Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
multumesc, multumesc!
cum sa nu, Laurici, scot sampania de la rece si va servesc cu o friptura de porc la tava cu vin si ciuperci, si ca sa va indulcesc, crema de zahar ars si tiramisu cu crema din belsug! dati-le incolo de diete, si sa moara dusmanii de necaz! iaca, na!
apropo de dusmani, stiti ca cine n-are dusmani, n-are valoare, da?
ma gandeam acu', cine stie cati ingeri n-oi avea si io p-acilea de-mi pazesc spatele.....
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Hai mai Smara, sa nu luam in tragic Cine o fi, cine nu o fi, cred ca intentiile au fost bune, poate m-a auzit aici plangand toata ziulica ca sunt singura intre straini si o fi vrut sa imi tina partea.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
ola
taxtez cu un deget xi laptopul cred c ixi da duhul
lavi are nunta in 23 oct, ax vrea xa merg, ma/ne inxotexte careva?
xi pt ingerpazitoraxupra mea nu veghezi??? ca e mai ximplu, ai tot numele meu. vezi ca noi aici dixcutam intre prietene, daca ai alte intentii ai grexit xectiunea.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Ariadna multi, multi ani fericiti! deliciox fextin, ma infrupt xi eu din el, ca ix lexinata de foame.
apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Ariadna multi, multi ani fericiti! ![]() ![]() apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta. Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](buggy.gif)
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui ariadna33 [quote]citat din mesajul lui RamonaCopot Ariadna multi, multi ani fericiti! ![]() ![]() apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta. Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
am vrut sa-ti multumesc si m-a apucat rasul la faza cu soacra!
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](buggy.gif)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Ariadna multi, multi ani fericiti! ![]() ![]() apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta. |
Fataaaaaaaaaa, rad cu lacrimi, sa mor io
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
miany75 spune:
laurici ma infiintez eu cu cinstea cumva...apropo, ma bucur ca reusiti sa va mutati la casuta voastra (ti-am admirat si creatia din camera rechinasei-e bestiala!!) si imi pare rau de neintelegerile aparute prin "zona" din motive de binevoitori..
Andre normal ca ma bag la o broscutza sau orice altceva (ca doar sunt buna de cinste,ca o data imi face feciorul un anisor);musai sa o vedem in carne si oase pe micuta principessa de italia..cand veniti? stati mai mult?amandoua fetele
ramo c. ce mai faceti voi? cum ai scos-o la capat pana la urma (scuze daca sunt prea curioasa)?
miany75 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Ariadna multi, multi ani fericiti! ![]() ![]() apropox care xunt paxii xa imi fac xi eu un alt cont? am de gand xa o omor pe xoacra-mea xi ax vrea xa ma bucur de placereaa de dupa macar 1 ora inainte xa xe afle de pe forum chextia axta. Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)