lumea si d-aia intarzie mult cu programarile...

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Da roxx, stiu ca d-na dr e f draguta, si mi-ar raspunde, dar am programare tocmai la 19.15 , si cred ca se lungeste bine pana dupa 20.30, si imi e un pic jena, ca de fiecare data pare super obosita la ora aia. Dar sper sa-mi fac curaj! Va spun diseara ce am facut!

Va pup pe toate !!

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ce mai stiti sa faceti de mancare ca eu nu mai am nici o idee?
As face ceva care sa se faca repede si sa tina de foame. Vad ca nici una nu mai are pofte pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Simis, eu as gati numai dulciuri. Ma tot invart prin bucatarie de vreo cateva zile sa vad ce sa mai fac, duminica mi-am facut ciocolata de casa, acum vreau ceva prajitura.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SImis eu am facut luni tocanita de cartofi cu bucatele de carne
si ieri mazare cu carne...
si ciorba de vacuta acra.. in rest.nu am alte idei

Wudy eu le-am facut la inceputu sarcinii si mai trebuie sa le fac la 32-34s. dar pt k mi-a fost rau, le-am facut mai repede.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput