Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

eu sunt la mama la slatina, de asta n am intrat ieri
am intrat sa va spun ca suntem ok
e cam frig azi fata de ieri si nu prea am luat haine groase
dar oricum nu stam multe zile

pupi fetelor

+23 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Vas tu cate saptamani ai?

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

buna dimineata burtici!
prezenta la apel!

va pup si va doresc o zi frumoasa! (desi la noi ploua)

p.s. apropo, burticile care merg cu metroul, pe voi va lasa cineva sa stati jos? nu ca fac si eu ca babele din vremea copilariei, dar asa, de curiozitate. pe mine nimeni...

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib

Pe mine nu m-au lasat dar la supermarket-uri ma bag in fata la casa prioritara pentru gravide. Vanzatoarele sunt obligate sa te serveasca inaintea celorlalti care stau la coada prioritara. Majoritatea nu sunt gravide, deci politica este ca te duci in fata si gata. Sa nu va zic ca se uita toata lumea super urat la tine mai ales duduile culmea.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

bravo, fetelor, bine ca mai exista oameni care mai dau locul in transportul in comun!

in rest, eu tot nu simt nimic.
in ziua cand o sa-l simt, dau de baut, promit!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib

Ziki eu mi-am simtit bebelina de la 14 saptamani dar simteam asa ca niste mangaiari fine. Dupa 22 de saptamani a inceput sa loveasca serios, asa ca nu-ti fa pb.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata, fetele!

am o intrebare maare...
Pentru alea 2 zile de analize pe luna voua vi s-a cerut acte doveditoare in fiecare luna??

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neataza si de la noi din patutz , va citesc cu drag discutiile, tare as vrea sa fiu si eu asa fara probleme, din pacate eu ma rog sa treaca o zi si inca o zi...nu putem cumpara nimic, la noi incep cumparaturile dupa, pana atunci ma bucur de achizitiile voastre
oo Bebelu..ce varsta frumoasa, sa-i multumesti mult lui DD ca esti o mamica asa tanara, eu ma chinui de 6-7 ani, mi-am dorit mult sa fiu mamica tanara, dar o sa am sufletul tanar

sa aveti o zi frumoasa, chiar daca-i mohorat afara

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 24+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Neata, fetele!

am o intrebare maare...
Pentru alea 2 zile de analize pe luna voua vi s-a cerut acte doveditoare in fiecare luna??

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Nu mi-a cerut nimeni nimic dar depinde de angajator daca angajatorul vrea sa-ti ceara are tot dreptul.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

A inceput bebelina sa faca tumbele pe ziua de azi.

Codruta cu de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mada dar ce probleme mai ai cu sarcina?
Eu imi tineam pumnii stransi pt djlaura cu sangerarile, pt loutzy sa scape de ureaplasma... energiile astea pozitive adunate ajuta si el. Hai pup galateanca mea!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Are tot dreptul angajatorul? Dar multe analize le fac cu plata, de unde sa-i aduc copie dupa trimitere??? Si la dr ginecolog ma planific prin telefon si de multe ori nu-mi da nimic la mana ca am fost. Cum sa demonstrez ca am fost? Dupa ce ca-mi da 400 lei salar mai vrea si zilele alea 2 sa mi le ia!

Mergi la inceput