Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik RamoX, daca tot te-am prins pe aici nu-mi explici si mie ![]() ![]() ![]() ![]() Ps: cred ca soacra-ta e deja pe forum cu un nick-name gen maslina-stafida2009 ![]() ![]() Floricik mami de ![]() www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3 |
acuma ma prapadesc eu de ras cu nick=name asta!
da..e musai tetina de cereale pentru laptele asta de o vrea sa ti-l mance si asa. ramane cumva pe peretii sticlei ca si cum ai fi pus gris in el. eu am de mult tetine din alea ca ii dau cereale in biberon (la 8 mavuri de lapte- 2 de cereale). auzi, da laptele nu intra prin batul ala, decat accidental, am obs eu la mine, ca atunci cand il agit cu capacul pus, cum nu trebuie de altfel se crreeeaza presiune si intra pe acolo. Dar pe acolo trebuie sa circule aerul, nu laptele, deci nu iti fa griji de bat.
ps: voi v-ati amuzat, da zau de nu imi vine sa mor cu ea de gat dupa ce mi-o facut azi. Am tot zis ca o las in pace, ca vb lui Monis- cum o trai ea cu ea nu stiu, da ui ca nu ma lasa ea pe mine
![](bang.gif)
Ramona
![](hippi.gif)
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
![](copilas.gif)
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](jamaican.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miany75 spune:
am ramas datoare cu un bilant de aproape 12 luni(nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut anul asta)..
Asadar detalii tehnice: avem 9 kg si un pic ,nu stiu cati cm ca nu l-am mai masurat de la bilantul de 9 luni,cand avea 71, ochii tot albastri,parul blond si cret (cum era de asteptat);suntem posesorii a 8 dintisori..
-merge bine in picioare,dar numai tinut de o manuta;are momente cand se lasa singurel de mana (practic el se tine,eu ii tin doar degetul); a facut cativa pasi singurel,dar nu se simte sigur inca sau e mai comod pe jos...
-busileste la greu inainte si inapoi cu o viteza de ma lasa masca;
-ne place sa urcam si sa coboram scarile intr-o veselie ( acu le urca si in patru labe- e total!!)
-imi da obiectele pe care le are in manuta,cand i le cer;
-dam jos si punem inapoi magnetii pe frigider si ii recunoaste;
-punem cuburi in cutie si le raturnam dupa;recunoaste unele animale;stie unde sunt ochii,nasul,gura..
-daca il intreb unde e luna sau soarele se uita pe fereastra;
-se cere afara;merge spre usa si incepe sa maraie...
-stim sa ne dam jos din patul mare( dar nu totdeauna)
-batem din palme si facem pa-pa,doar cand avem chef;
-la capitolul povesti suntem campioni:ma-ma,ta-ta,ba-ba,ba-bu,da-du,ca-co si alte o mie o suta de combinatii pe care nici nu le mai tin minte...
-ne place sa desfacem capacele de la tuburile de crema,tot ce inseamna buton ,cabluri etc
-legat de papa,avem zile si zile;dar clar nu e un mancacios ; ii place mamaliguta cu branza;branza de vaci cu iaurt si marar si cam toate fructele,iar la capitolul carne prefera pestele,dintre legume spanacul(parca) si fasolea verde,morcovul,rosia...
gata..am terminat,ca v-am innebunit cu atatea cra-cra-uri
coquelicot spune:
Bonsoirescu,
Ramo
Hai ca sa ne pazim de pazitori bine de tot, pazea ca vin cu niste turkish delights..
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Deci am murit de ras. Ramox numai tu puteai scrie de astea! Super super tare!!! Miany Venim pe 7 si stam pana in 17. Cinstea era randul meu, dar daca dai o boscutza de ziua lui David nu zic nu, ca asa se cade. ![]() Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
dau ce vreti voi...ca doar suntem cavaleri,ce naiba
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floricik/floricik.jpg)
floricik spune:
Ce tuta-s Ai dreptate ca doar laptele nu intra pe bat. Da' acu mi-ai bagat un alt cui
: cat de mare e biberonul daca faci 8 masuri lapte + 2 cereale? Ca eu am maxim 7 masuri lapte...apoi trece de limita aia si nu-i a bine
De mancat...sper sa-l accepte , ca in ultimul timp haleste tot si noaptea bea lapte in 3 in 3 ore spre dispererea lu' ma-sa
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Miany ma gandesc ca esti curioasa la cum am ramas cu tati de soricel, nu cum a ramas cu omoratul soacrei (inca ma gandesc daca sa o torturez sau sa termin repede cu ea, sa imi iau un gand). Pai cu tati a ramas ca ne mai dam o sansa, a plecat si contractl asta inca vreo 6-7 luni si dupa aia gata, ori toti intr-un loc ori deloc. M-am dat mare si tare pe aici, dar nu am putut sa plec pur si simplu desi am stat cu bagajele la usa 1 saptamana. sper sa vina ingerii pazitori si la noi (daca tot se poarta)si sa aiba grija de realtia noastra ca tare mult am suferi unu fara altu [amin]
Ramona ,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Ariadna multi, multi ani fericiti! ![]() ![]() apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta. Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mami de
![](copilas.gif)
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui floricik Ce tuta-s ![]() ![]() ![]() De mancat...sper sa-l accepte , ca in ultimul timp haleste tot ![]() ![]() Floricik mami de ![]() www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3 |
tot de ala e biberonul ca mai mare nu fac astia, dar eu amestec laptele cu o lingurita sterilizata si nu agit deloc biberonul. Apoi pun batul, tetina si hop in gura. Nu s-a scurs niciodata pe langa.
Ramona
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
![](jamaican.gif)
miany75 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Miany ma gandesc ca esti curioasa la cum am ramas cu tati de soricel, nu cum a ramas cu omoratul soacrei (inca ma gandesc daca sa o torturez sau sa termin repede cu ea, sa imi iau un gand). Pai cu tati a ramas ca ne mai dam o sansa, a plecat si contractl asta inca vreo 6-7 luni si dupa aia gata, ori toti intr-un loc ori deloc. M-am dat mare si tare pe aici, dar nu am putut sa plec pur si simplu desi am stat cu bagajele la usa 1 saptamana. sper sa vina ingerii pazitori si la noi (daca tot se poarta)si sa aiba grija de realtia noastra ca tare mult am suferi unu fara altu [amin] Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
mda la asta ma gandeam ...ma bucur ca ati ajuns la un compromis...cat despre soacra,eu as tortura putin inainte..
![](icon_smile_wink.gif)
p.s cand termini cu ea si cu cumnata nu mai stiu cui...te astept si pe la mine..
RamonaCopot spune:
Monis se pare ca nici nu mai am nevoie de o marire de salariu, ca imi mai fac de un job, la fel de placut ca si asta
Ramona ,