Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelu86 spune:
MOnika faci o copie dupa foaia cu rez de la eco .
presupun k iti da medicu o foaie la mana..
eu asa primesc dupa fiecare eco.
si aia e o dovada k ai fost
Mada asa e..sunt o mamica tinerica..
ai grija de tine si ai credinta k totu va fi bine pana l final.
La mine bb se trezeste dupa primele minute dupa ce am deschis ochii.
iar dc tati vb cu ea sau o pupa sau mangaie..gata...incepe distractia..nu mai tine cont k mami doarme
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
app...ieri a fost prima zi cand bebeaca a sughitat...
la inceput m-am speriat k nu intelegeam ce se intampla..dupa am vazut k e regulat...si se zguduie toata burtica..si mi-am dat seama k asta e..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria
angieangie spune:
buburuze eu o intind pe afaramai profit si eu de vremea frumoasa ,ca e un soare afara de-mi vine sa-l imbratisez
pup si vb cand ma intorc
Angie+22
bebe jucaus
bebelu86 spune:
Plimbare placuta ANgi. bucura-te de vremea frumoasa..
la noi ploua si e cam frig
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
monika_bt spune:
BEBELU, eu am 19 sapt si am doar 2 eco facute, in rest doar ma consulta sa vada daca e bine, stam de vorba, vede analizele, etc. Deci nu am nimic la mana.
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+
Wudy spune:
Neata,
Nici mie nu-mi cedeaza nimeni locul, nici in metrou, nici in tramvai, nici in autobuz. Si asa ca fapt divers eu nu merg decat 1 ora si jumatate cu aceste mijloace (retur serviciu-casa)
Nu ca as muri sa stau jos, ca deocamdata ma descurc dar ma deranjeaza nesimtirea oamenilor din jur, cei care se foiesc, dau din maini, se clatina ...
Ufff, cred ca am luat-o pe urma bunicii
Citat: |
citat din mesajul lui ziki buna dimineata burtici! prezenta la apel! va pup si va doresc o zi frumoasa! (desi la noi ploua) p.s. apropo, burticile care merg cu metroul, pe voi va lasa cineva sa stati jos? nu ca fac si eu ca babele din vremea copilariei, dar asa, de curiozitate. pe mine nimeni... sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+ trib |
20+
mada23 spune:
Lorich.. colul ma omoara, ca desi e cerclat, am stat cuminte si tot s-a deschis la interior, ma duc la baie si atat, in rest pap la pat, baie o data pe sapt si atunci max 5 min,eu am pierdut o sarcina anul trecut la 20s tot din cauza colului si inca ma urmareste.Incerc sa fiu optimista dar e greu sa uit
Va am pe voi si ma pierd in activitatile voastre
Djlaura... sa fii bine, suntem colege de suferinta dar trecem noi peste , avem bebelaci luptatori si ii ajuta DD
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 24+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
wudy stiu k mai sunt si oameni din astia..pana la urma dc iti e rau si ai nevoie sa stai jos, le zici de la obraz...asta e...dc sunt nesimtiti, asa trebuie tratati, cu nesimtire.
stiu k nu e frumos ce zic..dar..altfel esti calcat in picioare
Monica vb la firma si intreaba-i dc au nevoie de vreo dovada. dc au, trebuie sa-ti dea medicu o foaie..stie el k doar lucreaza zilnic cu gravide.
Mada hai capu sus k de data asta totu va merge k pe roate...ai trecut de mult dejumate..mai e putin..noi oricum suntem alaturi de tine
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
mada23 spune:
Bebelu...
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 24+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Lorich spune:
Mada o sa fii in rugaciunile mele, trebuie sa fie bine! Foarte bine ca stai cumintica la pat. Altceva nu are sens sa zic, ca e de prisos, ma gandesc la tine si-ti transmit toate gandurile mele bune. Si nu...nu ai cum sa uiti, eu n-am uitat o sarcina pierduta la 6 saptamani, asa ca... sa fie totul bine, sa ne vedem cu bebeii la o plimbare pe faleza.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+