Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
simis spune:
Neata fetele! Mai e cafea si pentru lenesi?
Monika - da, mi-au trebuit adeverinte doveditoare. Cand am fost prima data la eco chiar aveam un control de la Centralul firmei si m-au trecut nemotivata chit ca am anuntat unde ma duc.Am facut un circ cand am venit cu adeverinta de in veci nu m-au mai intrebat unde sunt.
Lori si Patricia ce copii mari si frumosi aveti!!!
Sa va traiasca!
Eu asa usurel il simt pe bb mai ales dimineata.
Djlaura si Lotzy va tin pumnii sa scapati de sangerare respectiv balaurul cela. Loutzy eu nici nu am facut analiza aia ca nu mi-a zis dr.
Mada stai tu cumintica in patut ca are Doamne Doamne grija de noi de toate!
Multi pupici la toate burticutzele!!
loutzy spune:
Eu am fugit la servici.Sper sa nu ma fugareasca azi. Nu am chef de munca.
Poate gasesc si un loc in metrou.
Laura
24+ cu
bebelu86 spune:
Spor la treaba Laura si sa ai o zi usoara si sa gasesti loc liber
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
Codruta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monika_bt Are tot dreptul angajatorul? Dar multe analize le fac cu plata, de unde sa-i aduc copie dupa trimitere??? Si la dr ginecolog ma planific prin telefon si de multe ori nu-mi da nimic la mana ca am fost. Cum sa demonstrez ca am fost? Dupa ce ca-mi da 400 lei salar mai vrea si zilele alea 2 sa mi le ia! Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+ |
Pai cand mergi la medic si vb cu el il rogi sa scrie pe o foaie ca ai fost la el. Cum se scrie? Control medical X saptamani sarcina in evolutie atat, pune stampila si semneaza.
Codruta cu de 26+
vas spune:
Anka, lasa-l in pace pe medic. Eu acum am fost sa iau o adeverinta petnru Eliza la gradinita si imi zice asistenta (nu medicul) ca am burtica prea jos. Pai ce vrea sa fie sus de la o luna, uterul e jos din cate stiu eu, e normal sa plece de jos in sus. In fine nu ma mai stresez. Ma bucur ca mi-a dat cateva semne , asa mai finute azi dar l-am simtit.
Codruta sunt in saptamana 18+.
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
Codruta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas Anka, lasa-l in pace pe medic. Eu acum am fost sa iau o adeverinta petnru Eliza la gradinita si imi zice asistenta (nu medicul) ca am burtica prea jos. Pai ce vrea sa fie sus de la o luna, uterul e jos din cate stiu eu, e normal sa plece de jos in sus. In fine nu ma mai stresez. Ma bucur ca mi-a dat cateva semne , asa mai finute azi dar l-am simtit. Codruta sunt in saptamana 18+. Andreea , mamica Elizei + 13.05.2007 poze2 bebelicu |
Nu te poti astepta ca la 18-19 saptamani sa loveasca foarte tare. Ideea e sa-l simti asa ca o mangaiere, sau cum spun unele gravidetze ca o bataie de fluture din aripi. O sa vezi ca dupa 22-23 de sapt o sa se simta mai tare o sa simti cum se misca si daca pui mana pe burtica.
Codruta cu de 26+
vas spune:
Banuiesc ca aveti si voi zile cand bebeii sunt mai linistiti, nu???? Acum daca tot m-am gandit la asta incep sa-mi fac griji.
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
djlaura01 spune:
buna fetelor la mine, este buna dimineata abia m-am trezit, va pupic pe toate si sper sa nu mai avem probleme
mada, simis ,Lorich si tuturor care sunteti langa mine si multumesc ptr pumni stransi sper ca doamne domne sa ne ajute SA FIE BINE
andri31 spune:
buna fetele !
intru repede ca am o caruta de munca cu inchiderea fundului.. scuze
va spuneam ca ieri toata ziua am avut burta pietroi si nu trecea neam cu nimik , mititica mea se cuibarise in partea dreapta si se facuse ghem tare tare.. era incordata... la 10 seara m-am dus la euromaterna la camera de garda
dr. m-a bagat direct la echo , mica mea era bine , col 3.73 lung si inchis , nu sangerari interne , placenta in regula.... mi-a spus sa iau in continuare no-spa la 8 ore (D-P-S deci maxim 3/zi) si pb ca mi se trage de la faptul ca am intrerupt brusc untrogestanul. asa ca m-a bagat pe intensiv si apoi sa scad usor usor doza. ...adica in 2 sapt sa scap usor usor de el ... nu e o regula dar la unele femei care intrerup brusc utrogestanul se mai intampla si bazaconii de genu' asta. asa ca aseara am ajuns innapoi acasa pe la 11 pm.. dar fericita si linistita ca mi-am vazut mandra in regula. daca ea e bine pe mine poate sa ma doara.
azi noapte iar am facut de garda m-am trezit la 3:30 si am mai adormit pe la 5... dar am avut niste vise erotice.. mama mama numai pe baza de cred ca unde unde imi lipseste ....
dupa care scumpul sot s-a trezit la 5:30 si a adormit la 6:30 .. nu stiu ce a fost azi noapte...
am vb cu cumnati-mea , care a nascut acum 1 sapt. i-a scos atele de la ceza , a spus ca nu o doare deloc operatia , ca e ok , dar are grija sa nu faca absolut nimik. abia de 2 zile o ia pe cea mica in brate , dar in pat , nu sa o ia si sa se ridice cu ea... ca e un pic maraita si nu-i convine nimik printesei ... ca o tine infasata ..ca si aia mica doarme bine si si ea o tine mai bine in brate ca nu se "impiedica" in manutele ei INSA are o mare PROBLEMA are niste dureri de cap crunte , cumplite , nu seama cu nimik din durerile de pana acum ... pur si simplu o ia cu ameteala si vomitat de la durerile de cap , motiv pt care in afara de a hrani bebelusa si a o schimba nu poate face absolut nimik. bebelusei icna nu i-a cazut buricelul dar tot o spala in fiecare seara cu ceai de m usetel. pb ca de sapt viitoare o s inceapa si cu baita
cam atat de la mine.
si scrie-ti scrie-ti ca fata va citeste
mami 21 Amalia
lumina si putere
mandra dulce
dangabriela spune:
Intru si eu asa pe fuga sa va salut!
Desi sunt la serv , am citit totul la zi.
Abia astept sa treaca timpul, pt ca azi merg la eco morfo de trim 2. Sper ca totul sa fie ok si sa vn=in cu vesti bune.
Tin pumnii si sunt alaturi de fetele cu problemute ( si eu sper sa scap odata de ureaplasma) sunt sigura ca totul se va rezolva si ne vom tine toate in brate bebeii sanatosi!
Pup toate burticile!!
FVL heterozigot, 22 de saptamani