Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Da Bebelu, asa este, nesimtirea unora depaseste limitele. Eu imi aduc aminte de-un episod de acum 2 ani cand am lesinat in tramvai, efectiv am cazut pe podea si nimeni nu s-a simchisit sa-mi cedeze locul cand am reusit sa ma ridic in picioare. Noroc ca eram cu mama si avea cine sa ma sprijine. Dar asta este. Noi sa fim sanatosi.

Fetelor, voi cand ati facut al doilea rand de analize de sange? Eu am facut in saptamana a 8-a si pana acum nimic. Nu ca le-as duce dorul insa am cam inceput sa ametesc. O sa ajung la medic abia dupa 20 oct si nu stiu ce s afac, sa ma programez oare mai devreme?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Salutare la toata lumea. Iar am ramas in urma, scrieti intr-un ritm fantastic (sau poate greseala e la mine ca nu-s in stare sa tin pasul). Am avut si musafiri, jobul ma omoara...
Am fost ieri la medic. Desi are eco in cabinet, nu mi-a facut, m-a pipait pe burtica, mi-a luat tensiunea si mi-a dat fier ca cica eram anemica. Si asta stia de la medicul endocrinolog care imi face analize la 5 sapt. pt. tiroida si imi face si fierul si niste vitamine. Si asa s-a prins Ginecologul Goe ca io-s anemica. Ca altfel ei nu fac absolut nici o analiza, asteapta sa cazi pe strada.
Bon, ca sa ma enerveze si mai mult mi-a zis ca e burtica prea mare pt. 24 de sapt. Ce naiba inseamna asta??? ca e bebele prea mare (nu stie ca nu l-a masurat), ca io-s prea grasa (n-am luat decat 4 kile)? Dupa aia a glumit ca boul ca eu n-o sa nasc in avion (i-am zis ca vreau sa merg in Ro in sapt. 34) ca probabil bebeul o sa fie prea mare ca sa iasa Nah, glume de gineco, mi-a venit sa-l strang de gat cu stetoscopul. Si aia a fost tot, n-am vazut bebeul.
Oricum, bebele e acolo, ca ma dispera zilnic. Se culca la 11, se scoala la 7 si intre timp muta mobila dintr-un colt in altul. N-am mai fost insarcinata si nu stiu cum e la altii, dar pe mine m-a terminat cu miscatul. Mi-a zis doctorul ca mai incolo n-o sa mai aiba loc si atunci o sa se potoleasca. Nu va zic ce fericita am fost cand mi-a zis asta
In rest, anunt ca mi-am luat pompa de tzitzi, Medela Pump in Style. Am dat o gramada de bani pe ea, sper sa merite (de fapt sper sa n-am nevoie). Si m-am uitat si la patuturi, creca' luam unul de lemn de la Ikea. D-ala care se desface pe o parte si poti sa-l folosesti pana la 4 ani. Daca nu e bun, sa-mi ziceti. Am ramas in schimb blocata cu salteaua, nus' de care sa iau.
Io carutul l-am luat deja de o luna. Il cheama Joolz si are toate accesoriile. Am citit pe net ca si Victoria Beckam are carutul asta, asta ca sa-mi explic de ce a costat 800 de euro. Da' nah, daca asta mi-a placut. Si inca nu era cel mai scump, mai era si Bugaboo la 1000 de euro, ala creca' iti si gateste si iti si spala la preturile astea. Io va zic preturi, asa, ca sa va fac sa va simtiti bine cu ce ati cumparat.
Am fost si in vizite pe la gradinite. Si vreau sa spun ca nu-mi mai venea sa plec. E muuuuult mai misto decat acasa, daca as fi bebe, n-as mai pleca de acolo. Aici legea este maxim 5 copii la o educatoare. Au afara groapa cu nisip, piscinutze, casute de lemn. Inauntru au multe sali de joaca (daca esti galagios, te baga in sali de joaca de unde nu se aude nika, tocmai ca sa nu deranjeze bebeii mai mici), bucatarie. La cei mici li se dau lapte, fructe proaspete si legume (sunt preparate in bucataria lor), la cei mari li se dau sandvice. Cei foarte mici dorm in niste acvarii, cei pana intr-un an dorm in niste hamace atarnate de tavan (ca sa nu se poata intoarce pe burta), iar cei mai mari in patut.
In fine, costa enorm dar n-am nici o problema in a lasa bebele acolo. Mi se pare mult mai bine decat cu bunica, soacra, etc.

