Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
propun maine parc si eventual cu borcanel, daca e sa fie vremea f faina, ca sa nu fugim acasa pt pranzul piticilor.
ce facem cu pranzul nostru insa... asta nu stiu.
am fugit si eu la un serial si la
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
DianaR spune:
La multi ani Ava-Ariadna, mamica frumoasa de gemeni deliciosi!
Mai multe nu mai am putere sa spun, ca-mi pica ochii in gura. Cuscri, un pusi ca esti faina ca intotdeauna!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
monis5 spune:
RamoX
marire nu poti primi, dar un bonus tot ai pt faza cu soacra hahahahaaaahahha
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta. Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
esti B E S T I A L A !!!!
mi-am inghitit toate cuvintele ( auzi? am si eu o cumnata.... dupa ce termini cu soacra-ta nu vii si pe la mine? )
floricik spune:
RamoX, daca tot te-am prins pe aici nu-mi explici si mie care-i faza cu Nan3 si biberonul Dr Brown? Daca nan3 e mai gros curge prin batul ala care-l are biberonul? Trebuie sa iau tetina din aia in Y, speciala pt cereale? Oare ai inteles ceva ?
Ps: cred ca soacra-ta e deja pe forum cu un nick-name gen maslina-stafida2009, deci ai grija ce scrii
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
dana n. spune:
Ramo, esti "totala"
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
ariadna33 spune:
multam, Di! draguta ca intotdeauna, un pupic pentru o super-mamica!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
raluci, bafta in demersurile cu banca
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Andrecluj spune:
Deci am murit de ras. Ramox numai tu puteai scrie de astea! Super super tare!!! Miany Venim pe 7 si stam pana in 17. Cinstea era randul meu, dar daca dai o boscutza de ziua lui David nu zic nu, ca asa se cade. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
broscuta_80 spune:
simina ce mai face ranjita mica? a scazut temperatura?
Madame K baga nijte litere purpurii p'aci...
monis ce mai face Santi? ai luat covoras?
Hapciu ( Dozz ) cum sta Ana cu progresele post-ham, ca sa zic asa? Recupereaza? O simti mai fericita?
Licu stiu ca tu fiind o duamna culturalizata recent ( a se intelege ca ai dat un refresh ) nu doresti conflicte, dar urez ingerului pazitor, din partea mea mncvbjhcvmnhbfgrtfbvmx, in semn de bun venit, si de asemenea dfggmnbfvlasfhvhfgvsbkvb pentru grija pe care ti-o poarta.
Ancutza haidi bre.... pai eu asteptam cinstea de casa noua, si cand colo... va tineti de distractii....
Coque ?
Ma scuzati, dar atat am putut... ma duc sa zac, cum bine zicea lili_a