21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Wudy dc te simti rau, ia trimitere de la medicu de fam si mergi si fa-ti analizele.
eu nu am mai stat dupa medic. vineri o sa ma duc cu rezultatele direct k tot avem eco in program si vb atunci.

Anka sa inteleg k nu numai aici sunt medici care au chef de glume proaste si te scot din sarite
eu zic sa stai calma..pana nu iti face eco, nu te lua dupa el k burta e nu stiu cum , k e prea mare, prea prea prea...
pana la urma fiecare organism reactioneaza altfel, asa k nu prea ai cum sa vezi 2 femei identice. trebuie sa fie o diferenta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna fetele!

Ce vreme avem azi,ma indispune total.Laura,cred ca am pierdut sirul.Tu faci tratament pt ureaplsama din nou?Cu ce?

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anka mai, bine ca e bine bebe, desi nu-mi place umorul ginecologului tau; Sa va fie de bine achizitiile, desi recunosc ca am chicat di pi scaun cand am citit 800euro carut. Cu aptul...de bebe mic sa merga pana la 4 ani. Da un link, sa vedem... poate e genul transformer, nu stiu. Cu slatea, cel mai important e sa fie ff ferma, e foarte important la inceputurile lui bebe.
Mai, eu-s aia care iubeste miscarile, traisc pt ele, si multumesc lui Doamne Doamne e ff miscareata, desi placenta e situata anterior.
Mie nu prea mi-a placut dupa luan 7-8 cand a miscat mai putintel, ca iti faci 1000 de griji, l-am simtit azi, nu la-m simtit, treb s afii pe faza ca nah..in caz de vreun problem... Am o prietena care in ziua cezarienei nu-i gaseau la eco inima lui bebe batand...si au inceput s aurle la ea mai femeie, tu de cand nu tia-i mai simtit copilul faze de astea....bine ca a fost ok, erau ei ametiti, nu mamica, dar au terminat-o psihic pe moment.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Lori cred k ii luam la bataie dc imi faceau asa...
intr-adevar k de la 7-8 luni incolo , se simte mai greu k nu mai are loc..dar acu nici sa faci o obsesie dc misca, cat misca, etc..

Anka vrem poze cu achizitiile . sa le folositi sanatosi

si mie imi place mult de tot cand misca..si face burtica valuri valuri..
ieri cand aveam starea aia de kko..m-a facut sa rad de nu stiu cate ori la ce miscari avea imi venea o sa mananc de drag ce imi e

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

BEBELU, eu am 19 sapt si am doar 2 eco facute, in rest doar ma consulta sa vada daca e bine, stam de vorba, vede analizele, etc. Deci nu am nimic la mana.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Ceri o adeverinta de la medic pe care sa scrie ca te-ai prezentat acolo. Eu de obicei sunt nevoit sa fac o cerere de invoire pt ziua respectiva si aduc si adeverinta.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu, eu imi amintesc de la odiseea lui Robert ca se tot duceau fetele la urgenta ca sa vada de ce nu-l simt pe bebe...te ia panica la un mom dat; eu cand simteam ca a trecut prea mutl bagam ceva dulce, stateam linistit ain pat si cel mai mic "fal" ma linistea

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Stiu LOri..si eu am o clinica langa mine..si dc mi se pare k e cevamai asa...dau repede o fuga sa vad dc e ok
bine..asta faceam la inceput cand nu o simteam zilnic
acu am deja 4s de cand nu am fost la eco. am stat cumintica..dar am stiut k totu e ok..la ce suturi primesc....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Buna fetele!

Ce vreme avem azi,ma indispune total.Laura,cred ca am pierdut sirul.Tu faci tratament pt ureaplsama din nou?Cu ce?

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Acum fac cu Azitromicina. Sincer nu ma astept la vreun efect. Bani de pristinamicina nu am si nici nu am cum sa fac rost de ea. Oricum nu vreau sa ma mai stresez pt asta. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu o sa fim bine.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput